Sebastian9 Reputație: -38 Postat Februarie 23, 2023 Partajează Postat Februarie 23, 2023 On 2/21/2023 at 5:23 PM, _moot_ said: probabil e doar un el homosexual, care s-a prins ca daca isi zice EA idiotii homosexuali ascunsi fvor considera ca e ok sa il futa si sa nu se declare homosexuali, pentru ca in mintea lor simpla au futut o femeie, desi ei l-au futut pe vasile Corect. Ai dreptate. 👍 2 Link spre comentariu
Sebastian9 Reputație: -38 Postat Februarie 23, 2023 Partajează Postat Februarie 23, 2023 Până la urmă e greu de spus...sunt unii bărbați care doar așa din curiozitate vor să fută alți bărbați sau sa fie ei fututi de către alți barbati, dar în mintea lor e tot la o persoana feminina, tot o persoana feminina vor să fută, ceva ce se asemene cu o femei. Sau sunt alți bărbați ce s-au săturat de femei din diverse motive și pur și simplu au ales să se dedice bărbaților...e greu de spus daca e ok sa nu mai existe "femei" cu pula...transexuali ăștia dacă te uiți majoritatea ajung sa se prostitueze pentru bani ca să aibă din ce să trăiască mai apoi (lor nu le place munca ce o fac și ceilalți bărbați, ..viața e grea sa ști....nu știu, discuția e împărțită pe tema asta a "femeilor" cu pula.. 1 2 Link spre comentariu
sirmix-a-lot Reputație: 19 Postat Februarie 24, 2023 Partajează Postat Februarie 24, 2023 On 2/19/2023 at 5:16 PM, _moot_ said: , daca ma programez, o sa fut sau o sa fiu futut? Tu alegi On 2/19/2023 at 5:16 PM, _moot_ said: o sa dau muie sau o sa iau muie? De ce nu ambele? On 2/21/2023 at 5:23 PM, _moot_ said: care s-a prins ca daca isi zice EA idiotii homosexuali ascunsi fvor considera ca e ok sa il futa si sa nu se declare homosexuali, Ai auzit de bisexuali? Link spre comentariu
ionelafa Reputație: 17 Postat Februarie 25, 2023 Partajează Postat Februarie 25, 2023 On 2/19/2023 at 6:01 PM, cr7ronaldocr7 said: Mai stie cineva ceva de ea ??????? Da, chiar asa! Mai activeaza? Link spre comentariu
redbeer1 Reputație: 6 Postat Aprilie 9 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Aprilie 9 La 25.02.2023 la 22:17, ionelafa a spus: Da, chiar asa! Mai activeaza? tocmai am vazut anuntul pus, https://www.publi24.ro/anunturi/matrimoniale/gay-lesbi/anunt/trans-andreeats/88277d5d792672d52iddiid2d3h80de6.html . nu am fost,dar cred ca merita incercat Link spre comentariu
de_ce_nu_da Reputație: 223 Postat Aprilie 10 Oras:București Oras:București Partajează Postat Aprilie 10 Este în țară, Este anunțul ei și numărul ei de telefon. Eu zic să nu ratezi ocazia. Și dacă faci asta poți să lași și o recenzie. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum