Sari la conținut

Cu cine votezi ?

charny

49 membri au votat

1. 1. Cu cine votezi ?

• Corneliu Vadim Tudor
    • Gheorghe Funar
    • Wiliam Branza
    • Kelemen Hunor
    • Klaus Iohannis
    • Monica Macovei
    • Szilagyi Zsolt
    • Victor Ponta
    • Teodor Melescanu
    • Mirel Mircea Amaritei
    • Elena Udrea
    • Dan Diaconescu
    • Calin Popescu Tariceanu
    • Constantin Rotaru
    • NU VOTEZ

Postări Recomandate

• Oras:bacau
Postat

Joe sper ca ai vazut dezbaterea din aceasta seara. Iohannis a fost zero. 0!!!!!!! Ha ha ha ha ha haaaaa

din pacate am aflat tarziu de ea si nu am reusit sa vad doar fragmente ...

Nu mi-a placut de nici unul dintre ei ...  insa impertinenta lui Ponta (de care eram constient dealtfel) este fara margini ... cum poti sa negi toate mizeriile din campania lui electorala cu un simplu - "eu nu am afirmat asa ceva" - pai atunci putem judeca astfel:

1. Ori este un mincinos si un nesimtit

2. Ori este prea prost si nu stie ce a facut staff-ul tau - si aici te intrebi cine conduce staff-ul tau- cine te conduce pe tine

• Oras:Bucuresti
Postat

Nea Joe, nici Iohannis nu a fost mai prejos... Azi am auzit ca a prestat "business":)))) aiurea, a mers pe lozinci jenante si atacuri la persoana!

@pictorul: artistule, cine iti garanteaza ca Iohannis e raul cel mai mic? Ai vazut cine era in jurul lui la discursul de dupa primul tur? Multumesc, dar eu Blaga, Videanu, Flutur si, mai nou Udrea (deci Base), n-as mai vrea sa vad vreodata...

@Joe: frate, ce mai fute lumea prin Bacau?:)

• Like 1
  • Oras:Latitude:37.245265° Longitude:-115.803418°
Postat

LaBa cau

Postat

O dezbatere de tot cacatul ... unul a venit cu biblioraftul dupa el (daca era asa destept trebuia sa tina minte 3 cifre ... nu trebuia sa care dulapul cu acte) ...  celalalt a venit ca la o cafea amicala ...

Eu stiu atat ...  nu credeam vreodata ca politicienii de rang inalt vor ajunge in puscarie :

Adrian Nastase, Voiculescu, Hrebenciuc, Patriciu, Gigi Becali, Giovani Becali ... la toti ma uitam ca niste zei intangibili care faceau ce voiau ei ....  si da ... a venit regimul Basescu in care (atentie ... nu Basescu i-a anchetat ci procurorii de pe timpul acestuia) toti acestia nu doar au fost anchetati ci multi sunt si in puscarie ...  si mi-a stat mintea in loc insa cu o grimasa ce semana cu un zambet demult asteptat

Si da ... vreau sa il vad si pe Basescu la puscarie insa nu va intra pentru ca toate afacerile lui murdare au fost facute de pe timpul cand era si el in PSD si sunt bagati prea multi de acolo..

Ponta a aratat ca se pisa pe toate aceste realizari din domeniul coruptiei prin Legea Amnistiei, Legea Functionarului public, si prin legea Traseismului Politic (pe sistemul - daca nu imi place o lege o schimb cu o HG pentru 2 luni).

Avand in vedere toate cele de mai sus si faptul ca sunt liberal de principiu (nu suport sa dau din banul meu muncit unor puturosi care primesc venitul minim garantat vandut pentru voturi de catre Adrian Nastase) nu am cum sa votez cu impertinentul asta care a dus o companie electorala sub orice critica ...  eu credeam ca doar in Congo se poate asa ceva ... au lipsit doar papusile VOODOO ca sa se incheie toata mascarada asta.

PS

M-a sunat inebunita bunica mea sa imi spuna ca iar ii taie pensia ... saraca ia un pumn de pastile in fiecare zi ...  mi-a trebuit jumatate de ora sa o linistesc ...  ASTA E PONTA AL VOSTRU CARUIA II PASA DE PENSIONARI

Vizitator
Reputație: 0
Postat

Bah , a reusit Iohannis sa le strice emisiunea alora de la realitatea , erau pregatiti sa-l faca praf pe Ponta , a venit si dom' primar acolo total nepregatit  :laugh2

• Like 3
Postat

Iar se isterizeaza mortaciunea basista de serviciu? Alooo, basistu pulii, du-te-n mortii matii inapoi in gaura din care te-a fatat mata aia retardata, gata, hanis s-a dat de gol ce cretin e, pe base il paste puscaria. Mars de aici cretinule, ne-am saturat cu totii de tine!

• Like 1
  • Oras:On-line
  • Oras:On-line
Postat

@Gyorgye69: dar tie cine iti garanteaza ca Ponta este raul cel mai mic ? nastase, dragnea, vanghelie, nichita, mazare, nicusor constantinescu, fosila de iliescu, dan sova, ioan rus, rovana plumb si ceilalti baroni care s-au imbogatit peste noapte ? pe astia ii vrei sa ii vezi in continuare ???

Postat

Iar se isterizeaza mortaciunea basista de serviciu? Alooo, basistu pulii, dute-n mortii matii inapoi in gaura din care te-a fatat mata aia retardata, gata, hanis s-a dat de gol ce cretin e, pe base il paste puscaria. Mars de aici cretinule, ne-am saturat cu totii de tine!

stai putin ...  imi aduc aminte de tine (de fapt mai mult de ma-ta care a devenit curva mea penala)...

nu tu erai ala care tipai in gura mare (strangand puternic bucile curului in care te-am penetrat pana ti-a dat cacatul pe nas) dupa Pisicuts ca vezi doamne am impartit-o pe ma-ta la prea multi si oricat ai incerca sa o speli tot miroase a pula in garsoniera ta de 10 metri patrati 

marsh in pula mea de cacanar ...  cu limbajul tau de maghernita slinoasa ... nu te mai baga in seama cu mine pana nu inveti sa vorbesti ...

sau poate te-ai razgandit si ai ceva inteligent de spus (foarte putin probabil )

Postat

@Joe: frate, ce mai fute lumea prin Bacau? :)

fute lumea nu e problema ... numai bani sa iaba

Postat

Nu stiu cum se face,dar voi sustinatorii lui Iohannis nici acum nu vedeti cat de retardat e? I-au servit moderatorii mingea la fileu de cateva ori ( chiar ei au recunoscut) si el se uita cu fata lui tampa ca boul la poarta noua.Ce dovada mai vreti dupa intalnirea de aseara,ca este incapabil sa ocupe functia de Presedinte al Romaniei?

• Like 1
Postat

A fost moderator de dreapta, s-a jucat pe terenul basist (irealitatea) si tot l-a facut praf. Pur si simplu noi nu mai avem "Dreapta", chioretele a reusit sa distruga integral imaginea dreptei in Romania. In 95-2000 acelasi lucru l-a facut si constantinescu cu PNT-CD-ul, un partid istoric, l-a transformat intr-o simpla amintire. Base a reusit asta cu toata ideea de dreapta, nu doar PDL/PMP si alti PeNaLi.

Deh, asta se intampla cand alegi betivani imbecili drept presedinti. Pesedistii si daca-l propuneau pe Vanghelie cred ca iesea presedinte. Din cauza lu base platim de doua ori, si 10 ani de basism crunt cu un circ si jaf national, si cel putin inca 5 in care pesedistii fac ce vor.

• Like 1
Vizitator
Postat

A fost moderator de dreapta, s-a jucat pe terenul basist (irealitatea) si tot l-a facut praf. Pur si simplu noi nu mai avem "Dreapta", chioretele a reusit sa distruga integral imaginea dreptei in Romania. In 95-2000 acelasi lucru l-a facut si constantinescu cu PNT-CD-ul, un partid istoric, l-a transformat intr-o simpla amintire. Base a reusit asta cu toata ideea de dreapta, nu doar PDL/PMP si alti PeNaLi.

Deh, asta se intampla cand alegi betivani imbecili drept presedinti. Pesedistii si daca-l propuneau pe Vanghelie cred ca iesea presedinte. Din cauza lu base platim de doua ori, si 10 ani de basism crunt cu un circ si jaf national, si cel putin inca 5 in care pesedistii fac ce vor.

Mai usor cu Vanghelie  :laugh2

Postat

Nu stiu cum se face,dar voi sustinatorii lui Iohannis nici acum nu vedeti cat de retardat e? I-au servit moderatorii mingea la fileu de cateva ori ( chiar ei au recunoscut) si el se uita cu fata lui tampa ca boul la poarta noua.Ce dovada mai vreti dupa intalnirea de aseara,ca este incapabil sa ocupe functia de Presedinte al Romaniei?

Cum mama dracului nu vedeti penalul din Ponta ??  cine se gandea vreodata ca baronii locali vor ajunge dupa gratii ??  

oare nu vedeti ca se pisa pe toata justitia ...  cate exemple sa va mai dau ... 

