andreeatsdeea Reputație: 195 Postat Octombrie 12, 2015 Oras:OTOPENI . Oras:OTOPENI . Autor Partajează Postat Octombrie 12, 2015 Sunt eu . Si nu sunt, multumesc lui Dumnezeu, dragutul tau.Dupa cum scrii cred ca esti de prin CET sau Poarta 6. Cred ca "suceasul" tau e in declin. Nu tu esti retardata. Cei care te viziteaza cred ca sunt cei care au adevarate probleme.Va dati seama incotro ne indreptam ?Inteleg sa mergi la femei .Dar la ..... nici nu stiu cum sa ii/le numesc, si sa mai si platesti ?!? WTF ????????.....Nu sunt nici din CET nici din poarta 6 ... sunt din eforie Link spre comentariu
andreeatsdeea Reputație: 195 Postat Octombrie 12, 2015 Oras:OTOPENI . Oras:OTOPENI . Autor Partajează Postat Octombrie 12, 2015 Culmea... Tu ai fost cea care a facut`o. Eu pur si simplu intrebasem de un termen ce nu`l mai intalnisem ... imi cer scuze .. Link spre comentariu
lorre Reputație: 3 Postat Octombrie 12, 2015 Partajează Postat Octombrie 12, 2015 .....Nu sunt nici din CET nici din poarta 6 ... sunt din eforie Mai rau ! Link spre comentariu
victor24ct Reputație: -359 Postat Octombrie 12, 2015 Oras:constanta Oras:constanta Partajează Postat Octombrie 12, 2015 bine ca nu-i draq din navodari Link spre comentariu
Vizitator brunetel Reputație: 0 Postat Octombrie 12, 2015 Partajează Postat Octombrie 12, 2015 In Cluj sau Oradea cand vi? Link spre comentariu
nicck Reputație: 6 Postat Octombrie 14, 2015 Oras:Constanta Oras:Constanta Partajează Postat Octombrie 14, 2015 Frumos "cocosel"😊😊😊 Link spre comentariu
valy_v Reputație: 21 Postat Octombrie 14, 2015 Oras:Europa Oras:Europa Partajează Postat Octombrie 14, 2015 Ciao Andreea. Doua intrebari -activa ? dominare ? multumesc Link spre comentariu
aalexxiss_ Reputație: 652 Postat Octombrie 15, 2015 Telefon: Intrucat nu mai exista... :) Oras:Spania. Barcelona. Sau pe langa... Telefon: Intrucat nu mai exista... :) Oras:Spania. Barcelona. Sau pe langa... Partajează Postat Octombrie 15, 2015 Sunt eu . Si nu sunt, multumesc lui Dumnezeu, dragutul tau.Dupa cum scrii cred ca esti de prin CET sau Poarta 6. Cred ca "suceasul" tau e in declin. Nu tu esti retardata. Cei care te viziteaza cred ca sunt cei care au adevarate probleme.Va dati seama incotro ne indreptam ?Inteleg sa mergi la femei .Dar la ..... nici nu stiu cum sa ii/le numesc, si sa mai si platesti ?!? WTF ???????? Acum sincer, esti inscris din 2012, ai zece comentarii cu totul, dintre care in 2015 ai patru, toate la TV/TS (trei aici si unul la Nady). Daca nu te pasioneaza subiectul si nu esti interesat, de ce te agiti pe aici? Nu inteleg ce treaba ai cu tarifele practicate de "nici nu stiu cum sa ii/le numesc"? Doar asa, de dragul conversatiei? 1 Link spre comentariu
bianca89 Reputație: -398 Postat Octombrie 15, 2015 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Partajează Postat Octombrie 15, 2015 Daca nu te pasioneaza subiectul si nu esti interesat, de ce te agiti pe aici? Nu inteleg ce treaba ai cu tarifele practicate de "nici nu stiu cum sa ii/le numesc"? Doar asa, de dragul conversatiei?Aflarea in treaba ca metoda de lucru la romani e sport national ... deci sa nu te mire draga aalexxiss_ 1 1 Link spre comentariu
andreeatsdeea Reputație: 195 Postat Octombrie 18, 2015 Oras:OTOPENI . Oras:OTOPENI . Autor Partajează Postat Octombrie 18, 2015 Ultima zi in tara ... Link spre comentariu
andreeatsdeea Reputație: 195 Postat Octombrie 23, 2015 Oras:OTOPENI . Oras:OTOPENI . Autor Partajează Postat Octombrie 23, 2015 Kiss Link spre comentariu
andreeatsdeea Reputație: 195 Postat Octombrie 23, 2015 Oras:OTOPENI . Oras:OTOPENI . Autor Partajează Postat Octombrie 23, 2015 ðŸ˜ðŸ˜ðŸ˜ðŸ˜ðŸ˜šðŸ˜šðŸ˜š Link spre comentariu
andreeatsdeea Reputație: 195 Postat Octombrie 30, 2015 Oras:OTOPENI . Oras:OTOPENI . Autor Partajează Postat Octombrie 30, 2015 Momentan nu sunt in tara Link spre comentariu
andreeatsdeea Reputație: 195 Postat Octombrie 30, 2015 Oras:OTOPENI . Oras:OTOPENI . Autor Partajează Postat Octombrie 30, 2015 😚😚😚 Link spre comentariu
andreeatsdeea Reputație: 195 Postat Noiembrie 2, 2015 Oras:OTOPENI . Oras:OTOPENI . Autor Partajează Postat Noiembrie 2, 2015 Sunt plecata din tara pana la sfarsitul luni noiembrie . Sunt in danemarca 1 4 Link spre comentariu
nicck Reputație: 6 Postat Noiembrie 6, 2015 Oras:Constanta Oras:Constanta Partajează Postat Noiembrie 6, 2015 Mai ne arati si noua "cocoselul"tau dragut!!! 1 Link spre comentariu
andreeatsdeea Reputație: 195 Postat Noiembrie 6, 2015 Oras:OTOPENI . Oras:OTOPENI . Autor Partajează Postat Noiembrie 6, 2015 Mai ne arati si noua "cocoselul"tau dragut!!!te rog frumos chiar nu vreau sa fiu rautacioasa ,. dar tu se pare ca ori esti un labagiu ori esti prost .. am postat destule poze cu .... acum nu stau sa ma pozez non stop ca vrea nu stiu care .. sa vada nu stiu ce 4 Link spre comentariu
shehunter Reputație: 3 Postat Noiembrie 7, 2015 Oras:Ardeal Oras:Ardeal Partajează Postat Noiembrie 7, 2015 Felicitari pentru cum arati!Banuiesc,cam ce sacrificii trebuie sa faci pentru a arata calitate...Stiu ca nu ti-a fost usor si de aceea te felicit.Daca vei mai veni in Cj.musai sa trebuie sa ne vedem. Link spre comentariu
nicck Reputație: 6 Postat Noiembrie 7, 2015 Oras:Constanta Oras:Constanta Partajează Postat Noiembrie 7, 2015 te rog frumos chiar nu vreau sa fiu rautacioasa ,. dar tu se pare ca ori esti un labagiu ori esti prost .. am postat destule poze cu .... acum nu stau sa ma pozez non stop ca vrea nu stiu care .. sa vada nu stiu ce 1 Link spre comentariu
nicck Reputație: 6 Postat Noiembrie 7, 2015 Oras:Constanta Oras:Constanta Partajează Postat Noiembrie 7, 2015 Bine gata nu te mai enerva,doar ca imi place cum arati si atata tot.O seara buna!!!☺ 1 Link spre comentariu
andreeatsdeea Reputație: 195 Postat Noiembrie 10, 2015 Oras:OTOPENI . Oras:OTOPENI . Autor Partajează Postat Noiembrie 10, 2015 Link spre comentariu
xboger Reputație: 4 Postat Noiembrie 10, 2015 Oras:ARGES Oras:ARGES Partajează Postat Noiembrie 10, 2015 Pe unde vei fi in urmatoarea saptamana?frumoasa jucarie ai Link spre comentariu
16vah Reputație: 51 Postat Noiembrie 11, 2015 Oras:București Oras:București Partajează Postat Noiembrie 11, 2015 De sarbatori ne faci un cadou si vi in tara? Link spre comentariu
andreeatsdeea Reputație: 195 Postat Noiembrie 11, 2015 Oras:OTOPENI . Oras:OTOPENI . Autor Partajează Postat Noiembrie 11, 2015 Da pe 6 decembrie voi fi in tara .. acelasi tarif .. si putem incerca orice totul PROTEJAT Link spre comentariu
andreeatsdeea Reputație: 195 Postat Noiembrie 12, 2015 Oras:OTOPENI . Oras:OTOPENI . Autor Partajează Postat Noiembrie 12, 2015 😚😚😚ðŸ˜ðŸ˜ðŸ˜ Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum