Sari la conținut

Andreea ts 0731228302

Postări Recomandate

• Oras:OTOPENI .
Postat

Te-aș lua de nevasta :))

... de nevasta ma vei lua cand vei investi tu bani in mine . ;) ... pana atunci vi ma platesti si pleci ;)
  • Like 1
  • Minus 5
  • Telefon: gogu21sex
  • Oras:constanta
Postat

... de nevasta ma vei lua cand vei investi tu bani in mine . ;) ... pana atunci vi ma platesti si pleci ;)

Foarte rautacioasa... de unde atata nervozitate gratuita?

Postat

Foarte rautacioasa... de unde atata nervozitate gratuita?

.... in primul rand cred ca nu ne cunoastem . Poate ca a fost o gluma . Si hai sa gandim si invers . Nu am dreptate? ...( te-as lua de nevasta ) . si cu raset adica spus ceva gen in bataie de joc . tu daca ai fi in locul me cum ai fi reactionat ? . dar in fine aici multi isi dau cu parerea inainte de a ma cunoaste
Postat

Sunt de gasit in tara pana pe data de 04/06/2016 .NU RASPUND LA NR PRIVAT SAU SMS . SI SA NU UITAM LA MINE TOTUL SE FACE PROTEJAT

Postat

.... in primul rand cred ca nu ne cunoastem . Poate ca a fost o gluma . Si hai sa gandim si invers . Nu am dreptate? ...( te-as lua de nevasta ) . si cu raset adica spus ceva gen in bataie de joc . tu daca ai fi in locul me cum ai fi reactionat ? . dar in fine aici multi isi dau cu parerea inainte de a ma cunoaste

Da nu ne cunoastem dar nu m ar deranja sa ne vedem cand esti in cta! Totusi esti foarte pesimista si aici si pe FB .... eu te inteleg ca nu e usor dar totusi fii mai vesela si mai comunicativa(daca vrei) ! Sa fii rautacioasa si cred ca ai fost degeaba cu omu... nu e ok

• Oras:neamt
  • Oras:neamt
Postat

Niste poze cu pedichiura plss asa pt pasionați.. Stiu ca nu sunt singurul. App arati foarte bine! Sper sa avem ocazia sa ne cunoaștem!!

Postat

NU SUNT IN TARA MOMENTAN AJUNG DUPA DATA DE 20/06/2016 .. NR DIN ELVETIA +41774383650

scrieti pe whatsapp

• Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti
Postat

A real shemale !

Am vizitat-o in urma cu mai bine de 1 an....... atunci mi-a placut, foarte ospitaliera, mi-a placut ca vroia doar protejat..... nu era deloc larga, se misca bine in orice pozitie. Oral 10, Anal 10.

Acum cu acest tunning cred ca e si mai feminina, trebuie sa ii mai fac o vizita..... implanturile cred ca o pozitioneaza in linia 1 in categoria asta...... dupa ce o voi vizita revin cu un review.

• Like 1
Postat

Multumesc pentru vizita ... si acum fac doar protejat nu imi risc sanatatea pentru niste bani . Te astept cu mare drag

. Voi fi in tara dupa data de 20/06/2016 cred ca vreo 3 saptamani apoi voi pleca iar .. dupa care voi intra in operatii ;) ..

Postat

Multumesc pentru vizita ... si acum fac doar protejat nu imi risc sanatatea pentru niste bani . Te astept cu mare drag

. Voi fi in tara dupa data de 20/06/2016 cred ca vreo 3 saptamani apoi voi pleca iar .. dupa care voi intra in operatii ;) ..

mentionez daca spui ca e mai bine de un an pe atunci nu faceam tratament etc ;) eram exact de la mama natura . De atunci pana acum sau schimbat multe . pup

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...