Postat

Bah tu tot n-ai murit de ciuda??? Mai ai putina rabdare sa-l vezi pe base la Jilava, crapi tu atunci, fir-ai al drecu de basist cretin...

• Like 1
Vizitator
Postat

Bah tu tot n-ai murit de ciuda??? Mai ai putina rabdare sa-l vezi pe base la Jilava, crapi tu atunci, fir-ai al drecu de basist cretin...

+1 deocamdata atat , nu am puncte , le-au mancat fetele de la concurs  :laugh2

• Like 1
Postat

am eu ca nu mai dau puncte decat la poze si la baietii realisti care e putini

Postat

de ciuda mor numai prostii (din fericire nu intru in categoria asta - ma mir cum de nu ai pierit tu pana acum)

tare as vrea sa il vad pe Basescu la Jilava insa, am mai zis si ma repet ...  tot afacerile murdare ce le-a facut Basescu a facut cu aportul PSD-ului ...  si nu cred ca se vor fute singuri ...

iar daca e pana la urma sa ajunga la Jilava ...  bogatie curata ...  incepe sa toarne pe toti si pe toate ... atunci sa te tii sa vezi ce aglomeratie o sa fie la DNA - dar cu Ponta nu cred ca o sa mai fie DNA

Postat

exact tiparul alegatorului lui Ponta ... impertinent pana la capat si fara scrupule ...  ma mir ca nu aruncati cu poze cu gaini moarte ...  

dar inca timpul nu e pierdut 

Postat

Cum mama dracului nu vedeti penalul din Ponta ??  cine se gandea vreodata ca baronii locali vor ajunge dupa gratii ??  

oare nu vedeti ca se pisa pe toata justitia ...  cate exemple sa va mai dau ... 

Bai frate esti chiar chior? Pai penalii din spatele lui Iohannis? Cei care au facut din justitie un mare rahat? 

Cu tine oricat ar discuta omul,pur si simplu nu vrei sa intelegi ca Iohannis nu este bun de presedinte,si asta nu pt ca e slab pregatit,trecem si peste asta,ci datorita faptului ca nu are o opinie personala,este doar o marioneta a regimului basist care doreste sa ramana in continuare la putere si au gasit in persoana lui ciumpalacul de serviciu

• Like 1
Vizitator
Postat

exact tiparul alegatorului lui Ponta ... impertinent pana la capat si fara scrupule ...  ma mir ca nu aruncati cu poze cu gaini moarte ...  

dar inca timpul nu e pierdut 

Bah tu esti chiar nebun......... ce plm mai vrei mah ? nu ai vazut aseara cat de prost e al vostru ?  :slap2

• Like 1
Postat

Bai frate esti chiar chior? Pai penalii din spatele lui Iohannis? Cei care au facut din justitie un mare rahat? 

Cu tine oricat ar discuta omul,pur si simplu nu vrei sa intelegi ca Iohannis nu este bun de presedinte,si asta nu pt ca e slab pregatit,trecem si peste asta,ci datorita faptului ca nu are o opinie personala,este doar o marioneta a regimului basist care doreste sa ramana in continuare la putere si au gasit in persoana lui ciumpalacul de serviciu

Te rog frumos sa imi explici cum a trecut Legea Amnistiei de Parlamentul cu majoritate PSD?

Te rog frumos sa imi explici cum era sa treaca Legea Functionarului public de Parlament cu majoritate PSD?

si te rog sa imi spui inainte de regimul Basescu cati dintre politicieni au fost arestati ?

Postat

Te rog frumos sa imi explici cum a trecut Legea Amnistiei de Parlamentul cu majoritate PSD?

Te rog frumos sa imi explici cum era sa treaca Legea Functionarului public de Parlament cu majoritate PSD?

si te rog sa imi spui inainte de regimul Basescu cati dintre politicieni au fost arestati ?

Te rog sa-mi spui tu cum a reusit sa treaca legea pensiilor datorita numaratorii Robertei Anastase si apoi iti raspund si eu

Mai vrei dovada cat de penali sunt cei din spatele lui Iohannis,si unde a ajuns justitia?

• Like 1

Postat

Bah tu esti chiar nebun......... ce plm mai vrei mah ? nu ai vazut aseara cat de prost e al vostru ?  :slap2

daca e asa destept Ponta al vostru de ce nu da o HG sa infiinteze mai multe sectii de votare in diaspora - nu pentru mult ... doar pentru 2 saptamani (legea traseismului politic a schimbat-o pentru 2 luni ...  eu sunt mai putin pretentios)

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...