Sari la conținut

Andreea ts 0731228302

Postări Recomandate

• Oras:OTOPENI .
Postat

nu mai ajung momentan in constanta din motive medicale ... cand te lasi pe mana medicilor romani nu iese nimic bine sau ba chiar fac experimente pe corpul tau . acum sunt destul de deprimata de tara asta ... imi e scarba sa spun ca sunt romanca

• Oras:Timisoara
  • Oras:Timisoara
Postat

Nu te-ai oprat unde trebuie, intereseaza-te de un anumit doctor inainte de operatie!

Postat

sunt de gasit in bucuresti pana pe data de 24/07/2016 dupa care ajung la constanta dupa data de 25/07/2016 pana pe data de 28/07/2016 . am sa lucrez doar cu persoane cunoscute .  sa nu uitam la mine se poate incerca ori ce TOTUL PROTEJAT . programare cu cel putin o ora inainte . in caz ca nu raspund la telefon revino cu un telefon dupa 30-40 minute . ... program 10:00 - 22:00 ... 

Postat

sunt de gasit in bucuresti pana pe data de 24/07/2016 dupa care ajung la constanta dupa data de 25/07/2016 pana pe data de 28/07/2016 . am sa lucrez doar cu persoane cunoscute . sa nu uitam la mine se poate incerca ori ce TOTUL PROTEJAT . programare cu cel putin o ora inainte . in caz ca nu raspund la telefon revino cu un telefon dupa 30-40 minute . ... program 10:00 - 22:00 ... detalii la telefon ... 0731228302

Postat

azi ajung in constanta ... stau doar 4 zile .. rog programare inainte pentru ca nu stau doar inchisa in casa   ... mai merg si la plaje etc ... 

Postat

just to get a ideea, in what area/part of bucharest do u offer services?

please call for details 0731228302
Postat

in brasov nu am mai fost de 3 ani . maine seara ajung in cluj dar am sa lucrez de luin 09/08/2016 pana pe data 13/08/2016

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...