g2br13l Reputație: 8171 Postat Noiembrie 6, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Noiembrie 6, 2014 Da. Totodata inginerul este si Randunica si The Goodfather.
twoface Reputație: -462 Postat Noiembrie 6, 2014 Oras:Romania Oras:Romania Autor Postat Noiembrie 6, 2014 Da. Totodata inginerul este si Randunica si The Goodfather. Hai sa nu ne intindem ...
xo xo Reputație: 123 Postat Noiembrie 6, 2014 Oras:n-am locatie, doar outcall Oras:n-am locatie, doar outcall Postat Noiembrie 6, 2014 cine e pishu'?
advanced Reputație: -2693 Postat Noiembrie 6, 2014 Oras:B Oras:B Postat Noiembrie 6, 2014 Pisicutse... Daca-ti promit ca mai fac 305 posturi in viitor imi dai albastru' de acum? Motane, nu te-ai saturat de milogi?
tata dolores Reputație: 338 Postat Noiembrie 6, 2014 Oras:B Oras:B Postat Noiembrie 6, 2014 cine e pishu'?
twoface Reputație: -462 Postat Noiembrie 6, 2014 Oras:Romania Oras:Romania Autor Postat Noiembrie 6, 2014 Motane, nu te-ai saturat de milogi? Nu ma , ca m-am milogit frumos! P.S SARCÁSM, (2) sarcasme, s. n. 1. Ironie aspră, usturătoare; batjocură necruțătoare. 2. Vorbă, frază, expresie sarcastică. – Din fr. sarcasme, lat.sarcasmus. Sursa: DEX '09 (2009) | Adăugată de blaurb | Semnalează o greșeală | Permalink
g2br13l Reputație: 8171 Postat Noiembrie 7, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Noiembrie 7, 2014 Hai sa nu ne intindem ... Eu am sa incerc sa nu ma intind.... peste Randunica. Nu de alta dar sa nu-i dau dauna totala.
twoface Reputație: -462 Postat Noiembrie 7, 2014 Oras:Romania Oras:Romania Autor Postat Noiembrie 7, 2014 Eu am sa incerc sa nu ma intind.... peste Randunica. Nu de alta dar sa nu-i dau dauna totala. Sa inteleg ca esti mai "pufoshenie"?
advanced Reputație: -2693 Postat Noiembrie 7, 2014 Oras:B Oras:B Postat Noiembrie 7, 2014 Nu ma , ca m-am milogit frumos! P.S SARCÁSM, (2) sarcasme, s. n. 1. Ironie aspră, usturătoare; batjocură necruțătoare. 2. Vorbă, frază, expresie sarcastică. – Din fr. sarcasme, lat.sarcasmus. Sursa: DEX '09 (2009) | Adăugată de blaurb | Semnalează o greșeală | PermalinkSa-ti fie primit!
twoface Reputație: -462 Postat Noiembrie 7, 2014 Oras:Romania Oras:Romania Autor Postat Noiembrie 7, 2014 Sa-ti fie primit! stai linistit...n-o sa dureze..
g2br13l Reputație: 8171 Postat Noiembrie 7, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Noiembrie 7, 2014 Sa inteleg ca esti mai "pufoshenie"? Fetele din domeniu ar spune binefacut. P.S. Realitatea ar spune ca e dificil si sa ma sari si sa ma ocolesti, dar cine ii baga pe astia in seama.
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum