Vizitator Crazy Lara Reputație: 0 Postat Noiembrie 9, 2014 Postat Noiembrie 9, 2014 In ultimii ani,am fost singura de Craciun.Nu am avut o problema cu asta,zilele respective au fost zile obisnuite pentru mine,fara nimic aparte.Nu am avut senzatia aia de asteptare,nu am simtit magia sarbatorilor de iarna.Anul trecut,am lucrat si in seara de Craciun am avut intalniri.Intalniri aparte.Am inteles atunci,ca nu sunt doar eu,care-mi petrec sarbatorile singura si care ma bucur de prezenta cuiva.Anul acesta,m-a prins magia Craciunului de pe acum,senzatie ce nu am mai simtit de multi ani.Asa ca,m-am gandit ca poate mai sunt si pe aici persoane,care nu au cu cine sa petreaca aceasta sarbatoare minunata.De ce sa nu o petrecem impreuna? Nu ma gandesc aici la intalnire amoroasa si mai ales nu pe bani.Ma gandesc la o seara,pe care o petrecem impreuna,mai multi singuratici.Vazand cum a evoluat "gasca de Vineri" sunt convinsa,ca se vor mai gasi niste persoane doritoare de companie.Deci,hai sa ne petrcem Craciunul impreuna! Eu asigur locatia,masa si bradul.Voi veniti cu prezenta si bautura Va astept indiferent de sex,de varsta sau pozitia pe forum,singurele conditii fiind sa fiti sociabili si deschisi.Pentru alte detalii,va stau la dispozitie atat aici,cat si pe PM sau YM sau telefon. V-am tzucat! http://youtu.be/51bO1CVPWRA 8
bombonelu_21 Reputație: 1486 Postat Noiembrie 9, 2014 Oras:Oradea Oras:Oradea Postat Noiembrie 9, 2014 Ooo daaaaa, exact la asta ma gandeam si eu. Sa sarbatorim impreuna. Sa inteleg ca putem deschide lista:1. Lara2. Bombo daca ma primesti.
bombonelu_21 Reputație: 1486 Postat Noiembrie 9, 2014 Oras:Oradea Oras:Oradea Postat Noiembrie 9, 2014 Te pup Laricico si felicitari pentru initiativa. Cu stima...ala dulce care nu-i prea dulce.
Vizitator Crazy Lara Reputație: 0 Postat Noiembrie 9, 2014 Postat Noiembrie 9, 2014 Sigur,ca putem deschide lista Eu nu am deschis,pentru ca am zis sa vad prima data,daca exista doritori.Te primesc,cu drag,doar stii. Pup si eu,bombonel de baiat
cassy Reputație: 16362 Postat Noiembrie 9, 2014 Oras:Sfantu Gheorghe (CV) Oras:Sfantu Gheorghe (CV) Postat Noiembrie 9, 2014 Mi-ar placea si mie un craciun in compania Larei, o persoana cu totul deosebita.. insa eu inca am companie de craciun (de revelion sunt singura ), asa ca nu-mi ramane decat sa va doresc sa va iasa planul cat mai fain.. eu de aici va tin pumnii 1
Lubric Reputație: 707 Postat Noiembrie 9, 2014 Oras:de peste tot si de nicaieri Oras:de peste tot si de nicaieri Postat Noiembrie 9, 2014 Daca n-as avea "obligatii" as fi numarul 3 pe lista dar, nu-mi ramane altceva de facut decat sa va trimit o parte din gandurile bune ce ma cuprind in acea perioada (si nu numai atunci) a anului. Va "iubesc", va tuc si va doresc (inca de pe acum) distractie placuta!
Vizitator Crazy Lara Reputație: 0 Postat Noiembrie 10, 2014 Postat Noiembrie 10, 2014 Multumim Cassy si Lubricel Intre timp m-a anuntat cineva pe mess,sa-i tinem un loc.Deci suntem 3 pana acum
papialex Reputație: 465 Postat Noiembrie 14, 2014 Oras:Oradea Oras:Oradea Postat Noiembrie 14, 2014 Cum naiba ai fost singura revelionu trecut ma? n-ai fost la mine acasa cu toti tiganii? EDIT: acuma vad ca ii topic de craciun nu revelion. Nu ma baga in seama.
alinuta bebelusa Reputație: 4958 Postat Noiembrie 25, 2014 Oras:peste tot si nicaieri Oras:peste tot si nicaieri Postat Noiembrie 25, 2014 Laroo mama tine loc si pentru mine ca si eu suntaici de carciun si nu am cu cine sa il perec
papialex Reputație: 465 Postat Noiembrie 25, 2014 Oras:Oradea Oras:Oradea Postat Noiembrie 25, 2014 te inchiriez eu de craciun
alinuta bebelusa Reputație: 4958 Postat Noiembrie 25, 2014 Oras:peste tot si nicaieri Oras:peste tot si nicaieri Postat Noiembrie 25, 2014 Si cat platesti )))
play_with_me Reputație: -521 Postat Noiembrie 25, 2014 Oras:Pizdix Land Oras:Pizdix Land Postat Noiembrie 25, 2014 Vrea sa te puna in brad ))))
papialex Reputație: 465 Postat Noiembrie 25, 2014 Oras:Oradea Oras:Oradea Postat Noiembrie 25, 2014 Te duc cu sania mosului cu reni
Vizitator Crazy Lara Reputație: 0 Postat Noiembrie 25, 2014 Postat Noiembrie 25, 2014 Ti-ai facut pula sanie? Bebe,tu ai locul asigurat,intotdeauna Papi,o inchiriezi si o aduci la mine si toata lumea e fericita
papialex Reputație: 465 Postat Noiembrie 25, 2014 Oras:Oradea Oras:Oradea Postat Noiembrie 25, 2014 Numai la prostii te gandesti. Te-am invatat bine!
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum