ionutz Reputație: 0 Postat Iunie 17, 2011 Postat Iunie 17, 2011 Cum poate fi gasita ? Al doilea nr. pare ca nu functioneaza .
ciocan Reputație: 382 Postat Iunie 19, 2011 Oras:Ciuciunghezia (use google maps)! Oras:Ciuciunghezia (use google maps)! Postat Iunie 19, 2011 Da frate @ciocan' date=' pensiunea Sanliv din militari costa 40 ron camera pt 3 ore, in spatele fostei autogari. Bafta.[/quote']Mi-e greu frate @scrat, e foarte departe de mine fosta autogara militari.Eu cand scap de radar, scap 2 ore maxim si calculand numai drumul pana acolo si inapoi as pierde minim o ora batand bucurestiul. Plus ca adaug la pret 40-50 ron cat zici tu ca ma costa camera, plus 50 ron minim mi-ar cere fata extra pentru taxi, uite asa ajung peste 300 ron/ora si chiar nu vad de ce sa dau banii astia cand sunt multe fete cu locatie foarte ok, prestatie buna ( testate de mine ) , iar pretul e de maxim 250 ron/ora...la unele chiar sex total. E pur si simplu o chestie de principiu.
SEIKO Reputație: 0 Postat Iunie 20, 2011 Postat Iunie 20, 2011 Frate Ciocan,Fa-ti rogu-te pomana si da-ne si noua macar "TOP 5" pentru cumetrele de care ziceai ca-si merita paralele (max.250 RON) dupa parerea matale...:)Un confrate recunoscator...
the godfather Reputație: -1028 Postat Mai 29, 2012 Telefon: 021 352 8632 Oras:'' suntem peste tot acasa '' Telefon: 021 352 8632 Oras:'' suntem peste tot acasa '' Postat Mai 29, 2012 Salutare,Recenzii mai proaspete despre fete le puteti gasi aici https://nimfomane.com...547-outcall/... se pare ca este vorba de aceleasi dulci fete.
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum