Sari la conținut

Andra 0733.851.009

Postări Recomandate

• Oras:bucuresti
Postat

Bună dragilor!!astăzi mă găsiți pentru programari pana la ora 01:00!Vă aștept cu mare drag!!

Vizitator stefanel1923
Reputație: 0
Postat

Salut,am vizitat-o ieri pe Andra,am stabilit ora la telefon si mi-a placut felul cum a decurs discuția.

Are un corp foarte frumos,este înaltă, slăbuță și sânii sunt foarte frumoși, are o figura frumoasa.

Mi-a placut faptul ca este prietenoasă,are potential ridicat de GFE.

Despre acțiune in sine n-am ce spune prea multe,un oral bun cand nu suna telefonul,la normal am incercat 2 poziții și asta a fost.

Fata este curata, este strâmta,dar din păcate foarte enervantă treaba asta cu telefonul care sună încontinuu, sună lângă tine in pat,nu il tine pe silentios si din când în când mai și raspunde...

Note:

Locație: 9-aer condiționat, gelu-uri,curătenie

Fata chip: 9

Sani: 9 - naturali

Oral: 9 - neprotejat

Normal:8 - 2 pozitii

Gfe: 9

Fk: da

Eu unul nu mai revin pana nu renunță la obiceiul ăsta cu telefonul.

Seară bună!

Postat

Salut,am vizitat-o ieri pe Andra,am stabilit ora la telefon si mi-a placut felul cum a decurs discuția.

Are un corp foarte frumos,este înaltă, slăbuță și sânii sunt foarte frumoși, are o figura frumoasa.

Mi-a placut faptul ca este prietenoasă,are potential ridicat de GFE.

Despre acțiune in sine n-am ce spune prea multe,un oral bun cand nu suna telefonul,la normal am incercat 2 poziții și asta a fost.

Fata este curata, este strâmta,dar din păcate foarte enervantă treaba asta cu telefonul care sună încontinuu, sună lângă tine in pat,nu il tine pe silentios si din când în când mai și raspunde...

Note:

Locație: 9-aer condiționat, gelu-uri,curătenie

Fata chip: 9

Sani: 9 - naturali

Oral: 9 - neprotejat

Normal:8 - 2 pozitii

Gfe: 9

Fk: da

Eu unul nu mai revin pana nu renunță la obiceiul ăsta cu telefonul.

Seară bună!

Bună dragule..Îmi cer scuze pentru faza cu telefonul,îl țin mereu pe silențios dar aisha era pe drum spre casa și nu avea cheie..Am aflat ca vine când deja erai cu mine în camerica. .Mi de scuze încă o data!
  • Like 1
Postat

Am o intrebare...marimea conteaza pentru anal?

Bună. ..Nu mai practic anal momentan!
Postat

A doua oara am ajuns si eu la ea..o data cu foarte mult timp in urma daca nu ma insel pe undeva pe Victoriei daca nu ma insel intram intr-un gangulet ai acum cateva zile in locatia actuala unde acum pot spune ca este mult mai bine fata de unde am vizitat-o prima oara..are aer conditionat in camera lucru care o avantajeaza foarte mult in special la barbatii mai grasuti cum as fi eu de mai transpiram in timpul flotarilor

In comparatie de prima experiență cu ea acum s-a mai experimetat un pic si face treaba buna

Locatie 9

Oral si normal 9.5

Igiena 10

Te pup Andra

O sa mai revin

• Like 2
Postat

A doua oara am ajuns si eu la ea..o data cu foarte mult timp in urma daca nu ma insel pe undeva pe Victoriei daca nu ma insel intram intr-un gangulet ai acum cateva zile in locatia actuala unde acum pot spune ca este mult mai bine fata de unde am vizitat-o prima oara..are aer conditionat in camera lucru care o avantajeaza foarte mult in special la barbatii mai grasuti cum as fi eu de mai transpiram in timpul flotarilor

In comparatie de prima experiență cu ea acum s-a mai experimetat un pic si face treaba buna

Locatie 9

Oral si normal 9.5

Igiena 10

Te pup Andra

O sa mai revin

Bună dragule,te aștept cu mare drag..Mă bucur ca te-ai simțit bine în prezenta mea!

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...