Sari la conținut

Annabelle***0754674659***

Postări Recomandate

• Oras:Cluj-Napoca
Postat

"Frate chiar nu ne intereseaza daca revine sau nu :))) ne dam cu parerea doar

Stai linistit ca nimeni nu sufera..."

Aha...si mai si vi cu...rasuflarea .."stai linisitit, ca nimeni nu sufera" DE UNDE STII TU PERSONAL ASTA? HAI! LAMURESTE-MA DIN STRAFUNDUL EXPERIENTIEI AGONISITE DE-A LUNGUL ANIILOR DE TINE :)

De-mi erai frate cred ca te-ar fi avantajat ;)

Hai! Fiecare sa faca ceea ce stie, caci eu stiu ceea ce fac! 

Stima,

Vizitator rocco
Reputație: 0
Postat

Sunteti mai rau ca 2 baieti de 15 ani...si va mai laudati ca mergeti la futut. La ce atata circ si scandal pe forumul asta inca nu am inteles...

Cat despre dameza, astept sa reantoarca in bransa sa ii fac felul ;-)

Vizitator
Postat

Ne distram si noi un pic...caterinca ...

Si stiu ca nimeni nu sufera pt ea ca doar stim fiecare ce reprezinta ea pt noi :))) intelegi unde bat nu??...

doar caterinca mane...doar nu crezi ca ma cert pt ...ce??? :))ca ea mai sunt milioane pe acest pamant deci don't worry be happy!!!

pace voua!!!

Postat

....."i mai rau ca 2 baieti de 15 ani...si va mai laudati ca mergeti la futut. La ce atata circ si scandal pe forumul asta inca nu am inteles.

Cat despre dameza, astept sa reantoarca in bransa sa ii fac felul ;-

Tu taci ca vin si-ti tai cicu'. :))))) N-auzisi ca Hegel asta de cluj cand suferă face pe Nietzsche, in unele momente când ultima solutie, e una dintre mâinile strânse-n forma de vagin, cu ceva unguente d-alea sa nu-l doară soldatelul. Pune mana si face treaba...Daca ai tupeul sa minti ca n-o faci, ne discutam noi la bere ;)

Plus că asa cum spuneam, eu la vârsta voastră futeam in toate directiile p-o cafea, s-o țigară la bucată. Totul costa 4 lei....voi acum, sunteți plini de bani....ma rog, nu doresc sa intru in detalii, pe gratis mai fut si acum la 41 de ani si nu chiar orice :P ca mai am.cate-o criză uneori.....

Vizitator
Postat

Esti grande ...doar ca fututu' asta ii doar o necesitate a corpului pe care ne-o indeplinim...exact cum ii si cu mancarea ...corpul o cere corpul o primeste....deci chiar nu trebuie sa ne laudam ca futem...sicer naspa la 41 de ani sa ajungi asa :))) cu fetiscane de 20 de ani sa le ti secrete :)) daca la vrs asta inca te mai lauzi ca futi pfff ...mai urmeaza sa ne ameninti ca ne si bati si esti in grafic ...

:)))) nu mai zic sa nu te superi:)))

Postat

Esti grande ...doar ca fututu' asta ii doar o necesitate a corpului pe care ne-o indeplinim...exact cum ii si cu mancarea ...corpul o cere corpul o primeste....deci chiar nu trebuie sa ne laudam ca futem...sicer naspa la 41 de ani sa ajungi asa :))) cu fetiscane de 20 de ani sa le ti secrete :)) daca la vrs asta inca te mai lauzi ca futi pfff ...mai urmeaza sa ne ameninti ca ne si bati si esti in grafic ...

:)))) nu mai zic sa nu te superi:)))

Nu ma zi nimic ca devii ambiguu :P Sau iti convenea mai bine daca spuneam ca eu la 41 sufăr de impotență sexuala? :P
Vizitator
Postat

Nu ma zi nimic ca devii ambiguu :P Sau iti convenea mai bine daca spuneam ca eu la 41 sufăr de impotență sexuala? :P

Nici chiar asa :P numa bn!!!

• Oras:budapesta
Postat

a disparut dameza? din pacate si cu ceva servicii neachitate din partea ei, de exemplu ultimul set de poze pe care si le-a facut.. ei asta e cand lucrezi cu putorile

Postat

a disparut dameza? din pacate si cu ceva servicii neachitate din partea ei, de exemplu ultimul set de poze pe care si le-a facut.. ei asta e cand lucrezi cu putorile

Vrei să spui ca tu ai făcut pozele si nu ti-a achitat?? Pentru că nu am cum să cred una ca asta..

• Oras:Cluj
Postat

Dacă e adevărat cu tu i-ai făcut pozele, din ce ai scris pot doar să deduc faptul că ați făcut un barter, cu plata în natură, iar acum când ți-a venit pofta ai rămas cu programarea/programările în plop?

• Like 1
Postat

vezi daca nu ai pus fata sa iti developeze aparatu' pe loc ... acuma ai ramans singur in camera obscura

Postat

Dai pace ca cu siguranta nu el a facut pozele, oare ce fotograf profesionist asteapta nu primeste suma pe loc :))ce suma putea fi maxim 150lei :))))

Nelica stai linistit ca nu a facut nimic in natura, deci nu jigni fata deagaba,crezi ca face sex pt niste poze..

Postat

Dai pace ca cu siguranta nu el a facut pozele, oare ce fotograf profesionist asteapta nu primeste suma pe loc :))ce suma putea fi maxim 150lei :))))

Nelica stai linistit ca nu a facut nimic in natura, deci nu jigni fata deagaba,crezi ca face sex pt niste poze..

Departe de mine gândul de a jigni domnișoara. Încercam să fiu subtil la adresa afirmației denigratoare a colegului fotograf. Se pare că nu mi-a ieșit. :(

Nu am de unde să știu care e adevărul, dar tonul lui mi-a părut deplasat.

• Like 1
  • Oras:cluj napoca
Postat

A si disparut?Si cit o mai laudau unii pe la inceput de ziceai ca a venit salvatoarea curvarilor la Cluj.

Postat

A si disparut?Si cit o mai laudau unii pe la inceput de ziceai ca a venit salvatoarea curvarilor la Cluj.

Nu ii chiar asa.....Nu inteleg de ce ii raspunzi la un om ca bulan...el a mintit cu tot ce a zis...Si-ar fi dorit sa o intalneasca pe Annabelle,cred ca o si viseaza de cand i-a vazut pozele...El nu ii instare sa isi daca un selfie ,sa nu vorbim de poze profesioniste :))) Si care ii treaba ta ca s-a restras???
Postat

Nu ii chiar asa.....Nu inteleg de ce ii raspunzi la un om ca bulan...el a mintit cu tot ce a zis...Si-ar fi dorit sa o intalneasca pe Annabelle,cred ca o si viseaza de cand i-a vazut pozele...El nu ii instare sa isi daca un selfie ,sa nu vorbim de poze profesioniste :))) Si care ii treaba ta ca s-a restras???

Pe mine chiar nu ma afecteaza in nici un fel retragerea ei dar am vrut sa spun ca a fost o aparitie f scurta cu plecari si reveniri,fiind foarte laudata.Nu va agitati,poate nu i-au iesit socotelile si s-a carat.  

Postat

Stai liniștit ca te inseli, data viitoare când vorbești te rog sa o faci cu cunoștință de cauză...

Daca esti asa de bine informat, spune aici de ce a plecat fata, sa nu te mai deranjam cu tot felul de presupuneri.

Postat

DON, invata dracului limba romana, ca sa iti raspund tie si la toti prostii care ati comentat despre ce am scris referitor la putoarea asta..de obicei nu mint si nu am nici un interes sa mint despre putoarea asta sau despre alte curve de pe aici. Nu m-a interesat si nici nu ma intereseaza aceasta anabele degeaba va tot dati cu presupusul si dati cu mucii-n fasole. Poze profesioniste nu fac dar nici selfie nu fac(aici poate DON CACAT 13 stie sa-si faca, doar e cocalar). In pula ma doare ca sa retras, ca sa ma fac inteles, stiu de la sursa doar ca nu si-a platit niste servicii. Acuma ati inteles, frustratilor? Asa ca stati in banca voastra cu presupunerile si futeti pe bani curvele de aici..

• Oras:cluj-napoca
Postat

DON, invata dracului limba romana, ca sa iti raspund tie si la toti prostii care ati comentat despre ce am scris referitor la putoarea asta..de obicei nu mint si nu am nici un interes sa mint despre putoarea asta sau despre alte curve de pe aici. Nu m-a interesat si nici nu ma intereseaza aceasta anabele degeaba va tot dati cu presupusul si dati cu mucii-n fasole. Poze profesioniste nu fac dar nici selfie nu fac(aici poate DON CACAT 13 stie sa-si faca, doar e cocalar). In pula ma doare ca sa retras, ca sa ma fac inteles, stiu de la sursa doar ca nu si-a platit niste servicii. Acuma ati inteles, frustratilor? Asa ca stati in banca voastra cu presupunerile si futeti pe bani curvele de aici..

atentie sa inervat bulanu!

• Oras:p-aci
  • Oras:p-aci
Postat

Cum stai cu gramatica limbii romane? Oricum, stai linistit, esti parfum pe langa ciucurel.

atentie sa inervat bulanu!

Tu esti de-al casei. =)) Imi cer scuze ca nu te-am mai bagat in sema, analfabetule.

Postat

Cum stai cu gramatica limbii romane? Oricum, stai linistit, esti parfum pe langa ciucurel.

Tu esti de-al casei. =)) Imi cer scuze ca nu te-am mai bagat in sema, analfabetule.

ma expiratule nu ai plecat in congo inca?

deja am crezut ca te-ai fratit cu negrii de pe acolo!

Postat

Ca să recapitulăm:

1. În primul post ai lăsat impresia că ție nu ți-au fost plătite serviciile; altfel n-aveai motiv să jignești domnița.

2. Ai clarificat ulterior că de fapt cel afectat nu ești tu, ci "sursa" ta, dar fără să ai certitudini, ci doar spusele cuiva.

3. Pretinzi exigență "gramaticală", fără să te supui ei.

4. Faci frustrați pe alții, ce au îndrăznit să fie circumspecți cu postarea ta, ca apoi să postezi lung și pe un ton agresiv.

Nu știu ce e mai grav: că propagi bârfe (a zis X despre Y), sau că te bagi în seamă cu informații irelevante iar apoi faci tărăboi.

Recomand Xanax și-o zi bună.

• Like 5
Postat

Mai uită-te odată peste ce am scris eu și ce ai scris tu, si o să îți dai seama cine are nevoie de niște meditații :))))

Ai vrut și tu să te bage cineva în seamă, ai mintit, dar până la urmă te-ai făcut singur de râs :)))) să îți dai două palme si nu mai visa cu ochii deschiși :)))

IDIOT ALERT:)))

Postat

DON, invata dracului limba romana, (...)

Cum stai cu gramatica limbii romane?

Nu doar „sa” împreunat, ci și:

(...) ca sa iti raspund tie si la toti prostii care ati comentat (...)

în loc de „tuturor” (proștilor).

Înainte să râzi de alții că n-au învățat limba română, ar trebui să o înveți tu însuți.

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members and 1 guest

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...