Sari la conținut

Andra 0733.851.009

Postări Recomandate

• Oras:Buc
  • Oras:Buc
Postat

Andra, buna! Vad ca se diversifica instrumentele de joaca. Ai si un strapon si ai fi disponibila sa-l folosesti pentru o sedinta combinata? Multumesc!

• Oras:Sibiu
  • Oras:Sibiu
Postat

am fost aici mai demult, am sunat-o, doar după trei convorbiri și o întârziere de 15 Min. față de ora programată am reușit să intru transpirat în ap. Era singură atunci, dușu' tocmai inainte se stricase, mi-am dat refresh la ghiuvetă, și am stabilit două numere combinate 2×(O+N) la 200 Ron. Ea plictisită, eu fraier, ne-am futut, am mai lăsat 50 lei, și am plecat. Concluzia e că am plătit cam mult pt. atât, dar fata arată bine (slim, pe gustul meu), în plus cred că știe meserie și aș fi futut-o mai bine în alte condiții, dar na! ...îi las pe alții să îi intre la suflet, poate pe ăia îi fute mai bine.

• Like 1
  • Oras:Bucuresti
Postat

buna Andra, anal cu un tip mai dotat faci?

Bineinteles ! iti baga un vibrator in cur de iti trece toata modestia asta :) !

las-o jos ca macane. Pe Maya si Samara le-ai amenintat ca le futi in decembrie de le da borsul pe nas, acum o pui si cu Andra. 

Ce pwla mea, o fi luna cadourilor, dar nu crezi ca, cam blochezi piata ? Pe Mos Craciun l-ai abordat pentru un COF in barba, sau urmeaza de acum :) ?

• Like 3
  • Oras:Traveling
Postat

Bineinteles ! iti baga un vibrator in cur de iti trece toata modestia asta :) !

las-o jos ca macane. Pe Maya si Samara le-ai amenintat ca le futi in decembrie de le da borsul pe nas, acum o pui si cu Andra. 

Ce pwla mea, o fi luna cadourilor, dar nu crezi ca, cam blochezi piata ? Pe Mos Craciun l-ai abordat pentru un COF in barba, sau urmeaza de acum :) ?

te manaca. Vrei si tu ?
Postat

te manaca. Vrei si tu ?

nu te supara, ca nu ti-am zis cu rautate, chiar daca mesajul a fost mai agresiv!

la modul cel mai sincer, iti doresc sa o futi pe Andra pentru ca merita, si sper ca meriti si tu!

Nu sunt invidios

Postat

nu te supara, ca nu ti-am zis cu rautate, chiar daca mesajul a fost mai agresiv!

la modul cel mai sincer, iti doresc sa o futi pe Andra pentru ca merita, si sper ca meriti si tu!

Nu sunt invidios

Chiar daca am raspuns sec. Intrebarea era adresata domnisoarei. Si ce am facut cu Maya si Samara e pe un post pe la ele. Chiar daca fac si nu scriu momentan inca nu sunt in tara si incercam sa incarc calendarul in avans.
  • Oras:bucuresti
Postat

Buna dragii mei..tin sa va anunt ca am revenit din scurta mea vacanta,cu forte noi si plina de energie..Ma puteti contacta la nr de telefon 0733851009..va astept cu drag!!

Postat

Scumpi mei...astazi voi fi disponibila bana in jurul orei 03:00.va astept cu drag sa descoperim noi fantezii!!va pop dulce

Postat

Bine ai revenit! Sa ne transmiți și noua din energia ta. :ellao

Buna "13cunilingus"...nu iti pot rasspunde in privat,asa ca itiraspund aici..daca vrei din energia mea,trebuie sa treci pe la mine prin dormitor intai,iar cat despre cafea,data viitoare iti pregatesc si tie una,cu mult zahar,sa fie asa dulce ca mine!!ce zici?pop

• Like 6
  • Minus 1
Postat

Tmcosmin,nu mai am numerele acelea de telefon,pentru ca le-am pierdut cand am plecat in vacanta.voi ncerca sa vad daca le pot recupera...dar momentan nu am timp..te pop

• Like 1
Postat

ok dar te pot gasi pe nr postat de tine  cel nou 0763452694. ?[/size]

Ma poti gasi pe cel de la semnatura...si anume 0733851009

Postat

nu poti folosi pm ?

Acum pot...dar sincer nu stiam...am avut o perioada cand nu aveam permis sa folosesc pm...

Postat

pei rasp la pm sa vad ca iti merge ca am deschis din nou pm la tine si vreu sa vad ca poti sal volosesti :kiss3

Tu esti un fel de IT-ist al ei, sau cum :)?
Postat

Salut,

Revin cu o recenzie dupa ce am vizitat-o pe Andra asta vara.

Locatia bine cunoscuta, la dus nu prea mergea robinetul si nici nu avea presiune.

Tipa m-a intampinat in haine obisnuite, am vorbit despre servicii, mi-a spus ca 200 lei ora, 50 lei in plus daca vreau oral neprotejat cu finalizare orala. Am acceptat, am facut dus si am inceput actiunea cu mangaieiri, sarutari, fara FK (bine nici dantura ei nu era atragatoare) si porma sex oral din partea ei cu finalizare orala.

Dupa pauza, am inceput tot cu sex oral din partea ei, porma am pus prezervativul si am facut normal in mai multe pozitii, dupa vreo 15-20 minute, am dat prezervativul jos si mi-a facut oral si am finalizat prin hand-job.

Aspect: fata 6 (dantura era groaznica), corp 8 spre 9  (are niste tate)

Sex oral: 8 bun, dar nimic deosebit

Sex normal: 8 bun, dar nimic deosebit

GFE: 6 spre 7

Pret: 250 lei 2 finalizari

Cred ca la pretul asta gasesti alternative mai bune.

Va salut!

• Like 2
Postat

Poze noi din locatie

Iubire, ar fi asa de bine ar fi pentru noi cei "futaciosi" sa vedem la semnatura si informatii legate de servicii, locatie, tarife pe langa numarul de telefon. 

• Like 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...