Sari la conținut

Rog banarea definitiva a troll-ului

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti
Postat

Ai uitat ca mai sunt si Randunica si Doamnax si xoxo si etc etc.

Hai treci te rog in pat ca ii deranjezi pe ceilalți colegi de salon. Vrei iar sa adormi de la sedative?

• Like 4
  • Minus 1
  • Telefon: 0758609361
  • Disponibila
  • Telefon: 0758609361
  • Disponibila
Postat

bine ca nu ordoni banarea lor

asa daca rogi poate te aude cineva...

:laugh2 :laugh2

pana una alta, nu mai bine iti iei pastilele?

• Like 6
  • Telefon: 021 352 8632
  • Oras:'' suntem peste tot acasa ''
Postat

Ce ar fi sa.l băgăm toți pe nebun la ignore sau sa nu.i mai răspundem !!! Cred că l.ar enerva la culmea acest tratament ...:) el săracul nu are nici o vina. ..mă. sa și ta.su sunt de vină cred că au fost frați când l.au făcut pe ăsta.

• Like 2
  • Minus 1
  • Telefon: amada.bdsm
  • Telefon: amada.bdsm
Postat

The Godfather, Daywalker, Oly, in fiecare zi, alt cont, etc. etc.

acum rog, mai tarziu nu mai rog.....

E mai tarziu, deci nu mai e valabil. :)

• Like 3
Postat

E mai tarziu, deci nu mai e valabil. :)

:) Corect. Acum deja răul s-a produs. Își va băga în cur câteva artificii de nuntă și le va da foc crezând că în felul ăsta ne aruncă pe toți în aer. Fiți pe fază, vom auzi de el la știri.

• Like 3
  • Minus 1
  • Oras:Berceni sect 4
  • Oras:Berceni sect 4
Postat

post-115308-0-44442600-1414480784_thumb.jpg

:) Corect. Acum deja răul s-a produs. Își va băga în cur câteva artificii de nuntă și le va da foc crezând că în felul ăsta ne aruncă pe toți în aer. Fiți pe fază, vom auzi de el la știri.

• Like 4
  • Minus 3
Vizitator
Reputație: 0
Postat

Inginere si eu sunt pe lista aia pe acolo ?

Postat

Dragii mei, vreau sa ma destainui catre voi, am crezut ca pot merge mai mult cu gluma dar nu mai pot, ceva ma apasa ....am sa va dezvalui cine este Inginerul aka Indubitabilul....EU sunt clona ambilor sau mai bine zis ei sunt clonele mele....de aceea il rog pe Pisicut sa-l baneze be indubitabil...fiind clona mea.....:)))

• Like 2
  • Minus 1
Postat

:laugh2

nu rade ca vine iarna !!!!!!!.....:)))))

Postat

nu rade ca vine iarna !!!!!!!..... :)))))

Nu e problemă că au schimbat caloriferele la Socola. Toată armata lui Napoleon condusă de inginer stă la căldurică. :))))

Winter is coming....

• Oras:all over (NU e o ironie...)
  • Oras:all over (NU e o ironie...)
Postat

Unde e trollul

Nu esti la curent?

Sunt cateva zeci de usere pe care le "are" trollul, insista la Inginer ca-ti da lista.

Din cate retin, "trollul" este (concomitent desigur) - oly, Cassy, Trifazic, Randunica, daywalker, Marean, godfather, barbugiu' in diverse reincarnari, eu, harrypoker (da' noi avem statut incert, nu se stie de ce, ma rog)... si mai sunt multi, nu mai retin exact cine mai e pe acolo.

Trollul e de fapt austriac sau elvetian, il cheama Siegfried nu-stiu-cum, si la un moment dat el era, in acelasi timp, si Victor Ponta.

Nu, n-am baut nimic.

:innocent

• Like 3
Postat

Nu esti la curent?

Sunt cateva zeci de usere pe care le "are" trollul, insista la Inginer ca-ti da lista.

Din cate retin, "trollul" este (concomitent desigur) - oly, Cassy, Trifazic, Randunica, daywalker, Marean, godfather, barbugiu' in diverse reincarnari, eu, harrypoker (da' noi avem statut incert, nu se stie de ce, ma rog)... si mai sunt multi, nu mai retin exact cine mai e pe acolo.

Trollul e de fapt austriac sau elvetian, il cheama Siegfried nu-stiu-cum, si la un moment dat el era, in acelasi timp, si Victor Ponta.

Nu, n-am baut nimic.

M-ai uitat pe mine

Postat

Nu esti la curent?

Nu, n-am baut nimic.

M-ai uitat pe mine

Da. Era si phoenix la un moment dat in listă neagră a nebunului.

||                                                        

V

http://i60.tinypic.com/2hcoydt.jpg

• Like 1
  • Minus 1
Postat

Da. Era si phoenix la un moment dat in listă neagră a nebunului.

http://i60.tinypic.com/2hcoydt.jpg

Fara mine lista nu are valoare :D

• Like 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.