Sari la conținut

Andreea ts 0731228302

Postări Recomandate

• Oras:OTOPENI .
Postat

Până pe data de 14 sectembrie sunt in tara București.. nu răspund lamesaje sau Nr privat .. program 10:00 / 22:00

post-110448-0-07114800-1504686244_thumb.jpg

• Like 1
Postat

Nu fac asta nici macar in afara . Mai ales aici . .. mai am și viața privată etc etc ... Care Vrea poate ajunge de la 10:00 până la 22:00 .. eu locuiesc într-un bloc cu oameni nu în pădure . Cum eu nu vreau sa fiu deranjată așa și ei bănuiesc

• Like 2
  • Minus 5
Postat

Pentru detalii suna .. dar din cate am văzut ai luat toate fetele . Ești în București sau vi in București .. clar că nu ești ceva serios . O zi frumoasa

• Like 1
  • Minus 5
  • Oras:Heaven
  • Oras:Heaven
Postat

el mereu intreaba ,am observat asta aici,mare dreptate Andreea,sa stii ca esti un a din preferata una din reusite ce mai...meriti mult mai mult decat ti se ofera....

Postat

Cu ejacularea asta nu știu ce să spun ... Mă cam feresc .dar daca se întâmplă ok daca nu asta e . odată ce ejaculezi încep și firele de par sa de-a prin zone nedorite etc ..

Postat

Uracioasa ,  frustrata , de evitat...

.. da Multumesc . cred ca esti cel care ai trimis mesajele plus ca ai sunat si vorbeai un cuvant apoi pauza iar un cuvant iar pauza . asa ca in locul tau ma aptin ca nici macar nu ma cunosti personal . poti comenta aiurea si anapoda cat vrei care vrea sa ma cunoasca personal o va face si cei care ma cunosc deja stiu ce fel de persoana sunt
  • Like 1
  • Minus 5

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...