severpo Reputație: 0 Postat Noiembrie 3, 2014 Oras:Arad Oras:Arad Partajează Postat Noiembrie 3, 2014 Sufar de 3 ani de afectiunea asta si mi-ar fi util sa aflu detalii despre acest produs. Multumesc! Link spre comentariu
twoface Reputație: -462 Postat Noiembrie 3, 2014 Oras:Romania Oras:Romania Partajează Postat Noiembrie 3, 2014 Nu cred ca e locul potrivit in care sa ceri asemenea sfaturi! Nu de alta dar aici si persoanele in etate (peste 60-70) FUT mai grav ca Rocco Sifredi! 4 6 Link spre comentariu
cassy Reputație: 16361 Postat Noiembrie 3, 2014 Oras:Sfantu Gheorghe (CV) Oras:Sfantu Gheorghe (CV) Partajează Postat Noiembrie 3, 2014 http://nimfomane.com/forum/topic/29458-a-folosit-cineva-produse-impotriva-ejaculari-precoce/?hl=precocehttp://nimfomane.com/forum/topic/19368-exercitiile-kegel-pentru-intarzierea-ejacularii/?hl=precoce&do=findComment&comment=258875http://nimfomane.com/forum/topic/2524-ejacularea-precoce/?hl=precocehttp://nimfomane.com/forum/topic/18001-ejaculare-precoce/?hl=precocehttp://nimfomane.com/forum/topic/17169-cat-dureaza-in-medie-o-partida-de-sex/?hl=precoce&do=findComment&comment=224315http://nimfomane.com/forum/topic/12818-ejaculare-precoce/?hl=precoce E mult mai ok sa invatati sa va controlati ejacularea, decat tot felul de chimicale aplicate.Se exerseaza in timul masturbarilor, cand te "freci" pana aproape de orgasm, apoi te opresti si tot asa, tot asa inveti care e punctul cand e bine sa te opresti un pic ca sa nu survina ejacularea prea devreme.Poti sa rogi si pe partenera sa te ajute cand faceti sex, poate sa apese usor pe baza penisului cand sunteti aproape, asa ajutandu-va sa intarziati evenimentul.Exercitiile Kegel facute zilnic va pot ajuta sa detineti un control mai mare asupra muschilor intimi, le face mai puternici, asa ei ajutand la oprirea ejacularii cu o mai mare eficienta. 1 Link spre comentariu
futacios_man Reputație: 6008 Postat Noiembrie 3, 2014 Oras:b Oras:b Partajează Postat Noiembrie 3, 2014 Sufar de 3 ani de afectiunea asta si mi-ar fi util sa aflu detalii despre acest produs. Multumesc! faci recalama, date-n plm de drona 7 Link spre comentariu
Continuatorul Reputație: 281 Postat Noiembrie 3, 2014 Oras:fara Oras:fara Partajează Postat Noiembrie 3, 2014 Sufar de 3 ani de afectiunea asta si mi-ar fi util sa aflu detalii despre acest produs. Multumesc! Si cum ti-ai dat seama? Suferi si cand te masturbezi sau numai cand vezi poza unei femei (barbat) goala (go) (nu-ti cunosc preferintele sexuale asa ca am pus doua posibilitati) ? 1 Link spre comentariu
Continuatorul Reputație: 281 Postat Noiembrie 3, 2014 Oras:fara Oras:fara Partajează Postat Noiembrie 3, 2014 faci recalama, date-n plm de drona f_m, poate e pe bune. Si EXISTA o solutie chiar pe forum: poate-l ia ananda ca discipol sa-l invete incontinenta sexuala sa poata f..e si el 2-3 ore incontinuu doar are de recuperat 3 ani! Link spre comentariu
daywalker78 Reputație: 14869 Postat Noiembrie 3, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Noiembrie 3, 2014 Dacă faci reclamă, dă-te-n pula noastră! Dacă faci reclamă dar neintenționat, dă-te-n pula lui xoxo! 2 1 Link spre comentariu
twoface Reputație: -462 Postat Noiembrie 3, 2014 Oras:Romania Oras:Romania Partajează Postat Noiembrie 3, 2014 Vezi ca daywalker sunt peste tot! E grav! 1 6 Link spre comentariu
daywalker78 Reputație: 14869 Postat Noiembrie 3, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Noiembrie 3, 2014 Cam da Link spre comentariu
xo xo Reputație: 123 Postat Noiembrie 4, 2014 Oras:n-am locatie, doar outcall Oras:n-am locatie, doar outcall Partajează Postat Noiembrie 4, 2014 eu fut doua 3 ore in continuu, am futut azi noapte toata ziua ma cunoaste tot judetu din toata tara Link spre comentariu
twoface Reputație: -462 Postat Noiembrie 4, 2014 Oras:Romania Oras:Romania Partajează Postat Noiembrie 4, 2014 eu fut doua 3 ore in continuu, am futut azi noapte toata ziua ma cunoaste tot judetu din toata tarahttp://1.bp.blogspot.com/-faGqmQCFz1c/Usa1TRmZUuI/AAAAAAAAKzo/kxtGUnpEdLI/s1600/grumpy-cat-large-face.jpg Link spre comentariu
daywalker78 Reputație: 14869 Postat Noiembrie 5, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Noiembrie 5, 2014 eu fut doua 3 ore in continuu, am futut azi noapte toata ziua ma cunoaste tot judetu din toata tara xoxo e șmecher și-l știe și lumea 1 1 Link spre comentariu
olariumarian Reputație: 0 Postat Ianuarie 5, 2015 Oras:Chisinau Oras:Chisinau Partajează Postat Ianuarie 5, 2015 Cu ceva picaturi am avut io rezultate. Dar au fost de moment:)O sa mai intreb si eu pe la pretenii mei sa vad ei ce fac cand au probleme. Link spre comentariu
moccasin Reputație: -4 Postat Ianuarie 5, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Ianuarie 5, 2015 Parca telina era buna in asemenea situatii. Si lamaia, usturoiul... Link spre comentariu
indubitabil Reputație: 2178 Postat Ianuarie 5, 2015 Oras:----------- Oras:----------- Partajează Postat Ianuarie 5, 2015 Vezi ca daywalker sunt peste tot! E grav! bombele nucleare sunt pregătite, tintele setate in computerele submarinelor nucleare, asteptam ziua cea mare (cu victime colaterale ... inocente desigur ) Link spre comentariu
olariumarian Reputație: 0 Postat Aprilie 24, 2018 Oras:Chisinau Oras:Chisinau Partajează Postat Aprilie 24, 2018 Si extractele din plante sunt foarte utile pentru pentru imbunatatirea performantelor sexuale. Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Aprilie 24, 2018 Partajează Postat Aprilie 24, 2018 Extractul de prună 2 Link spre comentariu
Vizitator batranul george Reputație: 0 Postat Aprilie 24, 2018 Partajează Postat Aprilie 24, 2018 la mine de la extract de pruna nici nu mai simt nimic, nici daca bat pe cineva nu ma doare palma. 2 3 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Aprilie 24, 2018 Partajează Postat Aprilie 24, 2018 la mine de la extract de pruna nici nu mai simt nimic, nici daca bat pe cineva nu ma doare palma.Eu pățesc așa de la extractul dublu distilat 1 Link spre comentariu
n-am.ce.face.acum Reputație: 1662 Postat Aprilie 24, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Aprilie 24, 2018 la mine de la extract de pruna nici nu mai simt nimic, nici daca bat pe cineva nu ma doare palma.:) Eu pățesc așa de la extractul dublu distilat Nu mai are cine sa-ti dea puncte? Link spre comentariu
xoxointerlop Reputație: 323 Postat Aprilie 24, 2018 Partajează Postat Aprilie 24, 2018 amada tu de la ce patesti asa ? de la vodka ? Link spre comentariu
illuminatinew Reputație: 45 Postat Mai 3, 2018 Oras:china Oras:china Partajează Postat Mai 3, 2018 xoxo e șmecher și-l știe și lumea ;) :laugh2 Link spre comentariu
gicanul Reputație: -132 Postat Mai 3, 2018 Oras:Spatiu Oras:Spatiu Partajează Postat Mai 3, 2018 Bai nene, numai porumbei pe aici! Toti se sparcaie rapidisimo ... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum