mariussr Reputație: 120 Postat Ianuarie 18, 2019 Postat Ianuarie 18, 2019 Imi place ca esti consecvent :laugh2Te”n plm ma
mariussr Reputație: 120 Postat Februarie 24, 2019 Postat Februarie 24, 2019 S-a reintors Mariuca baieti ! Am reusit sa ajung la ea vinerea trecuta , acelasi numar de telefon,aceleasi servicii , aceeasi bunaciune ! Femeia va lucra mAi rar deoarece s-a maritat si mai lucreaza pe ascuns , fara sa stie sotul😀. Bafta , sa o prindeti ! 2
sigmund freud Reputație: 475 Postat Februarie 26, 2019 Oras:Europe Oras:Europe Postat Februarie 26, 2019 S-a reintors Mariuca baieti ! Am reusit sa ajung la ea vinerea trecuta , acelasi numar de telefon,aceleasi servicii , aceeasi bunaciune ! Femeia va lucra mAi rar deoarece s-a maritat si mai lucreaza pe ascuns , fara sa stie sotul😀. Bafta , sa o prindeti ! Sa puna fata anunt aici si atunci te cred.....
xoxomdma Reputație: -159 Postat Februarie 27, 2019 Postat Februarie 27, 2019 mai ai herpes mariuse ? 1
Vizitator batranul george Reputație: 0 Postat Februarie 27, 2019 Postat Februarie 27, 2019 bai sunteti nebuni, mai exista fata asta? parca am futut-o in copilarie asa vagi sunt amintirile. cine vrea sa vada recenzii de la xoxo sa dea pe pagina 3-4, dadea tonul pe vremea aia, acum se bate cu dujmanii. 6
xoxomdma Reputație: -159 Postat Februarie 27, 2019 Postat Februarie 27, 2019 tin minte si acum ca mi-a dat 2 milioane pentru 2 recenzii =))
mariussr Reputație: 120 Postat Februarie 27, 2019 Postat Februarie 27, 2019 mai ai herpes mariuse ?Da boss,am herpes in continuare doar ca nu e activ , vrei sa ti-l dau si tie ?
mariussr Reputație: 120 Postat Februarie 27, 2019 Postat Februarie 27, 2019 mai ai herpes mariuse ?Da boss,am herpes in continuare doar ca nu e activ , vrei sa ti-l dau si tie ?
test76 Reputație: 19 Postat Martie 1, 2019 Postat Martie 1, 2019 S-a reintors Mariuca baieti ! Am reusit sa ajung la ea vinerea trecuta , acelasi numar de telefon,aceleasi servicii , aceeasi bunaciune !Femeia va lucra mAi rar deoarece s-a maritat si mai lucreaza pe ascuns , fara sa stie sotul.Bafta , sa o prindeti ! La numarul respectiv intra robotul cu "You have dialed an invalid number"...
magiun Reputație: 455 Postat Martie 1, 2019 Oras:🖕 Oras:🖕 Postat Martie 1, 2019 Nu mai lucrează
razvanescu200 Reputație: 0 Postat Martie 1, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 1, 2019 Pacat, stia meserie... daca o mai prinde careva.. sa zica...
mariussr Reputație: 120 Postat Martie 2, 2019 Postat Martie 2, 2019 Eu v-am zis ca am prins-o . Incercati sa o sunati
axl.maria Reputație: 202 Postat Martie 29, 2019 Oras:Romania Oras:Romania Postat Martie 29, 2019 Buna ziua, domnilor A trecut mai bine de un an de cand nu am mai intrat pe acest site/forum, asa ca voi incerca sa raspund la intrebarile pe care mi le-ati adresat: - m-am retras in urma cu un an - nu am revenit - nu intentionez sa revin - numarul de telefon este inactiv, SIM-ul este dezactivat, asa ca nu mai are rost sa sunati - nu m-am mai logat pe acest site de un an, asa ca nu va pot lamuri de ce par a fi activa aici (si eu ma intreb asta) In rest, va doresc sanatate tuturor (chiar si celor care abereaza incontinuu). 1
alves44 Reputație: 151 Postat Martie 29, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 29, 2019 pacat
alves44 Reputație: 151 Postat Martie 29, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 29, 2019 hai mai scrie ceva , esti printre putinele persoane inteligente de pe forum
iacoiucutava Reputație: 173 Postat Martie 29, 2019 Telefon: [email protected] Oras:nimfomanesburg Telefon: [email protected] Oras:nimfomanesburg Postat Martie 29, 2019 Buna ziua, domnilor A trecut mai bine de un an de cand nu am mai intrat pe acest site/forum, asa ca voi incerca sa raspund la intrebarile pe care mi le-ati adresat: - m-am retras in urma cu un an - nu am revenit - nu intentionez sa revin - numarul de telefon este inactiv, SIM-ul este dezactivat, asa ca nu mai are rost sa sunati - nu m-am mai logat pe acest site de un an, asa ca nu va pot lamuri de ce par a fi activa aici (si eu ma intreb asta) In rest, va doresc sanatate tuturor (chiar si celor care abereaza incontinuu). Ca un cutit in inima, :cry2 dar iti doresc sa nu revii niciodata, chiar daca eu imi doresc sa revii cat mai repede. Oricum ar fi... Sa-ti fie bine!
ultrravox Reputație: -57 Postat Martie 29, 2019 Postat Martie 29, 2019 Buna ziua, domnilor A trecut mai bine de un an de cand nu am mai intrat pe acest site/forum, asa ca voi incerca sa raspund la intrebarile pe care mi le-ati adresat: - m-am retras in urma cu un an - nu am revenit - nu intentionez sa revin - numarul de telefon este inactiv, SIM-ul este dezactivat, asa ca nu mai are rost sa sunati - nu m-am mai logat pe acest site de un an, asa ca nu va pot lamuri de ce par a fi activa aici (si eu ma intreb asta) In rest, va doresc sanatate tuturor (chiar si celor care abereaza incontinuu).Poate citești, totuși. Întrebări: 1. Ala de mai sus minte ? 2. De unde ai știut că că ești subiect de discuție ? 3. Ai mai ținut minte parola ? 1
Vizitator alex_xx Reputație: 0 Postat Martie 30, 2019 Postat Martie 30, 2019 Buna ziua, domnilor A trecut mai bine de un an de cand nu am mai intrat pe acest site/forum, asa ca voi incerca sa raspund la intrebarile pe care mi le-ati adresat: - m-am retras in urma cu un an - nu am revenit - nu intentionez sa revin - numarul de telefon este inactiv, SIM-ul este dezactivat, asa ca nu mai are rost sa sunati - nu m-am mai logat pe acest site de un an, asa ca nu va pot lamuri de ce par a fi activa aici (si eu ma intreb asta) In rest, va doresc sanatate tuturor (chiar si celor care abereaza incontinuu).Nu te supara, glumesc si ei baietii astia, poate spera sa revii macar o perioada cat sa scoti si tu de un range sau un apartament ceva, e cerere mare in perioada asta si multi oameni cu bani!
anonymouszzyyxx Reputație: -6 Postat Aprilie 16, 2019 Postat Aprilie 16, 2019 n-am pierdut nimic...oricum erai urata cu spume Buna ziua, domnilor A trecut mai bine de un an de cand nu am mai intrat pe acest site/forum, asa ca voi incerca sa raspund la intrebarile pe care mi le-ati adresat: - m-am retras in urma cu un an - nu am revenit - nu intentionez sa revin - numarul de telefon este inactiv, SIM-ul este dezactivat, asa ca nu mai are rost sa sunati - nu m-am mai logat pe acest site de un an, asa ca nu va pot lamuri de ce par a fi activa aici (si eu ma intreb asta) In rest, va doresc sanatate tuturor (chiar si celor care abereaza incontinuu).
alves44 Reputație: 151 Postat Aprilie 16, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 16, 2019 depinde de gusturi, eu o gasesc f sexy.
alsahia Reputație: 2731 Postat Aprilie 16, 2019 Oras:dobrogea Oras:dobrogea Postat Aprilie 16, 2019 Da era urata cu spume, dar dar sexy😉
alsahia Reputație: 2731 Postat Aprilie 16, 2019 Oras:dobrogea Oras:dobrogea Postat Aprilie 16, 2019 Dacă s-a retras de ce nu se închide topicul
alsahia Reputație: 2731 Postat Aprilie 16, 2019 Oras:dobrogea Oras:dobrogea Postat Aprilie 16, 2019 Sau la retrase?
mariussr Reputație: 120 Postat Mai 28, 2019 Postat Mai 28, 2019 Mariuca ??? Ceva nou ?? Mai revii ???
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum