Sari la conținut

lectii pentru programarea unei sedinte

Postări Recomandate

• Telefon: 0758609361
  • Oras:Bucuresti
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

stai ca n-am scris unde trebuie

atatea topice, am inceput sa le incurc..

Postat

fii mai explicit te rog

poi daca eram eu moderator pe forum, jumate din utilizatori erau banati definitiv

si fara drept de revenire

norocul unora ca nu sunt...

Si ceilalti jumatate ar fi renuntat sa mai posteze! Au si oamenii demnitate, nu merge sa stergi pe jos cu ei. Si ar fi forumul cu 100 useri... Cam ca "celalalt"
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Si ceilalti jumatate ar fi renuntat sa mai posteze! Au si oamenii demnitate, nu merge sa stergi pe jos cu ei. Si ar fi forumul cu 100 useri... Cam ca "celalalt"

de ce vad ce scrii?

ceva nu-i in regula :shocked

Vizitator agramat
Reputație: 0
Postat

Ok..s-o luam altfel..exercitiu de logica...

Credeti ca un om care  ar vorbi/face asa  , ar da doi bani pe ceea ce scrieti voi aici? 

Credeti ca ar sta la taclale si la contre subtile cu voi? 

Interesant...

Postul Randunicii este pentru cei care urmaresc forumul, ba mai mult pentru tampitii care-i citesc EI forumul. (Cam ca mine asa) . Noi nu am face asa.ca suntem baeti de comitet bine crescuti.. deci postul este total inportun si total fara rost!

Nu-i asa BAETI??? 

:slap2

Acum am basculat în partea cealaltă: sunt un misandru. M-am hotărât să trădez. Motive ar fi destule, chiar și de natură statistică. O să ziceţi, cei mai inteligenţi dintre voi, precum Ţuţea : “Cărui bărbat nu-i plac femeile!!? În primul rând le iubești pentru farmecul lor, și în al doilea rând pentru că fac oameni“. Dragă Petrică, dragi amici virtuali, farmec au și bărbaţii, dar tot noi, aceiași bărbaţi, nu avem ce să facem cu el în afara performence-ului lor de cabaret: farmecul lor nu ne este adresat nouă, ci femeilor pe care vor să le fută

Și trei, femeilor nu întotdeauna le-aduce barza un om, ba chiar, dacă mă uit în jur, mi se par niște gnomi care au avut șansa să devină oameni, dar nu prea s-au înghesuit că nu era nimic de furat, slash, futut pe sectorul umanităţii.

Pe mine m-au ajutat întotdeauna mai mulţi oameni-femei decât oameni-bărbaţi. Bărbaţii se comportă între ei ca niște animale. Și cum aud că și voi pretindeţi acelasi lucru în raport cu voi, atunci e clar: bărbaţii sunt niște animale care trebuie protejate, cel mult, social.

Postat

Eu nu m-am putut abtine ieri si, cand un personaj "cosmotenian" a sunat si a spus doar : "-Buna, cu anuntul...", i-am spus si eu:

"-Cu anuntul, ce e cu anuntul, a patit ceva anuntul?!? E scris in patagoneza si nu reusesti sa-l traduci?!?".

Stititi ce a facut personajul, nu?!?! S-a blocat si nu mai putea articula decat niste sunete onomatopeice "aaaaa.....paaai.....eu....aaaaa....pfff...aaaa" dupa care a inchis =))

Irina, draga mea, degeaba incerci sa dai lectii unora sau altora. Oamenii, mai ales cei trecuti de o anumita varsta, nu se mai schimba niciodata. Niciodata nu vei reusi sa destepti un prost, NICIODATA. Il poti trimite la cele mai inalte scoli, nu vei reusi decat sa obtii un prost scolit. Anumite lucruri se invata pana la o anumita varsta, ulterior devine aproape imposibil.

Ei nu realizeaza ca sunt prosti, nesimtiti sau mitocani (mintea lor nu concepe asa ceva, ei sunt cei mai cei :slap2  ). Asa au fost educati si asa vor crapa indiferent de ce ar face unul sau altul. Ei, in mintea lor, "nonneuronala", au impresia ca tu, persoana apelata, ai ceva cu el si dupa ce ca te suna sa te plateasca mai faci si figuri....ale dreaq curve. Asta este mentalitatea cu care trebuie sa ne invatam sa traim in jurul nostru saaaau de care sa fugim spunandu-i la iepure "puturosule" ori de cate ori avem ghinionul sa intalnim astfel de specimene. Eu am ales a doua varianta =))

• Like 1
Vizitator
Postat

:kiss3

apreciez raspunsul

am avut un client fidel caruia ii spuneam prajiturica. il adoram!

nu l-am mai vazut de foarte mult timp..mi-ar placea sa il revad..candva

pe mine cum m-ai botezat ? :) ca sa stiu :)

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

pe mine cum m-ai botezat ? :) ca sa stiu :)

tortulet

• Like 1
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

hmmmm :) sunt apetisant nu ? :)

suna dulce

• Telefon: 021 352 8632
  • Oras:'' suntem peste tot acasa ''
  • Telefon: 021 352 8632
  • Oras:'' suntem peste tot acasa ''
Postat

aveti grija sa nu o dati in diabet....:))))))

Vizitator
Postat

suna dulce

sunt dulce :) ...chiar foarte dulce...doar un pic de sirop si frisca si ala e tortuletul :)

• Like 4
  • Minus 4
  • Telefon: tatiana197495
  • Oras:Braila
  • Telefon: tatiana197495
  • Oras:Braila
Postat

O intrebare care nu i-as vedea rostul "- cat e scorul?", sau mesaje de genul "cat ma costa o muie?". Dezgustator .

• Like 1
  • Oras:Latitude:37.245265° Longitude:-115.803418°
  • Oras:Latitude:37.245265° Longitude:-115.803418°
Postat

O intrebare care nu i-as vedea rostul "- cat e scorul?", sau mesaje de genul "cat ma costa o muie?". Dezgustator .

semantica e buna, dialectica schiopateaza

• Oras:Pizdix Land
Postat

Si halatul? Cat e halatul?

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

Ok, am citit din ciclul "asa nu" dar cum v-ar place? Care ar fi abordarea castigatoare?

am citit anuntul doresc programare. cand ai avea timp sa ne vedem?

si punct!

Postat

Am citit anuntul, te speli pi dinti si te umezesti in 45 de minute pana ajung la tine?

Ok, am citit din ciclul "asa nu" dar cum v-ar place? Care ar fi abordarea castigatoare?

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

Am zis io ca porti pantaloni vrabiuto cand esti mod 1   :)))

te-a resetat!!!

hi hi hiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...