Sari la conținut

Andreea ts 0731228302

Postări Recomandate

• Oras:Snagov

.. da Multumesc . cred ca esti cel care ai trimis mesajele plus ca ai sunat si vorbeai un cuvant apoi pauza iar un cuvant iar pauza . asa ca in locul tau ma aptin ca nici macar nu ma cunosti personal . poti comenta aiurea si anapoda cat vrei care vrea sa ma cunoasca personal o va face si cei care ma cunosc deja stiu ce fel de persoana sunt

Eu sunt foarte calm si vorbesc normal  ...vad ca tu esti prea agitata , ai probleme  !

Link spre comentariu
  • Oras:OTOPENI .
  • Oras:OTOPENI .

si vezi ca se scrie - abtin , nu ''aptin'' . Macar invata gramatica daca la vorbe te comporti ca in mahala de Ferentari

. Mă compar și vorbesc exact cum vreau atât timp cât sunt provocata și nu mă face să îți expun conversația aici .. ok căuta pe alta care sa accepte încă una . O zi plăcută .... Gramatica uite că nu vrea pizda mea să îți vorbească gramatical ... Daca nu îți convine căuta pe alta ce mai stai sa comentezi atât mai ales că nu mă cunoști că te-am blocat imediat după ce ai inceput a trimite mesaj după mesaj .. îți spune omul că nu are o stare ok și tu tot că nesimțitul insistai așa că te rog vedeți de frumusețile tale și lasă-mă pe mine așa urâtă și de la mahala sau ferentari cum spui tu
Link spre comentariu

Vorbesti din prima de parca ai cunoaste omul ca dupa ani de zile ...asa ii iei pe toti de care habar ai !.  Din asta reiese ca problema ta grava a fost faptul ca ai avut boschetari murdari pe care i-ai supt si asta nu se mai sterge din mintea ta ! Daca te respectai si ai fi avut ce trebuia , nu vorbeai in halu ala cu unul ca mine !

Link spre comentariu

Mi sa inchis contul și mie și prietenei mele Bianca ... Dar de ce și cum nu înțeleg așa instantaneu hop top contul închid

din acelasi motiv pentru care mi s-a inchis si mie. regulament de cacat, admini lesinati de foame.....

sau, daca nu e clar, exista unii useri platitori de cont (taxa de protectie) care au dreptul de a da puncte negative cu nemiliuta si ducand la banarea arbitrara a unor fraieri contributori de buna credinta....

• Like 1
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...