Sari la conținut

Cu cine votezi ?

charny

49 membri au votat

1. 1. Cu cine votezi ?

• Corneliu Vadim Tudor
    • Gheorghe Funar
    • Wiliam Branza
    • Kelemen Hunor
    • Klaus Iohannis
    • Monica Macovei
    • Szilagyi Zsolt
    • Victor Ponta
    • Teodor Melescanu
    • Mirel Mircea Amaritei
    • Elena Udrea
    • Dan Diaconescu
    • Calin Popescu Tariceanu
    • Constantin Rotaru
    • NU VOTEZ

Postări Recomandate

• Oras:Sfantu Gheorghe (CV)
  • Oras:Sfantu Gheorghe (CV)
Postat

Rodrigo a votat la misto pe Funar, pe Vadim si pe Hunor , a uitat insa de Szilagyi :D

• Oras:Bucuresti
Postat

Am de ales intre un neamț care nici nu știe să vorbească bine românește, amanta lui Băsescu , bețiva de Monica Macovei (procuror securist) , 2 nebuni naționaliști (Vadim și Funar), un ungur, încă vreo 2-3 necăutați,  Tăriceanu și Ponta. Votez clar Ponta!

Vizitator
Reputație: 0
Postat

elena udrea .....sa ne conduca o femeie....blonda:)))

Postat

Am de ales intre un neamț care nici nu știe să vorbească bine românește, amanta lui Băsescu , bețiva de Monica Macovei (procuror securist) , 2 nebuni naționaliști (Vadim și Funar), un ungur, încă vreo 2-3 necăutați,  Tăriceanu și Ponta. Votez clar Ponta!

Bravo! Circuli cu metroul si nu-ti pasa de cea mai scumpă benzina din Europa. Mai mult ca sigur esti student fără bacalaureat. Stii la de ma refer- favoritul tau le-a rezolvat. Ambele. In rest,e opțiunea ta,dar voiam sa nu se uite doua uriașe nenorociri.
Postat

Bravo! Circuli cu metroul si nu-ti pasa de cea mai scumpă benzina din Europa. Mai mult ca sigur esti student fără bacalaureat. Stii la de ma refer- favoritul tau le-a rezolvat. Ambele. In rest,e opțiunea ta,dar voiam sa nu se uite doua uriașe nenorociri.

Băi travestitule, student fără bacalaureat e ăla cu care dormi tu în pat și faceți dragoste. Mă cunoști ca să faci asemenea afirmații? Cu metroul circuli tu când faci rost de bani, retardule!

Dacă vrei să scoți în evidență ceva sau să ne aduci aminte anumite evenimente, o poți face fără să jignești. Așa pot să zic și eu: Nu ești de acord cu Ponta? Mă piș pe tine! Dar nu așa se procedează, rujatule!

După felul cum pui problema cred că ești un fan spălat pe creier de-al lui Băsescu sau Udrea. Ține minte, pe lângă Băsescu, Ceaușescu a fost mic copil! Nu zic ca ăia de la psd sau pnl sunt mai curați dar nu există comparație între oricine vrei tu si Băsescu, bețivul care ți-a furat și ție și mie și nouă tuturor ,10 ani din viață! Ai înțeles bă???

• Like 2
  • Minus 1
Postat

Băi travestitule, student fără bacalaureat e ăla cu care dormi tu în pat și faceți dragoste. Mă cunoști ca să faci asemenea afirmații? Cu metroul circuli tu când faci rost de bani, retardule!

Dacă vrei să scoți în evidență ceva sau să ne aduci aminte anumite evenimente, o poți face fără să jignești. Așa pot să zic și eu: Nu ești de acord cu Ponta? Mă piș pe tine! Dar nu așa se procedează, rujatule!

După felul cum pui problema cred că ești un fan spălat pe creier de-al lui Băsescu sau Udrea. Ține minte, pe lângă Băsescu, Ceaușescu a fost mic copil! Nu zic ca ăia de la psd sau pnl sunt mai curați dar nu există comparație între oricine vrei tu si Băsescu, bețivul care ți-a furat și ție și mie și nouă tuturor ,10 ani din viață! Ai înțeles bă???

:)

Virgula înainte de " bă" . Asa e corect. Si da,asa e cum am crezut cu bacul tau. In rest,sa auzim numai de bine:)
Postat

:) Virgula înainte de " bă" . Asa e corect. Si da,asa e cum am crezut cu bacul tau. In rest,sa auzim numai de bine:)

Virgula o uitasem fix la tine în gura aia plină de ruj.

Ești foarte amuzant. Am râs teribil la postările tale. Am râs de m-am pișat pe tine.

• Minus 1
  • Oras:priza
  • Oras:priza
Postat

Cu Bercea Mondialu' :snap

Si te mai miri ca

S-a ales praful si cacatul de forumul asta :( numai marfa de taraba 'europeana' de Voluntari si caterinca de Hanul Drumetului ;)

• Like 1
Postat

elena udrea .....sa ne conduca o femeie....blonda:)))

D"aia votezi cu Dan Diaconescu? :D

• Oras:-----------
Postat

bartolinită extinsă până și-n capitala Bartolin (sau Medelin?) :laugh2 :laugh2 :laugh2

http://4.bp.blogspot.com/-bTZSmkrDT9w/VEkUy_3KnvI/AAAAAAAAI7E/wzA9a3tspgQ/s1600/s1.ziareromania.ro.jpg

• Oras:unde vreau
  • Oras:unde vreau
Postat

bartolinită extinsă până și-n capitala Bartolin (sau Medelin?) :laugh2 :laugh2 :laugh2

http://4.bp.blogspot.com/-bTZSmkrDT9w/VEkUy_3KnvI/AAAAAAAAI7E/wzA9a3tspgQ/s1600/s1.ziareromania.ro.jpg

tU cum de nu te-ai gandit sa candidezi?vad ca esti perseverent si esti in tot si toate, te-ai potrivi perfect in politica romaneasca
Postat

tU cum de nu te-ai gandit sa candidezi?vad ca esti perseverent si esti in tot si toate, te-ai potrivi perfect in politica romaneasca

https://fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xaf1/t31.0-8/10694368_780111962053775_3405004391573647470_o.jpg

Postat

pe ambele topice cu votăritu a ieșit neamtu pe locu 1 dar pe topicele cu muzica curge la vale muzică de ciori, si dupa sondaje cioara ponta e pe locul 1, deci....ca se poate intelege, corile de pe forum n-au punctat pe topicele cu votăritu sau nu mai vor Împărat.....il vor pe Frankfurt?

Postat

http://www.ciutacu.ro/wp-content/uploads/2014/10/base-iohannis-tataru.jpg

Campania isterică și obositoare are o căruță de asemănări cu aia din 2004.

– un primar de municipiu important candidează contra premierului în exercițiu

– PSD se chinuie să se împuște-n picior. Vanghelie e-n scandal cu șeful partidului

– partidul de guvernământ și șeful acestuia sunt acuzați de corupție în tușe groase

– stenogramele (evident, unidirecționale) inundă piața informațiilor

– persoane publice își folosesc politic vizibilitatea în slujba unui candidat (altul decât favoritul). cică ar face-o din responsabilitate, nu din interes; plata, după

– americanii trebuie să ne salveze de la dezastru, rușii sunt gata să ne cucerească

– inflație de scrisori deschise viralizate, sms-urile nu mai sunt la modă. nu se mai pleacă în Congo, ci oriunde. dacă nu iese cine trebuie

– cine nu votează cu opoziția e categorist automat prost, hoț sau ticălos

http://www.ciutacu.ro/articol/viata-e-rotunda-vorba-lu-vanghelie/

Postat

– americanii trebuie să ne salveze de la dezastru, rușii sunt gata să ne cucerească

concluzia, puterea pizdei e absoluta .... asta o stie orice femeie care are labii cat de cat ;)

da acuma, or sa dea de dracu, orice femeie va afla ca va muri de propria ei ... pizdă, ca nazistii la final, de la pastila cu cianură.....

• Oras:bacau
Postat

http://www.ciutacu.ro/wp-content/uploads/2014/10/base-iohannis-tataru.jpg

Campania isterică și obositoare are o căruță de asemănări cu aia din 2004.

– un primar de municipiu important candidează contra premierului în exercițiu

– PSD se chinuie să se împuște-n picior. Vanghelie e-n scandal cu șeful partidului

– partidul de guvernământ și șeful acestuia sunt acuzați de corupție în tușe groase

– stenogramele (evident, unidirecționale) inundă piața informațiilor

– persoane publice își folosesc politic vizibilitatea în slujba unui candidat (altul decât favoritul). cică ar face-o din responsabilitate, nu din interes; plata, după

– inflație de scrisori deschise viralizate, sms-urile nu mai sunt la modă. nu se mai pleacă în Congo, ci oriunde. dacă nu iese cine trebuie

– cine nu votează cu opoziția e categorist automat prost, hoț sau ticălos

http://www.ciutacu.ro/articol/viata-e-rotunda-vorba-lu-vanghelie/

vreo opinie proprie ai si tu ??  sau ai nevoie mereu sa citezi antenisti ?

Postat

Tu esti basist platit sau natural? Nici nu stiu ce-i mai rau... 

inca astept argumente ...  e greu sa ai o opinie proprie ...  o analiza bazate pe argumente ...  o discutie alcatuita din fraze/propozitii cu subiect si predicat ?

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...