johnnybravo123 Reputație: -425 Postat Noiembrie 20, 2017 Partajează Postat Noiembrie 20, 2017 Buna promit ca nu se va mai repeta ...Sa vedem zise orbul,sper sa nu fie doar vorbe 1 10 Link spre comentariu
lorre Reputație: 3 Postat Noiembrie 22, 2017 Partajează Postat Noiembrie 22, 2017 Daca vin si e mizerie prestezi gratis ! Apropo , duminica , dupa ora zece ? Dupa ce vii de la biserica ? Link spre comentariu
johnnybravo123 Reputație: -425 Postat Noiembrie 22, 2017 Partajează Postat Noiembrie 22, 2017 Daca vin si e mizerie prestezi gratis ! Apropo , duminica , dupa ora zece ? Dupa ce vii de la biserica ?Daca merge la biserica..se spovedeate? :))Sau pupa pooala popii :))? 6 Link spre comentariu
euflorinel Reputație: 68 Postat Noiembrie 23, 2017 Oras:Constanta Oras:Constanta Partajează Postat Noiembrie 23, 2017 Cred,ca si daca lucreaza 5 ore/Zi, tot in mizerie sta..... am fost de 2 ori la ea cand statea pe langa BabaNovac si era si colega ei . tot mizerie era si atunci ..... Mai bn sa munceasca 20 de ore/Zi si din bani castigati sa angajeze si o menajera. Atunci sigur o sa fie mai curat. Link spre comentariu
johnnybravo123 Reputație: -425 Postat Noiembrie 23, 2017 Partajează Postat Noiembrie 23, 2017 Cred,ca si daca lucreaza 5 ore/Zi, tot in mizerie sta..... am fost de 2 ori la ea cand statea pe langa BabaNovac si era si colega ei . tot mizerie era si atunci ..... Mai bn sa munceasca 20 de ore/Zi si din bani castigati sa angajeze si o menajera. Atunci sigur o sa fie mai curat.Degeaba o sfatuim,ajutam daca ea nu-si doreste.noi ii zicem,ea promite ca nu se va mai repeta...si tot asa..cainii latra,ursul merge.. Restul...scuze,promisiuni si vrajeli ieftine 7 Link spre comentariu
ramoramon Reputație: 36 Postat Noiembrie 23, 2017 Oras:Energia Oras:Energia Partajează Postat Noiembrie 23, 2017 Degeaba o sfatuim,ajutam daca ea nu-si doreste.noi ii zicem,ea promite ca nu se va mai repeta...si tot asa..cainii latra,ursul merge.. Restul...scuze,promisiuni si vrajeli ieftineBuna dragul....daca doresti poti sa vi sa te convingi ca nu mai este asa....nu mai vb daca nu stiti Link spre comentariu
johnnybravo123 Reputație: -425 Postat Noiembrie 23, 2017 Partajează Postat Noiembrie 23, 2017 Buna dragul....daca doresti poti sa vi sa te convingi ca nu mai este asa....nu mai vb daca nu stitiNu am sa vin nici daca ma futi gratis..am greturi...si de ce sa nu vb? Am dreptul,te doare adevarul sau faptul ca lumea incearca sa te evite? 7 Link spre comentariu
ramoramon Reputație: 36 Postat Noiembrie 23, 2017 Oras:Energia Oras:Energia Partajează Postat Noiembrie 23, 2017 Nu am sa vin nici daca ma futi gratis..am greturi...si de ce sa nu vb? Am dreptul,te doare adevarul sau faptul ca lumea incearca sa te evite?Nu am sa vin nici daca ma futi gratis..am greturi...si de ce sa nu vb? Am dreptul,te doare adevarul sau faptul ca lumea incearca sa te evite?Nu stiu cum sa zis dar lumea nu ma evită.....si cu asta am spus tot .... Link spre comentariu
justaurel Reputație: 46 Postat Noiembrie 23, 2017 Oras:Constanța Oras:Constanța Partajează Postat Noiembrie 23, 2017 Nu imi iese din minte cim arăta camera ei cand m-a primit :)))))). Vb colegului de mai sus :nici gratis nu mai vin la tine.Esti prea dezordonata sa nu zic altfel. 1 Link spre comentariu
johnnybravo123 Reputație: -425 Postat Noiembrie 23, 2017 Partajează Postat Noiembrie 23, 2017 Nu imi iese din minte cim arăta camera ei cand m-a primit :)))))). Vb colegului de mai sus :nici gratis nu mai vin la tine.Esti prea dezordonata sa nu zic altfel.Vezi ca tot ea se supara :))Adevarul adevarat e ala care doare...plm cum asterni asa dormi 7 Link spre comentariu
justaurel Reputație: 46 Postat Noiembrie 23, 2017 Oras:Constanța Oras:Constanța Partajează Postat Noiembrie 23, 2017 Iti spun eu de ce nu te evită lumea:ca te fute in cur!Mulți pentru simplul fapt ca le bagi pla in cacat nu baga de seama dezordinea ca la ei acasa cred ca e mai rau.Plm, multi sau putini bani cat iti dau vreau macar curățenie sa fie. Ca daca vreau doar sa trag pe pla ceva ma duc la Viki unde fut stafii dar macar este curățenie. 1 Link spre comentariu
el serafin Reputație: 36 Postat Noiembrie 23, 2017 Partajează Postat Noiembrie 23, 2017 Degeaba o sfatuim,ajutam daca ea nu-si doreste.noi ii zicem,ea promite ca nu se va mai repeta...si tot asa..cainii latra,ursul merge.. Restul...scuze,promisiuni si vrajeli ieftineDe cand dai tu sfaturi despre curatenie bah cur cacat :laugh2 3 1 Link spre comentariu
cerbul carpatin Reputație: 43 Postat Noiembrie 23, 2017 Oras:Constanta Oras:Constanta Partajează Postat Noiembrie 23, 2017 Parca erai ofuscat Domnule EL SERAFIM pe un coleg de pe forum ca vorbeste urat asta fiind motivul invocat de tine pt care l-ai minusat......tu acum in postarea de mai sus ce faci ......lup moralist , analfabet si frustrat ce esti. 1 Link spre comentariu
cerbul carpatin Reputație: 43 Postat Noiembrie 23, 2017 Oras:Constanta Oras:Constanta Partajează Postat Noiembrie 23, 2017 Cu tot contul tau plătit din banii castigati din ajutorul social de la stat sau din alocație .....care iti permite sa faci ce vrea creierul tau mic oe aici pe forum , tot un RAHAT cu ochii rămâi. 1 Link spre comentariu
johnnybravo123 Reputație: -425 Postat Noiembrie 23, 2017 Partajează Postat Noiembrie 23, 2017 De cand dai tu sfaturi despre curatenie bah cur cacat :laugh2De cand vrea plm zdreanta muista Taci si-nghite _)_ Link spre comentariu
cerbul carpatin Reputație: 43 Postat Noiembrie 23, 2017 Oras:Constanta Oras:Constanta Partajează Postat Noiembrie 23, 2017 Bai johnnybravo123 chiar nu merita sa intri in polemica cu asemenea creaturi reduse .....sincer ....parerea mea.....este tiparul de individ incapabil să poarte o discuție, nu stie decat sa jigneasca si sa arunce cu mizerii .Am observat ca ii minunează pe cei care au avut o activitate reală aici pe forum si care au adus informații pertinente si la obiect.....adica oamenii au fost , au futut, si au scris aci pe forum cum a fost.Totul ok până acum......toti aveam ceva de castigat.....dar nu.....se trezeste un retardat ca asta care nu poate fi numit bărbat care are erectie numai atunci cand jigneste.Mergi si tu ma onanistule si fute si tu ceva .....dar sigur nu ai cu ce .....tu ai organul ala numit pula numai pt facut pisulica. 1 Link spre comentariu
johnnybravo123 Reputație: -425 Postat Noiembrie 23, 2017 Partajează Postat Noiembrie 23, 2017 Bai johnnybravo123 chiar nu merita sa intri in polemica cu asemenea creaturi reduse .....sincer ....parerea mea.....este tiparul de individ incapabil să poarte o discuție, nu stie decat sa jigneasca si sa arunce cu mizerii .Am observat ca ii minunează pe cei care au avut o activitate reală aici pe forum si care au adus informații pertinente si la obiect.....adica oamenii au fost , au futut, si au scris aci pe forum cum a fost.Totul ok până acum......toti aveam ceva de castigat.....dar nu.....se trezeste un retardat ca asta care nu poate fi numit bărbat care are erectie numai atunci cand jigneste.Mergi si tu ma onanistule si fute si tu ceva .....dar sigur nu ai cu ce .....tu ai organul ala numit pula numai pt facut pisulica.Asa voi face,imi pierd timpul cu retardatul asta,iti multumesc pt sustinere.de fapt e important sa ne sustinem,cand stim ca avem de-a face cu zdrente de-astea.Apropo ...cate recenzii are pizda asta? 0,deci e un 0 si el,si cu asta inchei..numai imi bat capul cu el si gasca lui de muisti Link spre comentariu
ramoramon Reputație: 36 Postat Noiembrie 25, 2017 Oras:Energia Oras:Energia Partajează Postat Noiembrie 25, 2017 Buna seara dragii mei...disponibila până la ora 5 dimineața....Va doresc o seara frumoasa pupici...0732949319 1 Link spre comentariu
ramoramon Reputație: 36 Postat Noiembrie 26, 2017 Oras:Energia Oras:Energia Partajează Postat Noiembrie 26, 2017 Buna seara dragii mei disponibilă până la ora 5:00 dimineata ...pupicii Link spre comentariu
happypappy144 Reputație: -411 Postat Noiembrie 26, 2017 Partajează Postat Noiembrie 26, 2017 Buna seara dragii mei disponibilă până la ora 5:00 dimineata ...pupiciiAi facut curat in cotet? 4 Link spre comentariu
ramoramon Reputație: 36 Postat Noiembrie 27, 2017 Oras:Energia Oras:Energia Partajează Postat Noiembrie 27, 2017 Buna seara dragii mei....disponibila până la ora 03:00....Va doresc o seara minunata ....pupicii 1 Link spre comentariu
gigi brecu Reputație: 1233 Postat Noiembrie 27, 2017 Partajează Postat Noiembrie 27, 2017 Ultimele poze sunt doar asa cu caracter informativ ca nu sunt ale tale,asa-i? 1 Link spre comentariu
happypappy144 Reputație: -411 Postat Noiembrie 27, 2017 Partajează Postat Noiembrie 27, 2017 Ultimele poze sunt doar asa cu caracter informativ ca nu sunt ale tale,asa-i?Ne trateaza cu indiferenta,asa ca eu zic sa n-o mai vizitam :))Degeaba o faci ca lumea, daca ordinea/curatenia in locatie lasa de dorit 3 Link spre comentariu
cutarescul Reputație: -200 Postat Noiembrie 28, 2017 Oras:Banat de Orange46 Oras:Banat de Orange46 Partajează Postat Noiembrie 28, 2017 Am vizitat tipa de mai sus...cam deficitar la curatenie...ma refer pe vremea cand avea locatie Ceronav...pe o strada la case.Mai impartea locatia cu una bruneta mai tinerica..care statea pe un holulet in fotoliu cand intrai in camaruta ai ,,,, 2 Link spre comentariu
ramoramon Reputație: 36 Postat Noiembrie 29, 2017 Oras:Energia Oras:Energia Partajează Postat Noiembrie 29, 2017 Buna ziua dragii mei....astazi sunt disponibilă până la ora 04:00 pupicii Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum