secret.squirrel Reputație: 289 Postat Octombrie 21, 2014 Postat Octombrie 21, 2014 "ANTONIA, 23 ani, 1.70 , 65 kg, ofer oral, normal si masaj intr-o locatie intima si discreta din zona Obor, Stefan cel Mare, pozele sunt ale mele facute aici in camera. Prog 10:00-19:00, te sarut si te astept." Vizitat. Intersectie Obor, diagonal fata de magazin. Are colega, propune sa o vezi si pe ea (n-am fost curios). Pro: O fata educata (psihologie zice), vesela, cu corpul tare si sani frumosi si tari. Atitudine fresh. Pozele sunt reale (e o idee plinuta, dar exact ca in poze). Primeste doi-trei clienti pe zi si isi lasa spatiu de respirat intre programari. Dusuri cat cuprinde (inainte, intre, dupa), prosoape curate. Contra: Nu mi se pare ca ne-am potrivit sau poate ca se protejeaza excesiv. O experienta "aseptica" si corecta as zice, dar fata nu a reusit sa ma excite prea tare, in ciuda aspectului. Oralul nereusit. Bref, nu stiu daca as reveni, dar asta e doar din cauza chimiei - pentru altii s-ar putea sa fie foarte bine. Note: apartament 7.5, aspect 9, normal 8, oral 6, gfe 7.5, igiena 10. 5
graforientat Reputație: 10 Postat Octombrie 29, 2014 Oras:Dubai Oras:Dubai Postat Octombrie 29, 2014 halatu, cat e halatu??
gagiu2 Reputație: 16 Postat Octombrie 30, 2014 Oras:Buc Oras:Buc Postat Octombrie 30, 2014 E draguta la fata?accepta fk?In ce sens ti se pare ca nu se protejeaza?Mersi!
echo Reputație: 75 Postat Octombrie 31, 2014 Telefon: florin966@yahoo.ro Oras:Bucuresti Telefon: florin966@yahoo.ro Oras:Bucuresti Postat Octombrie 31, 2014 Ba din contra, a zis ca se protejeaza excesiv. Face si oralul protejat si sper sa o tina tot asa. Pozele cred ca sunt un pic mai vechi, in realitate mi s-a parut o idee mai slaba fata de poze. In rest nimic de semnalat in plus fata de prima recenzie.Halatu' a fost 100/fin, n-am intrebat de ora.
gagiu2 Reputație: 16 Postat Octombrie 31, 2014 Oras:Buc Oras:Buc Postat Octombrie 31, 2014 Asa este, scuze pt confuzie!In rest poti sa imi spui daca e draguta la fata? Stii cumva daca accepta fk?Mersi!
echo Reputație: 75 Postat Noiembrie 3, 2014 Telefon: florin966@yahoo.ro Oras:Bucuresti Telefon: florin966@yahoo.ro Oras:Bucuresti Postat Noiembrie 3, 2014 Da, e draguta. De FK n-am intrebat, nefiind trecut in "meniu" nu cred ca face.
graforientat Reputație: 10 Postat Noiembrie 3, 2014 Oras:Dubai Oras:Dubai Postat Noiembrie 3, 2014 Intrebare pentru colegi: Ati remarcat vreun accent moldovenesc? cred ca a mai lucrat intr0un cuib la obor
gagiu2 Reputație: 16 Postat Noiembrie 6, 2014 Oras:Buc Oras:Buc Postat Noiembrie 6, 2014 Da, e draguta. De FK n-am intrebat, nefiind trecut in "meniu" nu cred ca face.In meniu are partea cu "sarut" si asta se poate interpreta, depinde fiecare cum intelege.
jajajaja Reputație: -6 Postat Noiembrie 29, 2014 Oras:Azeroth Oras:Azeroth Postat Noiembrie 29, 2014 New Prospect
sangre Reputație: -988 Postat Noiembrie 29, 2014 Telefon: amenoameno80@yahoo.com Oras:Boucalessburg Telefon: amenoameno80@yahoo.com Oras:Boucalessburg Postat Noiembrie 29, 2014 Echo , dar tu nu ne lasi o recenzie sau esti unu si acelasi cu secret.squirrel ?
sangre Reputație: -988 Postat Noiembrie 29, 2014 Telefon: amenoameno80@yahoo.com Oras:Boucalessburg Telefon: amenoameno80@yahoo.com Oras:Boucalessburg Postat Noiembrie 29, 2014 ANTONIA, 23 ani 1.70 m, 65 kg, ofer oral, normal si masaj intr-o locatie intima si discreta din zona Obor, Stefan cel Mare, pozele sunt ale mele facute aici in camera. Prog. 10:00-19:00, te sarut si te astept, 28 Nov 11:00 0767.689.515 Bucuresti email: anto_91@yahoo.com 100L 10 11
echo Reputație: 75 Postat Decembrie 3, 2014 Telefon: florin966@yahoo.ro Oras:Bucuresti Telefon: florin966@yahoo.ro Oras:Bucuresti Postat Decembrie 3, 2014 Echo , dar tu nu ne lasi o recenzie sau esti unu si acelasi cu secret.squirrel ? Nu sunt! Nu-mi place sa scriu si nu am nimic special de adaugat fata de recenzia initiala.
cobraxy Reputație: 45 Postat Ianuarie 29, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 29, 2015 Salutare confrati,Fiind colegi de cartier am hotarat sa dau si eu o fuga la D-soara.Nu imi plac recenziile lungi deci am sa trec direct la note. Note:Locatia: Fiind aproape de mine am sa o notez cu 10,(o garsoniera la etajul superior al blocului, bine aranjata, nici prea prea nici foarte foarte...o baie okay cu geluri de dus la alegere)Oral: Protejat, cum am intrat pe usa mi-a spus ca nu face oral decat cu prezervativ, atenta la zonele adiacente, fara maini...intr-un cuvant un oral foarte bun. Daca era fara prezervativ ii dadeam 10, asa ca nu o pot nota decat cu 8.Normal: 10, aici nu am foarte multe de scric...singurul lucru care mi-a placut a fost ca nu s-a sustras imediat dupa ce am terminat, s-a apropiat mai mult de mine si a ramas pana l-am scos eu pe baiat.Anal: Nu am intrebat...nu sunt fan Anal doar daca dama are pasarica urata gen: Mot de curcan Igiena: 10, nu am simtit nici un miros neplacut...Aspect: 10, pielea tare parca ar fi sportiva + ca imi plac fetele putin mai masive...(nu GRASE...dar nici sa nu dau de ea prin pat)Gfe:10 cu felicitari, O fire foarte vorbareata si vesela cu un vocabulary foarte bogat...Fata activeaza pana la ora 6-7(depinde de client, daca a mai fost sau nu), spune ca mai are o colega care incepe "munca" dupa ce o termina ea, a descries- o ca fiind o fata foarte frumoasa cu sani foarte mari si nu foarte inalta..I-am spus ca ea este perfecta pt mine si nu ma intereseaza sa o cunosc pe colega ei...momentan... Scor: 100Lei...investiti foarte bine De revenit...DA cu siguranta, m-a facut sa ma simt foarte bine si deloc respins sau grabit...(sunt incantat ca am o vecina atata de aproape, o iesire pana la "magazin" se poate transforma in ceva foarte frumos) 4
Vizitator fedor14 Reputație: 0 Postat Ianuarie 28, 2016 Postat Ianuarie 28, 2016 defapt poza in poza cu usa, a mai facut o poza cu aceiasi usa in 2012 si cu telefonu ala negru, sunt aproape sigur. Ea e.
Vizitator fedor14 Reputație: 0 Postat Ianuarie 28, 2016 Postat Ianuarie 28, 2016 noul numar : 0733243098
livonov2 Reputație: 54 Postat Februarie 2, 2016 Postat Februarie 2, 2016 Nu pare sa aibă nici un număr deschis. Iar adresa de mail nu e nici ea urmărită.... Cred....
liviu58 Reputație: -7337 Postat Aprilie 28, 2016 Oras:In inima femeilor Oras:In inima femeilor Postat Aprilie 28, 2016 Am fost la Antonia de cel putin 30/40 de ori eram vecini de cartier cand am cunoscut-o eu,mi-a placut din prima clipa cand am vazut-o,o tipa inaltuta si bine facuta cu carnea tare pe ea,satena, zambareata facea un pic de gropite in obraji cand radea.Cand am cunoscut-o eu mai locuia cu cineva despre care nu am sa povestesc.Am fost poftit in camera si am inmanat cadoul pe care l-a preluat colega ei care a iesit lasandu-ne singuri,m-am dezbracat la foc automat si am ajutat-o si pe ea sa se dezbrace ,am luat-o in brate si am sarutat-o pe gat si am coborat incet spre tate,frumoase foc cam numarul 3 .Hai in pat i-am spus,am urcat amandoi si am inceput sa o mangai incet pe corp pe tate sa ma uit in ochii ei frumosi, m-am apropiat de fata ei cu buzele si am sarutat-o prelung ,nu s-a impotrivit din contra mi-a raspuns sarutului , cred ca atunci s-a prodos acel click intre noi.Din acel moment am devenit amici.S-a urcat pe mine frecandu-se cu tatele de corpul meu si a coborat cu ele catre gigel frecandul intre ele,ma saruta pe piept cobora incet catre gogu se freca cu pasarica de piciorul meu inaratandu-ma si excitandu-ma.Oralul a fost facut fara ajutorul mainilor cu deep ,bijuteriile coroanei si tot tacamul,a fost pentru prima si ultima data cand am facut oral cu ea.Normalul s-a produs clasic eu deasupra ,dupa ce a folosit un unguent,este foarte stramta si nu am rezistat niciodata mai mult de 4/5 minute pana sa termin,da contre abia perceptibile dar este arzoaica pentru cei care cunosc termenul stiu ce zic efectiv frige in pizda se uda toata.locatie? de aici s-a mutat intr-o garsoniera pe teiul doamnei ,de aici a schimbat mai multe locatii ultima vis a vis de benzinaria din vitan unde i-au fost furati banii si telefoanele,de fapt i s-au luat cu japca .Dupa o luna cred am vazut in AT un anunt cu o fata blonda si un corp pe care il stiam chiar daca nu-si arata fata,am sunat pe numarul afisat si cand a spus ;-Da, buna- Liviu sunt, am zis ,a inceput sa planga instantaneu- Sunt pe Vitan,vino urgent si-ti povestesc ce am patit, vino cat poti tu de repede.Imi este frica sa ies din casa- in zece minute sunt la tine i-am spusIn zece minute am fost la ea si mi-a povestit ce am relatat mai sus,am coborat-o jos cu bagajul pe care il avea si am urcat-o intr-un taxi la sugestia ei dupa ce i-am dat niste bani sa se descurce cateva zile,de atunci nu am mai vazut-o,nu mai mi-a raspuns nici macar pe numarul personalMULTUMESC mult A. oriunde te-ai aflaGFE,Oral,Normal,Locatie ? pentru mine 10 pe linie :hihat -- 6 6
liviu58 Reputație: -7337 Postat Aprilie 29, 2016 Oras:In inima femeilor Oras:In inima femeilor Postat Aprilie 29, 2016 A mai vazut-o cineva? 2 5
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum