Sari la conținut

Andra 0733.851.009

Postări Recomandate

• Oras:bucuresti
Postat

Voi posta un pic mai târziu. ..

Ghinuindu-mă ieri vreo 3ore sa fac poze,singura,și iesind un adevărat dezastru,am decis sa aștept pana azi când va avea cine sa le facă, ca mie nu îmi ies deloc atrăgătoare..Deci, aștept sa vina fotograful :*!!

Postat

am fost. cu programare telefonica din scurt, care s-a brodit. si mi-a placut.

locatia - adiacent zepter, apartament, curat, cu cele trebuincioase, dar patul scartaie (sunt si eu un pic puffy) si nu am avut papuci pt baie. in rest prosop curat, geluri de mai multe feluri, ok. 8-9

ea - care m-a asteptat dupa usa imbracata intr-un body negru facut practic din gauri... :snap are o figura interesanta, aparte, putin obosita, dar simpatica, cu ochii vii si patrunzatori. corpul e slim (chiar mai slim decat intelesesem din poze, dar e ok, cu tate mici dar cutezatoare (care stau acolo sus), cu sfarcuri excitabile, cu picioare lungi frumoase, cu pasa faina, cu clitorisul la vedere cand eram intr-un fel de misionar mai degajat si ea se mangaia la pasa... (f tare!) poate doar fundul e mic, ca e un firicel de fata, dar mie mi-a placut tare corpul ei. 9 + cel putin (sunt obisnuit sa intalnesc fete un pic mai putin skinny, dar fata chiar e faina, si are o atitudine f placuta)

prestatia, dupa dusul meu, a constat intr-un oral neprotejat, precedat de pupaturi pe tot corpul si lins si mangaiat de coaie, cu deep, cu jocuri cu limba, foarte bun. finalizarea in gurita in cam 10 minute, in care l-a supt pe gigel in fel si chip. 9+

igienizare pe rand, apoi ne-am urcat din nou in pat, am barfit un pic si am inceput sa o mangai, sa ii molfai tatele alea faine, ea s-a dus la gigel, l-a supt un pic, i-a pus preze si s-a suit pe mine.  :atm  strange bine cu muschii vaginali, se infige, se misca parand ca ii place, se infige in tine. cand a obosit gigel, i-a mai facut un pic de oral, apoi am trecut la pe la spate, apoi iar oral, revenind la normal in misionar, dar fara sa ma las pe ea, ca e cam firava fata de mine. cu peisajul in fata, apoi cu ea mangaindu-se si scotand clitorisul la vedere, asa s-a terminat normalul meu, f bun! fata stie meserie ca lumea, simte ce vrei, simte ce iti place, vine si te mangaie la coaie, se muleaza pe intentiile tale. chiar o amanta misto!!!

concluzie ON cu cim - 9

NP 9,5-10

halatul 250 / 1h / 2 finalizari

bani f bine investiti! o placere si fata si prestatia!!

de revenit de multe ori!

merci, andra!

• Like 4
Postat

Bună dimineața!o zi cât mai plăcută! Disponibila pana la ora 01:00!

Postat

Asta este esarfa lui Andreeabubu 

Dar tu crezi ca doar o eșarfă exista?Și pentru cunoașterea ta...Nu am nici o treaba cu fata,nici nu o cunosc,și nici nu împrumut haine sau accesorii..Dar de unde ai tras tu concluzia ca e a ei?

• Like 3
  • Oras:Bucuresti
Postat

Dar tu crezi ca doar o eșarfă exista?Și pentru cunoașterea ta...Nu am nici o treaba cu fata,nici nu o cunosc,și nici nu împrumut haine sau accesorii..Dar de unde ai tras tu concluzia ca e a ei?

Pentru ca toti stiu ca platesc bine fetele unde merg si mai fac cadouri din cand in cand.Ma opresc cu explicatiile aici dar daca insisti pot continua

Postat

Pentru ca toti stiu ca platesc bine fetele unde merg si mai fac cadouri din cand in cand.Ma opresc cu explicatiile aici dar daca insisti pot continua

Din fericire pentru mine,nu o am de la tine..Și dacă nu ai subiect de vorba pe aici,putem discuta despre ce haine..

Vizitator
Reputație: 0
Postat

Din fericire pentru mine,nu o am de la tine..Și dacă nu ai subiect de vorba pe aici,putem discuta despre ce haine..

Dă-i la muie gherțoiului :)
  • Oras:UndevaCandva
  • Oras:UndevaCandva
Postat

Mai omule dar crezi ca ne intereseaza pe noi ce cadouri faci si tu si cat de generos esti? Pe mine unul ma doare sincer fix in pix detaliile astea...no offense, stima!

Postat

Mai omule dar crezi ca ne intereseaza pe noi ce cadouri faci si tu si cat de generos esti? Pe mine unul ma doare sincer fix in pix detaliile astea...no offense, stima!

Tu vrei sa ne certam? Te-a bagat cineva in seama ?Era vreo propozitie pentru tine? Nu te baga ca musca...

Vizitator
Reputație: 0
Postat

Nu va bateți capul degeaba..Fiecare se lauda cu ce poate..

Zici ca liviu se lauda cu cârpe ?

Adică si pula e cârpă ?? =))

• Like 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 1 guest

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...