ale alexandra 2015 Reputație: 63 Postat Ianuarie 26, 2016 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Ianuarie 26, 2016 Buna seara dragii mei ....in seara asta sunt disponibila pana la ora 3...va pup
ale alexandra 2015 Reputație: 63 Postat Ianuarie 27, 2016 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Ianuarie 27, 2016 ...Buna dimineata dragii mei.....disponibila ...Va pup si va doresc o zi frumoasa
ale alexandra 2015 Reputație: 63 Postat Ianuarie 27, 2016 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Ianuarie 27, 2016 Poze noi...pupicii 2
ale alexandra 2015 Reputație: 63 Postat Ianuarie 28, 2016 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Ianuarie 28, 2016 Buna ziua dragii mei......disponibila ...Va pup si va doresc o zi frumoasa 3
Membru Premium talibanu Reputație: 9691 Postat Ianuarie 28, 2016 Telefon: tali_banu69 Oras:Departe Telefon: tali_banu69 Oras:Departe Membru Premium Postat Ianuarie 28, 2016 In sfarsit o poza mai atractiva 1 3
ale alexandra 2015 Reputație: 63 Postat Ianuarie 28, 2016 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Ianuarie 28, 2016 In sfarsit o poza mai atractiva 1
ale alexandra 2015 Reputație: 63 Postat Ianuarie 28, 2016 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Ianuarie 28, 2016 Buna seara dragii mei....numarul de tel pe care ma puteti contacta este 0736040828.....numarul 0768091133 nu ma este valabil.....Va doresc o seara frumoasa...pupicii 1
ale alexandra 2015 Reputație: 63 Postat Ianuarie 29, 2016 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Ianuarie 29, 2016 Disponibila.......Va pup si va doresc o zi frumoasa 1
o2 lentila Reputație: -428 Postat Ianuarie 29, 2016 Oras:around Oras:around Postat Ianuarie 29, 2016 nici asta nu-ti place talibane,vere? 1 3
rr92 Reputație: 147 Postat Ianuarie 29, 2016 Oras:constanta Oras:constanta Postat Ianuarie 29, 2016 Ăsta da
o2 lentila Reputație: -428 Postat Ianuarie 29, 2016 Oras:around Oras:around Postat Ianuarie 29, 2016 da ? chiar si cu floci?esti tare fratioare .eu doar doream sa ii dau foc talibanului , stiind ca lui nu pre ii plac flocoasele talibane vere, sho pa ia , fratele teu ti-o recomanda , e de-a noastra . 3
sorinu Reputație: 3230 Postat Ianuarie 29, 2016 Oras:Intre vecini Oras:Intre vecini Postat Ianuarie 29, 2016 ai de plm...bilea poza.
Membru Premium talibanu Reputație: 9691 Postat Ianuarie 30, 2016 Telefon: tali_banu69 Oras:Departe Telefon: tali_banu69 Oras:Departe Membru Premium Postat Ianuarie 30, 2016 Buna poza dar stiu fata, nu prea e pe gusturile mele sa zicem
j0hnnybravo Reputație: 1886 Postat Ianuarie 30, 2016 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Ianuarie 30, 2016 talibane, fata se fute bine, si suge si bine, da burta aia a ei e chiar hidoasa... mie imi pare rau ca nu am fututo pe colega aia a ei cu tzatze misto ca era pe ciclu, aia de a futoto in cur holmes de ia facut ea recenzie lui
ale alexandra 2015 Reputație: 63 Postat Ianuarie 31, 2016 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Ianuarie 31, 2016 Buna dimineata dragii mei ....disponibila...Va pup si va doresc o duminica frumoasa.
ale alexandra 2015 Reputație: 63 Postat Februarie 1, 2016 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Februarie 1, 2016 Disponibila..
ale alexandra 2015 Reputație: 63 Postat Februarie 2, 2016 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Februarie 2, 2016 Disponibila
ale alexandra 2015 Reputație: 63 Postat Februarie 4, 2016 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Februarie 4, 2016 Buna seara dragii mei in seara asta voi fi disponibila pana la ora 4....Va pup si va doresc o seara frumoasa
nemo Reputație: -118 Postat Februarie 5, 2016 Oras:Romania Oras:Romania Postat Februarie 5, 2016 Daca locatia ar fi mai buna vor fi cu siguranta mai multi vizitatori.Daca ar fi ca in ultimele fotografii deja s-ar face coada
ale alexandra 2015 Reputație: 63 Postat Februarie 5, 2016 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Februarie 5, 2016 Daca locatia ar fi mai buna vor fi cu siguranta mai multi vizitatori.Daca ar fi ca in ultimele fotografii deja s-ar face coadaBuna dragul meu cum am mai spus nu are rost sa imi iau apartament pt cat timp stau in tara...si dupa punctul meu de vedere nu prea conteaza locatia ....conteaza cea ce prestez .....Va pup si va doresc o zi frumoasa
j0hnnybravo Reputație: 1886 Postat Februarie 5, 2016 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Februarie 5, 2016 Buna dragul meu cum am mai spus nu are rost sa imi iau apartament pt cat timp stau in tara...si dupa punctul meu de vedere nu prea conteaza locatia ....conteaza cea ce prestez .....Va pup si va doresc o zi frumoasa noi decidem daca conteaza locatia sau nu, si eu zic ca, conteaza... la cum au descriso baietii e naspa rau
andreyu__ct Reputație: -223 Postat Februarie 5, 2016 Oras:constanta Oras:constanta Postat Februarie 5, 2016 Am fost la alexandra zilele trecute .. Am ajuns la ea pt k nu mai aveam de ales era o ora tarzie .. Sunat dat detalii si plecat la drum .. Toate bune si frumoase pana cand am ajuns in cotetul ala de casa .. Daca ar fi avut alta locatie sigur as fi revenit la ea dar in locatia aia nu am sa mai merg .. Ea pare ok k fata .. Oralul a fost cam chinuit dar merge este destul de ok .. Normal a fost ok nu am incercat decat cu ea deasupra pt k de altceva nu aveam loc .. Anal ce sa zic nu este prea mare diferenta dintre normal si anal ambele locuri sunt generoase .. Toata actiunea sa petrecut pe o saltea aruncata pe jos intr un hol plin de mucegai si igrasie si un miros naspa rau .. M am simtit k acum 10 ani cand mergeam pe caraiman in coliba aia de la cfr si dadeam muie la fetele de acolo ) .. Note nu are rost sa mai dau .. Ce sa zic .. Cu ea nu a fost chiar asa rau .. Dar locatia lasa de dorit .. In alta locatie as fi renevit la ea .. Acolo nu mai merg niciodata e prea periculos te pandesc 1000 de infectii daca era luminata incaperea nu ramaneam nici in seara respectiva .. Dar cand am vazut unde am intrat eram deja dezbracat si am zis sa raman .. Locatie jalnica .. Cei care spun k locatia este ok cred k sunt nebuni sau au aceleasi conditii acasa .. 2 4
alsahia Reputație: 2731 Postat Februarie 6, 2016 Oras:dobrogea Oras:dobrogea Postat Februarie 6, 2016 Buna dragul meu cum am mai spus nu are rost sa imi iau apartament pt cat timp stau in tara...si dupa punctul meu de vedere nu prea conteaza locatia ....conteaza cea ce prestez .....Va pup si va doresc o zi frumoasa daca locatia nu conteaza, du-te pe centura, macar e in aer libermai bine decit o camera murdara si plina de mucegai
j0hnnybravo Reputație: 1886 Postat Februarie 6, 2016 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Februarie 6, 2016 Am fost la alexandra zilele trecute .. Am ajuns la ea pt k nu mai aveam de ales era o ora tarzie .. Sunat dat detalii si plecat la drum .. Toate bune si frumoase pana cand am ajuns in cotetul ala de casa .. Daca ar fi avut alta locatie sigur as fi revenit la ea dar in locatia aia nu am sa mai merg .. Ea pare ok k fata .. Oralul a fost cam chinuit dar merge este destul de ok .. Normal a fost ok nu am incercat decat cu ea deasupra pt k de altceva nu aveam loc .. Anal ce sa zic nu este prea mare diferenta dintre normal si anal ambele locuri sunt generoase .. Toata actiunea sa petrecut pe o saltea aruncata pe jos intr un hol plin de mucegai si igrasie si un miros naspa rau .. M am simtit k acum 10 ani cand mergeam pe caraiman in coliba aia de la cfr si dadeam muie la fetele de acolo ) .. Note nu are rost sa mai dau .. Ce sa zic .. Cu ea nu a fost chiar asa rau .. Dar locatia lasa de dorit .. In alta locatie as fi renevit la ea .. Acolo nu mai merg niciodata e prea periculos te pandesc 1000 de infectii daca era luminata incaperea nu ramaneam nici in seara respectiva .. Dar cand am vazut unde am intrat eram deja dezbracat si am zis sa raman .. Locatie jalnica .. Cei care spun k locatia este ok cred k sunt nebuni sau au aceleasi conditii acasa .. mie mi sa parut chiar bun
andreyu__ct Reputație: -223 Postat Februarie 6, 2016 Oras:constanta Oras:constanta Postat Februarie 6, 2016 Nu conteaza cum ti sa parut tie johnny eu am spus cum m am simtit eu .. Poate tie iti place ai tona ) 4
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum