Sari la conținut

Andreea ts 0731228302

Postări Recomandate

• Oras:OTOPENI .

Joi esti disponibila?

... da sunt disponibila .. doar sa ma anunti cu 30 minute chiar o ora inainte ... vineri voi pleca in ct .. si inca ceva in caz ca nu voi raspunde la tele .. rog reveniti cu un apel chiar doua ... nu stau cu telefonul dupa mine
Link spre comentariu

Joi esti disponibila?

... da sunt disponibila .. doar sa ma anunti cu 30 minute chiar o ora inainte ... vineri voi pleca in ct .. si inca ceva in caz ca nu voi raspunde la tele .. rog reveniti cu un apel chiar doua ... nu stau cu telefonul dupa mine
Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Asa cum i-am promis am vizitat-o  O revedere placuta. Servicii nota 10 protejate atenta la dorintele tale Din pacate locatia ( probabil inchiriata) e cam sa spun asa prafuita Curat nu spun nu dar nu inspira catre o atmosfera erotica.

• Like 1
Link spre comentariu

Asa cum i-am promis am vizitat-o O revedere placuta. Servicii nota 10 protejate atenta la dorintele tale Din pacate locatia ( probabil inchiriata) e cam sa spun asa prafuita Curat nu spun nu dar nu inspira catre o atmosfera erotica.

.... data viitoare ... te voi astepta intr-o locatie de lux ... sa iti ispire o atmosfera erotica ... si imi voi lua si 5 -6 colege ... ;). ...daca mobila e veche asta nu inseamna ca nu e curat ... si data care vine am sa te chem dupamiaza .. sa pot avea timp sa fac curat .. o zi placuta ...
  • Like 1
  • Minus 4
Link spre comentariu
  • Oras:Timisoara

Asa cum i-am promis am vizitat-o O revedere placuta. Servicii nota 10 protejate atenta la dorintele tale Din pacate locatia ( probabil inchiriata) e cam sa spun asa prafuita Curat nu spun nu dar nu inspira catre o atmosfera erotica.

Link spre comentariu

Dragul meu Florin vis-a-vis de locatie poate si-a luat si ea un pic de teapa...ca si eu am inchiriat ceva de lux si am ajuns la fata locului sa mi se spuna ca ce vroiam eu nu s-a eliberat inca...iti dai seama cum am ajuns si tarziu m-am resemnat si am luat asa... Oricum atmosfera erotica sau nu conteaza ca Andreea si-a facut treaba onorabil si peste toate ai plecat golit si satiafacut...in fond si definitiv asta era scopul vizitei :) si ca sa vezi ca e fata buna data viitoare te asteapta cu haremul dupa ea. Paste Fericit la toata lumea de pe aici :*

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...