Sari la conținut

0752556800

futarila

Postări Recomandate

Postat

BUNĂ! 2 tipe sexi şi rafinate, cu sâni mari şi fermi, funduleţ bombat, te aşteaptă pt a-ţi satisface plăcerile, show-uri lesbi. Pupicei! tel 0752556800.O sun. Zice ca e la scoala.:) Sa revin la o anumita ora. O sun in alta zi, ca atunci aveam treaba. Stabilim sa ajung in Copou, pe langa corpul D al universitatii. Tipa brunetica, draguta la prima vedere, cam 18-19 ani. 60 de lei nr. Camera e destul de dezordonata, nu locuieste acolo. Dezbracarea, sani frumusei, soldurele un pic cu mai multa carne pe ele pentru o pustoaica.Oralul e bunisor, face si fara prezervativ, eu am vrut protejat. Sta cum vrei, face ce vrei la normal, cam mecanic. Finalizare pe sani.De cealalta nu stiu ce sa zic, avea o prietena tot de varsta ei si fizic asemanator care a iesit din camera. Concluzie: cand n-ai ce fute si ai timp de pierdut, buna si asta.

Postat
BUNĂ! 2 tipe sexi şi rafinate' date=' cu sâni mari şi fermi, funduleţ bombat, te aşteaptă pt a-ţi satisface plăcerile, show-uri lesbi. Pupicei! tel 0752556800.O sun. Zice ca e la scoala.:) Sa revin la o anumita ora. O sun in alta zi, ca atunci aveam treaba. Stabilim sa ajung in Copou, pe langa corpul D al universitatii. Tipa brunetica, draguta la prima vedere, cam 18-19 ani. 60 de lei nr. Camera e destul de dezordonata, nu locuieste acolo. Dezbracarea, sani frumusei, soldurele un pic cu mai multa carne pe ele pentru o pustoaica.Oralul e bunisor, face si fara prezervativ, eu am vrut protejat. Sta cum vrei, face ce vrei la normal, cam mecanic. Finalizare pe sani.De cealalta nu stiu ce sa zic, avea o prietena tot de varsta ei si fizic asemanator care a iesit din camera. Concluzie: cand n-ai ce fute si ai timp de pierdut, buna si asta.[/quote']Mie mi s-a parut cam pasiva la telefon. Mai avea o colega care era mai volubia, vroia clienti, nu ca asta.
Postat

Ti-a facut numai oral? Normal nu? Sa te cauti dupa vreo 2 saptamani de negi. Ca asta iei de la ea dupa ce faci si normal.

Postat
Ti-a facut numai oral? Normal nu? Sa te cauti dupa vreo 2 saptamani de negi. Ca asta iei de la ea dupa ce faci si normal.
da ceva detalii sa stie si ceilalti la ce sa se astepte.
Postat

exact ce am spus.....asta a patit un var de al meu din Bacau pe care l-am dus, cu masina si l-am asteptat pana a iesit,in Copou langa fac de sport; m-a sunat dupa vreo sapt -doua si mi-a spus ce a patit, mai avea si nr de tel si mi s-a parut ca il stiu de undeva. deci ori va feriti ori faceti altceva....

Postat

Nasol. Imi inchipui ca a folosit prezervativul la normal.Acum ramane de stabilit care din alea 2 are HPV. Oricum, de evitat amandoua.

Postat

Am trecut azi pe la tipele astea. Sunt 2 fete foarte nasoale, una tigancusa, buboasa si cu un tatuaj nasol, decolorat, iar una mai indesata, cu sanii marisori, de la tara. Atitudine: 0. Am vorbit la telefon sa fie cu amandoua o data, cand am ajuns acolo, am platit si vad ca imi da rest. Tigancusa era pe stop. Mi-am luat banii si am fugit. Nu merita sa bateti drumul degeaba!

Postat
Am trecut azi pe la tipele astea. Sunt 2 fete foarte nasoale' date=' una tigancusa, buboasa si cu un tatuaj nasol, decolorat, iar una mai indesata, cu sanii marisori, de la tara. Atitudine: 0. Am vorbit la telefon sa fie cu amandoua o data, cand am ajuns acolo, am platit si vad ca imi da rest. Tigancusa era pe stop. Mi-am luat banii si am fugit. Nu merita sa bateti drumul degeaba![/quote']Cand am fost eu acum vreo jumatate de an, era una frumusica. Se pare ca s-a schimbat septelul alocat numarului asta. Pe unde mai aveau locatia acum?
  • Oras:iasi
  • Oras:iasi
Postat
UN alt numar pentru fetele astea: 0741.991.445
ar trebui sa punem numerele de telefon fara spatii, liniute sau puncte, exact cum sunt in evenimentul (si in titlul topicurilor vad) ca sa le gasim la search pe google sau aici? poate rugam un admin sa modifice daca are timp sa fie la fel peste tot

Postat

Eu am fost cu inca 3 baieti prin 2010 prin dec si vreau sa spun ca am ales pe cea bruneta Anca o cheama si se misca destul de binisor ieftina tare 40e pt toti 4 si nu cu nr am stat cam 30-40 min fiecare. Oral excelent dar protejat ca nu voiam sa ma risc ca ceilalti prieteni ai mei, normal la fel protejat nu e prea ascultatoare in rest ba ca oboseste ba ca o amortitat ca tot sta asa. Era singura atunci cand am fost cu baietii. Ce mi-a placut este ca nu se grabeste sa te termine chiar sta foarte mult. Am mai fost pe la ea prin martie, era cu inca 2 in apartament la il primo. M-a tinut pana m-am terminat nu m-a grabit deloc. Ce pot spune este ca as reveni dar nu cred ca mai are nr asta. Pt cei incepatori e numai buna.

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.