Sari la conținut

Se poate mari penisul?

Postări Recomandate

• Oras:Romania
Postat

Locoo inseamna Bucuresti ? :D

P.S. La cate luari de pozitie am eu pe aici, sint sigur ca imi traiesc ultimele zile pe acest cont  :laugh2

P.S.1 Oare la 13000 imi da Pisic imunitate ? :D

uhmmm...

NO!

Poate faptul ca ai fost mod....

uhmmm....

NO!

• Like 1
  • Minus 6
  • Oras:.
Postat

Pai si recenziile sunt cam l,a fel..nu numai AUTO recenziile!

Autorecenzie...e un cuvânt greșit???...sa ma cac pe el dex...si asta e trucat??

Postat

Un fel de autoportret in scris :lol:

:))da...ceva de genul asta. Am întâlnit situații de genul tânără 1,70/60kg..etc,etc...si când am ajuns nu m.am putut abține sa nu întreb : ce ai făcut cu fată din anunț???...ai mâncat.o???

• Like 2
Postat

:))da...ceva de genul asta. Am întâlnit situații de genul tânără 1,70/60kg..etc,etc...si când am ajuns nu m.am putut abține sa nu întreb : ce ai făcut cu fată din anunț???...ai mâncat.o???

:laugh2  :laugh2  :laugh2

• Oras:Bucuresti
Postat

:lol: Si ea sa-ti raspunda: "am fuzionat cu ea, se poarta in afaceri"

• Oras:Arad
  • Oras:Arad
Postat

Mersi de raspunsuri. O sa incerc exercitii Kegel si jelqing. am auzit ca ajuta.

• Oras:Pretutindeni
  • Oras:Pretutindeni
Postat
:)))) Mai tare ca la stand up. Unii chiar ați fi buni de stand up:) junyoru cu ce ai,cu asta defilezi. Femeile mai apreciază si alte chestii,nu doar mărimea.
Postat

Pacat ca n-a apreciat pisicu', vad ca junyoru a primit o linie peste bot ;)

Postat

Azoretel, cum se face ca apari dupa o perioada fix pe un topic in care se vorbeste despre marirea pulii si pe langa asta mai apari si cu un plagiat?! =))

• Oras:Bucuresti-Periferie
  • Oras:Bucuresti-Periferie
Postat

solutia de back-up - mi-am tatuat pe pula, o pula mai mare :)

Azoretel, cum se face ca apari dupa o perioada fix pe un topic in care se vorbeste despre marirea pulii si pe langa asta mai apari si cu un plagiat?! =))

Am cerut voie amandoi de la cheloo  :)))

• Like 1
  • Minus 2
Postat

Robertino, daca-mi lasi nr. tau pe privat, fac in asa fel ca marti sa te sune Cheloo sa-ti spuna ca am voie sa-i folosesc versul, vrei ? :laugh2 :laugh2 :laugh2 :laugh2

• Oras:Botosani
Postat

Posibil sa se mareasca cu extendere sau  cu operatie.  Cu suplimente posibil sa se obtina ceva rezultate temporare!

Postat

Posibil sa se mareasca cu extendere sau  cu operatie.  Cu suplimente posibil sa se obtina ceva rezultate temporare!

Adevărat. Dar doar cu supliment de viteză. ;)

• Like 1
  • Minus 1
  • Oras:cluj-napoca
Postat

Posibil sa se mareasca cu extendere sau cu operatie. Cu suplimente posibil sa se obtina ceva rezultate temporare!

se poate mari penisul daca legi vreo 2 greutati de 5 kg pe ea si umbli asa citeva zile,si noaptea cand dormi trebuie sa dormi in asa fel ca se atarne greutatile.

:)

• Oras:fara
  • Oras:fara
Postat

se poate mari penisul daca legi vreo 2 greutati de 5 kg pe ea si umbli asa citeva zile,si noaptea cand dormi trebuie sa dormi in asa fel ca se atarne greutatile.

sau dak mergi la sala :lol:

post-65199-0-20278800-1421081846_thumb.jpg

• Like 5
Postat

sau dak mergi la sala :lol:

chiar asa blondino bine spus.

deci colegu dute la sala.

• Like 1
  • Minus 1
  • Oras:вυ¢нαÑ�єѕт
  • Oras:вυ¢нαÑ�єѕт
Postat

Multumesc pentru raspunsuri. Am gasit si ceva articole cu  exercitii pe sit-ul asta si cred ca o sa le incerc

http://marirea-penisului.biz/

Pana la urma daca nu s-o putea sa mai creasca o sa merg inainte, ca doar n-o sa stau trist forever

PS Mersi de ajutor!

Banuiesc ca la tine este mai mult o problema psihologica,decat fizica,iti recomand niste vizite la psiholog,sa te scape de complexul asta,sau mai simplu treci la treaba....fute...fute si iar fute,dupa poti trage o comcluzie.

Postat

Cred ca toti barbatii indiferent de cat de dotati si-ar dori sa fie si mai dotati.  E ceva care cred ca e in subconstientul  barbatului.

Postat

Cred ca toti barbatii indiferent de cat de dotati si-ar dori sa fie si mai dotati.  E ceva care cred ca e in subconstientul  barbatului.

Ăsta nu își mai dorește. E foarte mulțumit cu ce are:

post-100478-0-89036200-1421157225_thumb.jpg

• Like 1
  • Minus 1
  • Oras:sibiu
  • Oras:sibiu
Postat

Un comentariu din volumul " De ce uram femeile?" in care se face trimitere la Pascal Bruckner si Alain Finkielkrant,autorii cartii" Marea dezordine amoroasa" care zice asa: " Desi exprima un adevar linistitor si confirmat de femei, este greu sa convingi un barbat ca nu marimea conteaza si pana la urma nici tehnica.Importanta este erectia.Daca erectie nu e,nimic nu e.

• Like 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.