randunica Reputație: 6344 Postat Noiembrie 10, 2014 Telefon: 0758609361 Oras:Bucuresti Disponibila Telefon: 0758609361 Oras:Bucuresti Disponibila Partajează Postat Noiembrie 10, 2014 daca tot suntem in rubrica de fetish...de ce sa nu avem si aici un topic :laugh2Noutati Cum v-am promis, va tin curentati..pardon, la curent!cu noutatile evident!Nu am chef de facut masaj, mi-e lene!Nu ma dau la o parte de la niste limbi originale! (arta fratilor, nu molfaiala, am chef sa ma simt bine).Asa ca, cine mai are chef sa ma vada si nu are nimic impotriva burticii mele (nu va speriati, nu e maxim de vizibila, e doar asa un picut acolo), e binevenit.Nu e un concurs de cunnilingus, ca asta ar insemna sa premiez cu un masaj si nu am chef de masaj.O sedinta de cunni de 30 de minute este remunerata cu un cadou in valoare de 100 ron sau 60 de minute 150 ron. Nu negociez cadoul! Cand sunt disponibila?!..HABAR N-AM!Dupa chef!Tot dupa chef, bata-l norocul!Cum ma gasiti?Ma sunati pe nr 0761528085. Daca am chef si timp raspund, daca nu raspund, nu insista ca un obsedat!!Nu trimiteti mesaje, nu raspund.Nu ma sunati pentru masaj, nu sunt disponibila!Nu ma deranjati cu intrebari aberante, nu am timp!Nu accept barbosi, mustaciosi si cei a caror igiena imi displace! Strict pentru sedinte de cunni sunt disponibila momentan, nu sunati pentru altceva!http://3.bp.blogspot.com/-Wxd1akkTUWM/VGEB94ydMtI/AAAAAAAAAHs/2dfNWoUZXe4/s1600/ir.pngps:FOARTE IMPORTANT!INAINTE DE A MA CONTACTA, GANDITI-VA BINE DACA VA DORITI INTRADEVAR.NU OMITETI FAPTUL CA SUNT KINDER IN 5 LUNI!! 5 Link spre comentariu
capetanos Reputație: 30 Postat Noiembrie 11, 2014 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Noiembrie 11, 2014 hm incitanta ideea. as dori asta sa tragi limbi o juma de ora e super cu conditia sa iti doresti si tu asta nu sa stai ca vaca cum spune o vb din popor Cand o femeie are orgasm la cumilingus e una dintre cele mai mari placeri ptr. barbat sa stie ca a satisfacuto Link spre comentariu
chris73 Reputație: 3808 Postat Noiembrie 11, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Noiembrie 11, 2014 "O sedinta de cunni de 30 de minute este remunerata cu un cadou in valoare de 100 ron sau 60 de minute 150 ron. "Randunico, cand am citit fraza asta am inteles ca tu ne remunerezi pe noi?! Link spre comentariu
randunica Reputație: 6344 Postat Noiembrie 11, 2014 Telefon: 0758609361 Oras:Bucuresti Disponibila Telefon: 0758609361 Oras:Bucuresti Disponibila Autor Partajează Postat Noiembrie 11, 2014 hm incitanta ideea. as dori asta sa tragi limbi o juma de ora e super cu conditia sa iti doresti si tu asta nu sa stai ca vaca cum spune o vb din popor Cand o femeie are orgasm la cumilingus e una dintre cele mai mari placeri ptr. barbat sa stie ca a satisfacutoNu am chef de facut masaj, mi-e lene!Nu ma dau la o parte de la niste limbi originale! (arta fratilor, nu molfaiala, am chef sa ma simt bine).tu ce intelegi din asta? Link spre comentariu
adian Reputație: 5 Postat Noiembrie 11, 2014 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Noiembrie 11, 2014 penibil. cum poate fratilor, sa intre si aici in topicul de dominare sa ceara limbi in pizda. barbat-su ce face.? dominarea nu inseamna doar limbi.cand dati limbi unei femei gravide e ca si cum a-ti suge la doi barbati o data. (daca are baiat) . sau.... in cel mai fericit caz are fata si dati limbi la 2 pizde in acelasi timp. 1 Link spre comentariu
randunica Reputație: 6344 Postat Noiembrie 11, 2014 Telefon: 0758609361 Oras:Bucuresti Disponibila Telefon: 0758609361 Oras:Bucuresti Disponibila Autor Partajează Postat Noiembrie 11, 2014 penibil. cum poate fratilor, sa intre si aici in topicul de dominare sa ceara limbi in pizda. barbat-su ce face.? dominarea nu inseamna doar limbi.cand dati limbi unei femei gravide e ca si cum a-ti suge la doi barbati o data. (daca are baiat) . sau.... in cel mai fericit caz are fata si dati limbi la 2 pizde in acelasi timp. :laugh2 :laugh2 Doamneeeeeeeeeeee de mult nu am mai ras in halul asta :laugh2 :laugh2 :laugh2 :laugh2 :slap2 :slap2nu e subforum numai de dominare, ci si de fetishuri, fantezii, dorinte nebunesti....eu te-am judecat pe tine ca esti penibl fiindca iti cauti o stapana??altii te-au judecat pe tine ca iti place sa fii dominat sau ai fantezii care in viziunea altora pot parea deplasate??tu cum iti permiti?Care dintre noi doi e mai penibil?! 1 Link spre comentariu
thumbzilla Reputație: 820 Postat Noiembrie 11, 2014 Oras:European Union Oras:European Union Partajează Postat Noiembrie 11, 2014 penibil. cum poate fratilor, sa intre si aici in topicul de dominare sa ceara limbi in pizda. barbat-su ce face.? dominarea nu inseamna doar limbi.cand dati limbi unei femei gravide e ca si cum a-ti suge la doi barbati o data. (daca are baiat) . sau.... in cel mai fericit caz are fata si dati limbi la 2 pizde in acelasi timp.Mare ti-e gradina Doamne )))) Pun pariu ca-l votezi pe Ponta, nu-i asa ? 1 Link spre comentariu
cod06ro Reputație: 7143 Postat Noiembrie 11, 2014 Oras:constanta Oras:constanta Partajează Postat Noiembrie 11, 2014 Mare ti-e gradina Doamne )))) Pun pariu ca-l votezi pe Ponta, nu-i asa ? la asta cu Ponta presedinte trebuie deschis topic de dominare separat....am auzit ca fute orice gaura, chiar si wirless pentru satisfacerea diasporei. Link spre comentariu
koningdaniel Reputație: 967 Postat Noiembrie 11, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Noiembrie 11, 2014 Buna,Pana la urma cine pe cine remunereaza? Ce naspa ca am barba...ca banuiesc ca ma incadram altfel. Spor! Link spre comentariu
ciucurel Reputație: -294 Postat Noiembrie 11, 2014 Oras:cluj-napoca Oras:cluj-napoca Partajează Postat Noiembrie 11, 2014 Buna,Pana la urma cine pe cine remunereaza? Ce naspa ca am barba...ca banuiesc ca ma incadram altfel. Spor!dute repede taie barba si suna la randunica,vezi ca o sa primesti si bani!! Link spre comentariu
koningdaniel Reputație: 967 Postat Noiembrie 11, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Noiembrie 11, 2014 Cu siguranta, chiar aveam nevoie de incurajare! Merci de pont! Ok, randunica, scuze de offtopic! Link spre comentariu
randunica Reputație: 6344 Postat Noiembrie 12, 2014 Telefon: 0758609361 Oras:Bucuresti Disponibila Telefon: 0758609361 Oras:Bucuresti Disponibila Autor Partajează Postat Noiembrie 12, 2014 Buna,Pana la urma cine pe cine remunereaza? Ce naspa ca am barba...ca banuiesc ca ma incadram altfel. Spor! poi tu te bucuri de piersicuta mea, eu ma bucur de cadou si de limbute.capish?! Link spre comentariu
chris73 Reputație: 3808 Postat Noiembrie 12, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Noiembrie 12, 2014 Same shit! Link spre comentariu
harrypoker77 Reputație: -411 Postat Noiembrie 15, 2014 Telefon: harrypoker77 Oras:Lalaland Telefon: harrypoker77 Oras:Lalaland Partajează Postat Noiembrie 15, 2014 FOARTE IMPORTANT!INAINTE DE A MA CONTACTA, GANDITI-VA BINE DACA VA DORITI INTRADEVAR.NU OMITETI FAPTUL CA SUNT KINDER IN 5 LUNI!! Adica cum? Sa mearga doar aia cu limba mica dar cu talent? Ceilalti care au limba mare risca sa fie muscati de kinder? 4 Link spre comentariu
randunica Reputație: 6344 Postat Noiembrie 17, 2014 Telefon: 0758609361 Oras:Bucuresti Disponibila Telefon: 0758609361 Oras:Bucuresti Disponibila Autor Partajează Postat Noiembrie 17, 2014 Adica cum? Sa mearga doar aia cu limba mica dar cu talent? Ceilalti care au limba mare risca sa fie muscati de kinder? :laugh2 :laugh2suna periculostrage limba ca ti-o musca :laugh2 Link spre comentariu
sclav_001 Reputație: 1 Postat Noiembrie 18, 2014 Oras:arad Oras:arad Partajează Postat Noiembrie 18, 2014 Cum pot sa iau legatura cu tine Randunico.......? Link spre comentariu
daywalker78 Reputație: 14869 Postat Noiembrie 18, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Noiembrie 18, 2014 Cum pot sa iau legatura cu tine Randunico.......? Pune-ți ochelarii și mai citește o dată anunțul ei! Numărul de telefon este chiar bolduit dar se vede treaba că degeaba. 2 1 Link spre comentariu
randunica Reputație: 6344 Postat Noiembrie 18, 2014 Telefon: 0758609361 Oras:Bucuresti Disponibila Telefon: 0758609361 Oras:Bucuresti Disponibila Autor Partajează Postat Noiembrie 18, 2014 Cum pot sa iau legatura cu tine Randunico.......?citesti linkul din semnatura.sau continutul linkului dupa clickuire Link spre comentariu
domus Reputație: 57 Postat Noiembrie 19, 2014 Oras:BUCURESTI Oras:BUCURESTI Partajează Postat Noiembrie 19, 2014 poi tu te bucuri de piersicuta mea, eu ma bucur de cadou si de limbute,iar al mic de un masaj Link spre comentariu
kevinnxxx Reputație: 1 Postat Noiembrie 20, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Noiembrie 20, 2014 Buna , accepți si anilingus înafara de cunnilingus ? Link spre comentariu
kevinnxxx Reputație: 1 Postat Noiembrie 21, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Noiembrie 21, 2014 Știe cineva daca accepta si anilingus contracost ? Link spre comentariu
randunica Reputație: 6344 Postat Noiembrie 21, 2014 Telefon: 0758609361 Oras:Bucuresti Disponibila Telefon: 0758609361 Oras:Bucuresti Disponibila Autor Partajează Postat Noiembrie 21, 2014 Știe cineva daca accepta si anilingus contracost ?nu mai accepta nimic momentannu are chef! Link spre comentariu
thumbzilla Reputație: 820 Postat Noiembrie 21, 2014 Oras:European Union Oras:European Union Partajează Postat Noiembrie 21, 2014 Știe cineva daca accepta si anilingus contracost ?Anilingus nu accepta...e rusinoasa 1 Link spre comentariu
koiosul Reputație: -20 Postat Noiembrie 22, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Noiembrie 22, 2014 eu te-as linge dar mi-e teama sa nu ma sugrumi cu coapsele cand iti dai drumul... nu mai accepta nimic momentannu are chef! Link spre comentariu
randunica Reputație: 6344 Postat Noiembrie 22, 2014 Telefon: 0758609361 Oras:Bucuresti Disponibila Telefon: 0758609361 Oras:Bucuresti Disponibila Autor Partajează Postat Noiembrie 22, 2014 eu te-as linge dar mi-e teama sa nu ma sugrumi cu coapsele cand iti dai drumul...daexista risculam mai ucis vreo cativa... 1 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum