iulian1990 Reputație: 48 Postat Octombrie 21, 2014 Oras:BUZÄ‚U Oras:BUZÄ‚U Postat Octombrie 21, 2014 salutare constantei. Am si eu o mare rugaminte la voi . In perioada 22 - 27 octombrie ma aflu in orasul vostru si daca ma puteti ajuta cu o domnisoara care ofera sex oral si normal dar sa nu fie prea scumpa :-P stitzi voi la ce ma refer, sa nu ma cheleasca de bani ) . Va multumesc!
iulian1990 Reputație: 48 Postat Octombrie 21, 2014 Oras:BUZÄ‚U Oras:BUZÄ‚U Autor Postat Octombrie 21, 2014 daca se poate o fetitza slim ptr ca astea imi cam plac. Va multumesc si va raman dator.
huang fu Reputație: 36 Postat Octombrie 21, 2014 Oras:RO Oras:RO Postat Octombrie 21, 2014 Vezi si tu din revcenziile postate, care dintre fete ar fi pe gustul, atat financiar cat si ca prestatie!
Vizitator agramat Reputație: 0 Postat Octombrie 21, 2014 Postat Octombrie 21, 2014 daca se poate o fetitza slim ptr ca astea imi cam plac. Va multumesc si va raman dator. Ba, si tu te astepti ca la intrebarea ta sa primesti ceva respunsuri serioase?Tare rau de tot... eu ma abtin (sper ca altii sa n-o faca si sa te taxeze)
Complicatul Reputație: 88 Postat Octombrie 21, 2014 Oras:imprejurimi Oras:imprejurimi Postat Octombrie 21, 2014 Asta cum a ajuns galben, a jucat fazan? Trimite-ti-l la un transexual, sa se invete minte.
talimbanu Reputație: 196 Postat Octombrie 21, 2014 Oras:Dobrogea Oras:Dobrogea Postat Octombrie 21, 2014 salutare constantei. Am si eu o mare rugaminte la voi . In perioada 22 - 27 octombrie ma aflu in orasul vostru si daca ma puteti ajuta cu o domnisoara care ofera sex oral si normal dar sa nu fie prea scumpa :-P stitzi voi la ce ma refer, sa nu ma cheleasca de bani ) . Va multumesc! http://nimfomane.com/forum/topic/12655-lory-reala-100-0763109778-fost-0763-713-310/page-23?do=findComment&comment=514031
Vizitator agramat Reputație: 0 Postat Octombrie 21, 2014 Postat Octombrie 21, 2014 Ba "talibabe" pa bune ? direct in Top l-ai trimis ?Eu zic sa le scrii fetelor sa schimbe paturile din geam cu niste draperii ceva ca de vine OMU INGALBENIT de atatea recenzii ia dacia ca io nu pot sa le dau privat si zi-le sa faca si curat pentru oaspetele de seama http://www.genmary.ro/produse/perdele-si-draperii/
g2br13l Reputație: 8171 Postat Octombrie 22, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Octombrie 22, 2014 daca se poate o fetitza slim ptr ca astea imi cam plac. Va multumesc si va raman dator. Trag concluzia ca vrei recomandari pe datorie..... Asta e site de curve deci trebuie sa bagi banul inainte.
Vizitator agramat Reputație: 0 Postat Octombrie 22, 2014 Postat Octombrie 22, 2014 Trag concluzia ca vrei recomandari pe datorie..... Asta e site de curve deci trebuie sa bagi banul inainte. Cum ba? Pa bune?Chiar niciunu nu a vazut in ce categoria a bagat individu INTREBAREA.Voi va plangeti ca nu se mai intampla nimic in Cta si ca nu are cine sa va faca recenzii dar in schimb lasati sa va faca topicele praf unu cu intrebari copilaresti. Hai sa va intreb si io: andr-ioana si cu lory mai au paturile alea in geam cum aveau saptamana trecuta? sau antonia mai foloseste aeroterma sa incalzeasca camera de lucru ..... (AAAA ce zice asta aici ?) nu o sa postez recenzii pentru cele doua dar se pare ca mai nimeni nu a mai fost pe la fetele astea in ultima vreme. Peseu pentru lory si andr-ioana: http://www.vertiroll.ro/rollo.html - sincer ar arata mai bine locatia cu asa ceva
gyo_77 Reputație: 2327 Postat Octombrie 22, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Octombrie 22, 2014 Astfel de postari se fac la Intrebari si Raspunsuri!Nu prea esti un Contribuabil Serios
g2br13l Reputație: 8171 Postat Octombrie 22, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Octombrie 22, 2014 Cum ba? Pa bune?Chiar niciunu nu a vazut in ce categoria a bagat individu INTREBAREA.Voi va plangeti ca nu se mai intampla nimic in Cta si ca nu are cine sa va faca recenzii dar in schimb lasati sa va faca topicele praf unu cu intrebari copilaresti. Hai sa va intreb si io: andr-ioana si cu lory mai au paturile alea in geam cum aveau saptamana trecuta? sau antonia mai foloseste aeroterma sa incalzeasca camera de lucru ..... (AAAA ce zice asta aici ?) nu o sa postez recenzii pentru cele doua dar se pare ca mai nimeni nu a mai fost pe la fetele astea in ultima vreme. Peseu pentru lory si andr-ioana: http://www.vertiroll.ro/rollo.html - sincer ar arata mai bine locatia cu asa ceva Lumineaza-ma. Eu n-am mai intrat de doua zile, deci nu stiu despre ce e vorba. P.S. Paturile au mai fost mentionate si in trecut.
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum