Jump to content

Recommended Posts

• Oras:Iasi

Dupa multi ani de cand stiu de Andreea, am reusit sa-i calc pragul pt prima data. Am vrut acel oral legendar despre care s-a vorbit in 88 de pagini pe threadul asta si nu am fost dezamagit. WOW Un oral sloppy, deep, cu grija la oute, tot ce vrei si o finalizare orala de toti banii.

Fata foarte comunicativa, stie ce ii place unui barbat asta e clar. Nu stiu cum de nu am vizitat-o pana acum dar sigur voi mai reveni (si curand chiar ca inca imi zvacneste organul).

• Like 1
  • Inimioara 1

Am vizitat-o și eu pe Andreea și nu regret .

Programarea facila prin sms cu cca 1 ora înainte și reconfirmat cu 10 minute (Andreea nu utilizează Whatspp).

Locatia se știe aceeași de ani de zile Str. Moldovei.

Am servit OP+NP totul pe parcursul ședinței am reușit doar o singură finalizare . Pentru a doua nu am reușit eu fiind obosit din weekend după 2 petreceri . 

Andreea exceleza la ON are tehnica ei, sloppy, deep alternează soft și hard și poziția de la capătul patului cu capul în jos cu gag reflex și privit în oglinda e....EPIC!

Multe nu mai pot fi zise decât ca își face treaba cu patima, și marita fiecare leuț investit. Halatul azi 300 ron însă face toți banii, cu toate ca am stat numai un număr și mai puțin de 30 minute .

O recomand pt bărbați adevărați care știu ce înseamnă fuck!

Mulțumesc Andreea 😘

• Like 2