Sari la conținut

Andra 0733.851.009

Postări Recomandate

• Membru Premium
  • Oras:Error 404: Not found.
Postat

:)!

Cat de recente sunt aceste poze?

Țineți minte, folosiți-vă mereu capul: al organului pentru sex, cel de pe umeri pentru restul!

• Oras:bucuresti
Postat

Pffff ce poze,de ați vine S-o iei la fuga

Dar alta treaba nu ai??

Postat

Buna tuturor! Am o curiozitate/ fantezie pentru fete sau pentru cei care au mai fost la show lesby: pe fete poți să le penetrezi cu același prezervativ sau pentru fiecare dintre ele trebuie altul?

Andra, deși am fost la tine când erai cu cealaltă colega, undeva anul trecut..nu mai țin minte cum am făcut, dar pe atunci nu aveam fantezia asta.

Întreb pentru că mi-aș dori sa merg si sa stea una peste cealaltă și să o penetrez o data pe Andra, o data pe cealalta și tot așa..

Postat

Buna tuturor! Am o curiozitate/ fantezie pentru fete sau pentru cei care au mai fost la show lesby: pe fete poți să le penetrezi cu același prezervativ sau pentru fiecare dintre ele trebuie altul?

Andra, deși am fost la tine când erai cu cealaltă colega, undeva anul trecut..nu mai țin minte cum am făcut, dar pe atunci nu aveam fantezia asta.

Întreb pentru că mi-aș dori sa merg si sa stea una peste cealaltă și să o penetrez o data pe Andra, o data pe cealalta și tot așa..

Dragul meu, dacă mă suni putem discuta aceste detalii.
  • Oras:București
  • Oras:București
Postat

E țeapă . In anunt zice ca e 100 lei finalizarea iar la telefon zice 150 . Nu as incercao

cu toate ca ai cont nou, confirm si eu ce spui!

Postat

E țeapă . In anunt zice ca e 100 lei finalizarea iar la telefon zice 150 . Nu as incercao

Scumpul meu...Este 150ron 30min în cazul în care dorești fin orala sau faciala..

Postat

cu toate ca ai cont nou, confirm si eu ce spui!

Dacă dorești cim sau cof-fin este 150..La tel explic mai detaliat, deși și în anunț scrie ca anumite servicii sunt extra

• Membru Premium
Postat

Am fost si eu la Andra si am ramas nedumerit dupa prima intalnire.

Confirm ca ea aste in poze, este mai bronzata acum, dar arata bine din toate unctele de vedere si este amabila.

In schimb, pentru cateva zile, serviciile ei sunt limitate ca urmare a unui tratament medical. Nimic rau in asta numai ca fix pentru acele servicii ma dusesem (GFE). Ce este mai rau este ca mi-a zis ca a anuntat pe forum asta. E am zis ok, greseala mea ca nu am citit. Numai ca acum m-am uitat in urma si nu vad pe nicaieri sa fi anuntat asa ceva. Sunt numai anunțuri că este diponibila și poze, iar semnatura e aceiasi de mult timp. Daca nu stiam in prealabil de acel tratament nu aveam de unde sa stiu sa intreb de servicii.

Trageti voi concluziile.

Țineți minte, folosiți-vă mereu capul: al organului pentru sex, cel de pe umeri pentru restul!

• Membru Premium
Postat

Voiam sa merg si eu

Fără FK, fără cunni, fără prea mult timp pierdut pe preludiu.

Postat

AMulțumesc dreptul de a îmi selecta serviciile,cât și clienții...Iar preludiu stand pe burta,poate face cineva?

Postat

AMulțumesc dreptul de a îmi selecta serviciile,cât și clienții...Iar preludiu stand pe burta,poate face cineva?

Seeviciile au revenitvla normal sau sunt tot limitate?

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...