Sari la conținut

Cu cine votezi ?

charny

49 membri au votat

1. 1. Cu cine votezi ?

• Corneliu Vadim Tudor
    • Gheorghe Funar
    • Wiliam Branza
    • Kelemen Hunor
    • Klaus Iohannis
    • Monica Macovei
    • Szilagyi Zsolt
    • Victor Ponta
    • Teodor Melescanu
    • Mirel Mircea Amaritei
    • Elena Udrea
    • Dan Diaconescu
    • Calin Popescu Tariceanu
    • Constantin Rotaru
    • NU VOTEZ

Postări Recomandate

• Oras:Romania
  • Oras:Romania
Postat

felicitări, în sfârșit dai semne certe de inteligență

http://www.afunpictures.com/wp-content/uploads/2014/07/meme-grumpy-cat-no-8-413x400.jpg

• Oras:-----------
Postat

DE CE NU MĂ DUC LA VOT

pt că orice as vota tot asta iese

https://www.youtube.com/watch?v=iDYDxNWrLhw

pt că, tatii socrii isi vor vinde pământurile și își vor cumpăra loc de refugiu în peșterile munților (dupa ce americanii vor sparge toata tara, populatia se va revolta, SMURDU-rile vor căra bubații de la un spital la altu și vrăjitoarele de la TV vor prezenta nște cazuri de poltergeist).....da...băse se va muta din peștera lu udrea în peștera muierii  :laugh2

https://www.youtube.com/watch?v=jJCUT9qKLVc

da, nu-mi vine să cred, ciorile cu două picioare ne-au învins, împreună cu curvele, chin vesnic in Iad ori sex anal pt cine mai scapă viu  :laugh2

• Oras:bacau
Postat

DE CE NU MĂ DUC LA VOT

Una din obsesiile controverselor publice ale acestor zile este aceea privind mersul la vot.

Vă spun sincer şi direct că îmi pasă cine câştigă aceste alegeri, dar, mai mult decât asta, îmi pasă ca peste ani să nu-mi bată copilul meu obrazul că, uite, el trebuie să plece din această ţară pentru că, la un moment dat, în istoria ei, eu, taică-su, nu m-am sinchisit să mă duc la vot. - See more at: http://www.biziday.ro/2014/10/30/prezenta-masiva-la-vot-reduce-riscul-de-frauda/#sthash.LR1QRrPZ.dpuf

• Like 2
  • Oras:Bucuresti
Postat

Promit ca e ultima postare pe tema asta: JB, tu le-ai batut obrazul alor tai??? Ca si ei mergeau la vot, si-l alegeau tot pe-ala... :)))))

Suntem exact in acelasi cacat de acum 30 de ani, cu singura deosebire ca acum avem 14 candidati, dar indiferent pe cine am vota, indiferent pe cine l-au ales americanii, rusii, masonii, Merkel, Barosso sau cine plm l-a mai ales (pentru ca sa va fie clar, sunt cancelarii in care s-a hotarat deja cine va fi presedinte), noi la fel de prost o vom duce... Avem numai iluzia ca prin vot putem schimba ceva. Mai degraba cred o fata cu GFE ridicat decat sa am incredere in vreunul dintre actualii candidati sau politicieni. In ceea ce-i priveste pe copiii nostri vor avea sansa, sau nesansa lor de a-si alege "casa"... Si o vor face, injurand, ca si noi, pe mai marii zilei, nicidecum pe parintii lor!

Postat

Promit ca e ultima postare pe tema asta: JB, tu le-ai batut obrazul alor tai??? Ca si ei mergeau la vot, si-l alegeau tot pe-ala... :)))))

Suntem exact in acelasi cacat de acum 30 de ani, cu singura deosebire ca acum avem 14 candidati, dar indiferent pe cine am vota, indiferent pe cine l-au ales americanii, rusii, masonii, Merkel, Barosso sau cine plm l-a mai ales (pentru ca sa va fie clar, sunt cancelarii in care s-a hotarat deja cine va fi presedinte), noi la fel de prost o vom duce... Avem numai iluzia ca prin vot putem schimba ceva. Mai degraba cred o fata cu GFE ridicat decat sa am incredere in vreunul dintre actualii candidati sau politicieni. In ceea ce-i priveste pe copiii nostri vor avea sansa, sau nesansa lor de a-si alege "casa"... Si o vor face, injurand, ca si noi, pe mai marii zilei, nicidecum pe parintii lor!

da ...   pe de o parte ii invinuiesc pe ai mei ca l-au votat pe Iliescu ani la rand ...  si ei sunt constienti acum ca au gresit ...

daca nu avem nici o sansa sa scimbam tara asta ...   ce rost are sa mai traim ??   hai sa ne sinucidem in bloc ...  asta ar fi solutia ?

Postat

Am, zis ca nu mai comentez, si asa o sa fac:)))) Vorbeam de Ceausescu, nu de Iliescu! :D

Problema noastra mare a fost ca dupa 89 nu am putut da un restart: nici la oameni, nici la mentalitati. In 96 a venit la putere Dom' Profesor! Doamneee, cate sperante si-a pus lumea in el!!! Si l-apus Prim Ministru pe Ciorbea, care a distrus in mai putin de un an, agricultura, si jumatate din industria care mai functiona... De atunci, avem peste 70% din alimente importate, intro tara cu un potential agricol fabulos. Despre ce vorbim??? :(

Nu trebuie sa ne sinucidem, mosule: au grija tot aia de afara de asta: ne mai trimit o SIDA, o Ebola:)))))

Postat

Am, zis ca nu mai comentez, si asa o sa fac:)))) Vorbeam de Ceausescu, nu de Iliescu! :D

Problema noastra mare a fost ca dupa 89 nu am putut da un restart: nici la oameni, nici la mentalitati. In 96 a venit la putere Dom' Profesor! Doamneee, cate sperante si-a pus lumea in el!!! Si l-apus Prim Ministru pe Ciorbea, care a distrus in mai putin de un an, agricultura, si jumatate din industria care mai functiona... De atunci, avem peste 70% din alimente importate, intro tara cu un potential agricol fabulos. Despre ce vorbim??? :(

Nu trebuie sa ne sinucidem, mosule: au grija tot aia de afara de asta: ne mai trimit o SIDA, o Ebola:)))))

nu il alegeau ei ...  se alegea singur .. el si regimul totalitar impus ...

nu mai credeti in teoriile conspiratiei fara nici o noima ...  au nevoie de piata de desfacere ...  

Postat

HAI ÎN PLM ODATĂ SĂ VEDEM CU CINE AVEM DE-A FACE

hidra sociala din România

www.beleste-ochii.blogspot.com

hidra sociala de pe forumurile virtuale

www.forumuri-virtuale.blogspot.com

cine sunt preotii

www.fariseism.blogspot.com

ww.spovada.blogspot.com

(cautati-le pozele pe google sa le vedeti mutrele de oameni ANORMALI)

Postat

nu votez! astept ca poporul român să-și tragă singur un glonț în cap! vorba aia, la război, ultimul cartuș păstrează-l pentru tine!  :laugh2

(am motivele mele "principiale" pt care nu merg la vot) 

Postat

nu votez! astept ca poporul român să-și tragă singur un glonț în cap! vorba aia, la război, ultimul cartuș păstrează-l pentru tine!  :laugh2

nu ca m-as astepta la motive clare si coerente ... dar de dragul nebuniei ...  poti sa ne spui si noua motivele tale ?

Postat

Motivul principal pentru care nu  mergi la vot este trecut clar in Constitutia Romaniei:

"Nu au drept de vot debilii sau alienaţii mintal, puşi sub interdicţie, şi nici persoanele condamnate, prin hotărâre judecătorească definitivă, la pierderea drepturilor electorale”. (art 36, versetul 2).

• Like 2
  • Minus 1
  • Oras:neinteresant
Postat

Ati auzit sintagma nu negociem voturile pentru ca-i imoral?!

asta m-a dat pe spate :laugh2

Postat

ceva ce nu exista nu-i nici moral,nici imoral...pt ca voturile nu-s in buzunarele lui ioha ,sau moni macovy-betiva

• Oras:all over (NU e o ironie...)
  • Oras:all over (NU e o ironie...)
Postat

nu ca m-as astepta la motive clare si coerente ... dar de dragul nebuniei ...  poti sa ne spui si noua motivele tale ?

Bad move. Daca se decide sa raspunda detaliat, pe larg, se infunda teava de net a pisicului si pica forumul...

Postat

urmariti confruntarea PONTA -IOHANNIS in aceasta seara pe Romania tv?

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...