Sari la conținut

ALEXANDRA ... REVENIRE IN FORMA MAXIMA GARANTAT -0731061152

Postări Recomandate

• Oras:Constanta

Cred,ca si daca lucreaza 5 ore/Zi, tot in mizerie sta..... am fost de 2 ori la ea cand statea pe langa BabaNovac si era si colega ei . tot mizerie era si atunci ..... Mai bn sa munceasca  20 de ore/Zi si din bani castigati sa angajeze si o menajera. Atunci sigur o sa fie mai curat.

Link spre comentariu

Cred,ca si daca lucreaza 5 ore/Zi, tot in mizerie sta..... am fost de 2 ori la ea cand statea pe langa BabaNovac si era si colega ei . tot mizerie era si atunci ..... Mai bn sa munceasca 20 de ore/Zi si din bani castigati sa angajeze si o menajera. Atunci sigur o sa fie mai curat.

Degeaba o sfatuim,ajutam daca ea nu-si doreste.noi ii zicem,ea promite ca nu se va mai repeta...si tot asa..cainii latra,ursul merge.. Restul...scuze,promisiuni si vrajeli ieftine
  • Minus 7
Link spre comentariu
  • Oras:Energia

Degeaba o sfatuim,ajutam daca ea nu-si doreste.noi ii zicem,ea promite ca nu se va mai repeta...si tot asa..cainii latra,ursul merge.. Restul...scuze,promisiuni si vrajeli ieftine

Buna dragul....daca doresti poti sa vi sa te convingi ca nu mai este asa....nu mai vb daca nu stiti
Link spre comentariu

Nu am sa vin nici daca ma futi gratis..am greturi...si de ce sa nu vb? Am dreptul,te doare adevarul sau faptul ca lumea incearca sa te evite?

Nu am sa vin nici daca ma futi gratis..am greturi...si de ce sa nu vb? Am dreptul,te doare adevarul sau faptul ca lumea incearca sa te evite?

Nu stiu cum sa zis dar lumea nu ma evită.....si cu asta am spus tot ....
Link spre comentariu
  • Oras:Constanța
  • Oras:Constanța

Iti spun eu de ce nu te evită lumea:ca te fute in cur!

Mulți pentru simplul fapt ca le bagi pla in cacat nu baga de seama dezordinea ca la ei acasa cred ca e mai rau.

Plm, multi sau putini bani cat iti dau vreau macar curățenie sa fie. Ca daca vreau doar sa trag pe pla ceva ma duc la Viki unde fut stafii dar macar este curățenie.

• Minus 1
Link spre comentariu

Bai johnnybravo123 chiar nu merita sa intri in polemica cu asemenea creaturi reduse .....sincer ....parerea mea.....este tiparul de individ incapabil să poarte o discuție, nu stie decat sa jigneasca si sa arunce cu mizerii .Am observat ca ii minunează pe cei care au avut o activitate reală aici pe forum si care au adus informații pertinente si la obiect.....adica oamenii au fost , au futut, si au scris aci pe forum cum a fost.Totul ok până acum......toti aveam ceva de castigat.....dar nu.....se trezeste un retardat ca asta care nu poate fi numit bărbat care are erectie numai atunci cand jigneste.Mergi si tu ma onanistule si fute si tu ceva .....dar sigur nu ai cu ce .....tu ai organul ala numit pula numai pt facut pisulica.

• Minus 1
Link spre comentariu

Bai johnnybravo123 chiar nu merita sa intri in polemica cu asemenea creaturi reduse .....sincer ....parerea mea.....este tiparul de individ incapabil să poarte o discuție, nu stie decat sa jigneasca si sa arunce cu mizerii .Am observat ca ii minunează pe cei care au avut o activitate reală aici pe forum si care au adus informații pertinente si la obiect.....adica oamenii au fost , au futut, si au scris aci pe forum cum a fost.Totul ok până acum......toti aveam ceva de castigat.....dar nu.....se trezeste un retardat ca asta care nu poate fi numit bărbat care are erectie numai atunci cand jigneste.Mergi si tu ma onanistule si fute si tu ceva .....dar sigur nu ai cu ce .....tu ai organul ala numit pula numai pt facut pisulica.

Asa voi face,imi pierd timpul cu retardatul asta,iti multumesc pt sustinere.de fapt e important sa ne sustinem,cand stim ca avem de-a face cu zdrente de-astea.

Apropo ...cate recenzii are pizda asta? 0,deci e un 0 si el,si cu asta inchei..numai imi bat capul cu el si gasca lui de muisti

Link spre comentariu
  • Oras:Banat de Orange46
  • Oras:Banat de Orange46

Am vizitat tipa de mai sus...cam deficitar la curatenie...ma refer pe vremea cand avea locatie Ceronav...pe o strada la case.Mai impartea locatia cu una bruneta mai tinerica..care statea pe un holulet in fotoliu cand intrai in camaruta ai ,,,,

• Minus 2
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...