Sari la conținut

Andra 0733.851.009

Postări Recomandate

Buna tuturor! Am o curiozitate/ fantezie pentru fete sau pentru cei care au mai fost la show lesby: pe fete poți să le penetrezi cu același prezervativ sau pentru fiecare dintre ele trebuie altul?

Andra, deși am fost la tine când erai cu cealaltă colega, undeva anul trecut..nu mai țin minte cum am făcut, dar pe atunci nu aveam fantezia asta.

Întreb pentru că mi-aș dori sa merg si sa stea una peste cealaltă și să o penetrez o data pe Andra, o data pe cealalta și tot așa..

Link spre comentariu
  • Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti

Buna tuturor! Am o curiozitate/ fantezie pentru fete sau pentru cei care au mai fost la show lesby: pe fete poți să le penetrezi cu același prezervativ sau pentru fiecare dintre ele trebuie altul?

Andra, deși am fost la tine când erai cu cealaltă colega, undeva anul trecut..nu mai țin minte cum am făcut, dar pe atunci nu aveam fantezia asta.

Întreb pentru că mi-aș dori sa merg si sa stea una peste cealaltă și să o penetrez o data pe Andra, o data pe cealalta și tot așa..

Dragul meu, dacă mă suni putem discuta aceste detalii.
Link spre comentariu
  • Oras:Error 404: Not found.
  • Oras:Error 404: Not found.

Am fost si eu la Andra si am ramas nedumerit dupa prima intalnire.

Confirm ca ea aste in poze, este mai bronzata acum, dar arata bine din toate unctele de vedere si este amabila.

In schimb, pentru cateva zile, serviciile ei sunt limitate ca urmare a unui tratament medical. Nimic rau in asta numai ca fix pentru acele servicii ma dusesem (GFE). Ce este mai rau este ca mi-a zis ca a anuntat pe forum asta. E am zis ok, greseala mea ca nu am citit. Numai ca acum m-am uitat in urma si nu vad pe nicaieri sa fi anuntat asa ceva. Sunt numai anunțuri că este diponibila și poze, iar semnatura e aceiasi de mult timp. Daca nu stiam in prealabil de acel tratament nu aveam de unde sa stiu sa intreb de servicii.

Trageti voi concluziile.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...