Sari la conținut

Andreea ts 0731228302

Postări Recomandate

• Oras:Timisoara
Postat

CAT COST O ORA LA U ?

Recomandarea mea de pe topicul deschis de tine a venit in ideea de a o suna. Fiind prietena mea iti pot spune ca daca ai sa astepti detaliile aici o sa cam ai de asteptat... suna si vorbeste cu ea! Nu te musca ;)

Postat

BIANCA U NU PRESTEZI?

Ba da... dar daca te uitai la mine pe topic nu ma mai intrebai asa ceva ;) Scrie clar ca nu sunt in Constanta

• Oras:OTOPENI .
Postat

Bianca lasai .deja sunt satula, le e lene a suna 5 minute , mai de graba dau mesaje sau alte modalitati in care sa te scoata din toti nervi . ( CARE VRETI DETALI PUTETI SUNA INTRE 10:00 SI 22:00 ) nu raspund la mesaje sau nr privat

• Like 2
  • Minus 5
Vizitator lyv_82
Reputație: 0
Postat

In bucuresti cand mai ajungi?

Postat

Ajung in bucuresti din data de 08/09/2016 si sunt de gasit pana pe 19/09/2016 ... dupa care dupa data de 21/09/2016 pana pe 30/09/201 ajung in cluj

Vizitator rogurr
Reputație: 0
Postat

Salut

Vizitat Duminica seara in Bucuresti. Locatia este ok. Apartamentul este curat ceea ce este foarte important, la fel si baia. Serviciile.... nota 10. Mi-a placut ca a fost deschisa la propuneri si nu a spus nu. Am optat pentru pachetul  o ora dar cred ca am ramas ceva mai mult, nu s-a stat pe ceas. Pretul este destul de piperat ar zice unii dar daca vrei curatenie, fara mirosuri sau alte tampenii care te fac sa zbori pe usa plus pe cineva cu care ai si ce sa discuti merita. Cel mai mare plus este ca arata foarte misto si in realitate nu doar in poze. Fundul ala face toti banii :)).   De revenit. 

• Oras:Bucuresti
Postat

Ba da... dar daca te uitai la mine pe topic nu ma mai intrebai asa ceva ;) Scrie clar ca nu sunt in Constanta

Un numar de telefon se poate? 

Postat

Desigur... sunt doua nr de telefon in titlul topicului meu, ma poti suna pe primul :) Acest topic nu imi apartine, este al prietenei mele, si ar fi frumos ca discutiile de aici sa fie doar despre detinatoare topicului :)

• Like 1
  • Minus 2
Postat

pana pe data de 17 febroarie 2015  in tara in buc ... 

arati mortal, cand esti in tara?

Postat

Sunt in tara pana pe 10/10/2016 ... acum momentan sunt in cluj pana pe 29 / 09/ 2016 dupa care in bucuresti duapa 03/10/2016 pana pe 10/10/2016

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...