Sari la conținut

Andreea ts 0731228302

Postări Recomandate

• Oras:OTOPENI .
Postat

Dupa data de 24/12/2015 voi fi in constanta pana pe data de 07/01/2016. PE DATA DE 25/12/2015 NU VOI LUCRA .. NU RASPUND LA NR PRIVAT SAU SMS

Postat

Sunt in constanta pana pe data de 03.01/2016..... transsexuala reala cu sani reali nr 2 din tratament hormonal ,. pozele sunt reale 100% . activa pasiva , oral anal.69. masaj .. putem vizoaliza si filmulete xxx ... totul se face protejat ... nu raspund la nr privsat sau sms.. ( in caz ca nu voi raspunde la telefon .. revino dupa 30-40 min va multumesc ) .... nr de contact 0731228302

Postat

Dupa data de 13/01/2016 pana pe data de 25/01/2016 sunt in CONSTANTA .. NU RASPUND LA SMS SAU NR PRIVAT ... nr contact 0731228302 .. TOTUL SE FACE PROTEJAT ..

Postat

Salutare

Am avut neplacerea sa vizitez acest transsexual.

Am vorbit la tel, stabilit detalii etc

Locatia este pe Bd. Ferdinand, aproape de gara.

Ajung la el la usa, sun si incepe usa sa se deschida usor ca intr-un film de Hitchcock, el ascuns dupa usa nu in fata ei ca orice persoana normala care te primeste la ea in apartament.

Ne asezam la masa, ma serveste cu un suc. Situatia fiind oarecum incordata incerc sa socializez cu el, sa fac o gluma, nicio reactie din partea lui, incercam sa-i scot vorbele din gura cu patentul.

In sinea mea ma gandeam sa ma ridic de la masa si sa plec, presimteam ca o sa fie o experienta nereusita, dar daca tot am batut drumul din Costinesti am zis hai sa raman sa incerc totusi, poate poate.

Ne mutam in dormitor. Fizic arata bine ca in poze, si cam asta e singura parte pozitiva la el. La fata insa e destul de masculin.

Actiunea efectiva a fost de genul fast-fuck, cu implicare zero din partea lui/ei. Totul mecanizat cu o atitudine plictisita si sictirita, pe alocuri devenind chiar nesuferit.

Desi am convenit la 200 lei o finalizare intr-o ora, dupa aproximativ 25-30 de min am finalizat la insistentele lui.

In loc sa plec relaxat si destins mai mult m-am enervat.

Concluzia finala: DE EVITAT, nu il recomand nici celor mai aprigi dusmani.

Sanatate si, prietenas, lasa-te de meseria asta ca esti zero barat.

• Like 1
Postat

Si cand a fost aceasta intalnire care o spui tu ne placuta ... se pare ca tocmai tu te-ai gasit din atatii constanteni .. acum sincera daca esti unu de xxxx kg sau cu o varsta destul de inaintata. ce ai vrea sa fac ?

Postat

Ca tot ai zis de masculinitate .. uite si o poza facuta exact acum .. si inca ceva daca eram masculina nu mai ieseam in mall cluburi sau pe strada in amiaza mare .. asa cu siguranta esti unu care Ma deranjat ceva la tine

post-110448-0-99772000-1453130723_thumb.jpg

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...