Sari la conținut

Craciun 2014

Vizitator Crazy Lara

Postări Recomandate

Vizitator Crazy Lara
Reputație: 0
Postat

In ultimii ani,am fost singura de Craciun.Nu am avut o problema cu asta,zilele respective au fost zile obisnuite pentru mine,fara nimic aparte.Nu am avut senzatia aia de asteptare,nu am simtit magia sarbatorilor de iarna.Anul trecut,am lucrat si in seara de Craciun am avut intalniri.Intalniri aparte.Am inteles atunci,ca nu sunt doar eu,care-mi petrec sarbatorile singura si care ma bucur de prezenta cuiva.

Anul acesta,m-a prins magia Craciunului de pe acum,senzatie ce nu am mai simtit de multi ani.Asa ca,m-am gandit ca poate mai sunt si pe aici persoane,care nu au cu cine sa petreaca aceasta sarbatoare minunata.De ce sa nu o petrecem impreuna?

Nu ma gandesc aici la intalnire amoroasa si mai ales nu pe bani.Ma gandesc la o seara,pe care o petrecem impreuna,mai multi singuratici.Vazand cum a evoluat "gasca de Vineri" sunt convinsa,ca se vor mai gasi niste persoane doritoare de companie.Deci,hai sa ne petrcem Craciunul impreuna! :D Eu asigur locatia,masa si bradul.Voi veniti cu prezenta si bautura :D

Va astept indiferent de sex,de varsta sau pozitia pe forum,singurele conditii fiind sa fiti sociabili si deschisi.Pentru alte detalii,va stau la dispozitie atat aici,cat si pe PM sau YM sau telefon.

V-am tzucat! :*

http://youtu.be/51bO1CVPWRA

• Like 8
  • Oras:Oradea
Postat

Ooo daaaaa, exact la asta ma gandeam si eu. Sa sarbatorim impreuna.

Sa inteleg ca putem deschide lista:

1. Lara

2. Bombo daca ma primesti.

Vizitator Crazy Lara
Postat

Sigur,ca putem deschide lista :D Eu nu am deschis,pentru ca am zis sa vad prima data,daca exista doritori.

Te primesc,cu drag,doar stii.

Pup si eu,bombonel de baiat :*

• Oras:Sfantu Gheorghe (CV)
  • Oras:Sfantu Gheorghe (CV)
Postat

Mi-ar placea si mie un craciun in compania Larei, o persoana cu totul deosebita.. insa eu inca am companie de craciun (de revelion sunt singura :( ), asa ca nu-mi ramane decat sa va doresc sa va iasa planul cat mai fain.. eu de aici va tin pumnii :hug1

• Like 1
  • Oras:de peste tot si de nicaieri
  • Oras:de peste tot si de nicaieri
Postat

Daca n-as avea "obligatii" as fi numarul 3 pe lista dar, nu-mi ramane altceva de facut decat sa va trimit o parte din gandurile bune ce ma cuprind in acea perioada (si nu numai atunci) a anului. Va "iubesc", va tuc si va doresc (inca de pe acum) distractie placuta! :hihat :kiss2 :hihat

Vizitator Crazy Lara
Postat

Multumim Cassy si Lubricel :*

Intre timp m-a anuntat cineva pe mess,sa-i tinem un loc.Deci suntem 3 pana acum :) :rockettes-1

Postat

Cum naiba ai fost singura revelionu trecut ma? n-ai fost la mine acasa cu toti tiganii?

EDIT: acuma vad ca ii topic de craciun nu revelion. Nu ma baga in seama.

Vizitator Crazy Lara
Postat

Ti-ai facut pula sanie?  :laugh2  :laugh2  :laugh2

Bebe,tu ai locul asigurat,intotdeauna ;) Papi,o inchiriezi si o aduci la mine si toata lumea e fericita :D

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...