Sari la conținut

Doar cunnilingus!!! Doar pentru pasionati!!!!

Postări Recomandate

Hi,

I just visited Randunica yesterday, and i must say, too bad that cunnilingus contest was not still "on", because i have have been the winner of the week.

I fresh and perfectly shaved pink pussy, with a taste of heaven in it, the perfect place for my tongue to play.

As the 5 month pregnancy is barely visible even for aware eyes, nothing stood betwen our hour long cunni session and the multiple orgasms from the beautifull mother to be :)

As a reward for my dedication and  skills :P i got permision to take some pictures for my personal archive, but i was not express forbiden to share with my fellow "lingvists" here, so here we go:

attachicon.gif2014-11-17 15.23.14.jpg

attachicon.gif2014-11-17 15.24.21.jpg

attachicon.gif2014-11-17 15.26.05.jpg

Congrats for the review ! I hope to experiment newly with Randunica

Link spre comentariu
  • Oras:Grünau
  • Oras:Grünau

Eu vă recomand experienţa, dar cu o singură condiţie: dacă o cunoaşteţi pe Răndunica şi sunteţi siguri că fetusul e bine crescut.

Dacă este, vă va striga încurajări în timp ce daţi limbi şi poate să vă şi îndrume. Din interior are o cu totul altă perspectivă.

Dacă fetusul e mitocan, o să facă mişto de voi in timp ce se băşeste si râgâie.   

• Like 2
Link spre comentariu
  • Telefon: 0758609361
  • Oras:Bucuresti
  • Disponibila
  • Disponibila

Eu vă recomand experienţa, dar cu o singură condiţie: dacă o cunoaşteţi pe Răndunica şi sunteţi siguri că fetusul e bine crescut.

Dacă este, vă va striga încurajări în timp ce daţi limbi şi poate să vă şi îndrume. Din interior are o cu totul altă perspectivă.

Dacă fetusul e mitocan, o să facă mişto de voi in timp ce se băşeste si râgâie.   

:laugh2 :laugh2 :laugh2 :laugh2 :laugh2

Link spre comentariu
  • Oras:Craiova
  • Oras:Craiova

Limbile nu difera cu mult de fenomenul pariurilor :P Sa dai limbi pe Pusyka Inaripatei, vreo 30, 60 sau chiar 90 de minute, ar insemna 1 solist prin simplul fapt ca ea va avea una sau doua orgasme intense, iar adversarul va ramane cu outele usor umflate :P . In plus de asta ea mai castiga si 100 sau 150 de marafeti, iar adversarul ramane cu satisfactia ca are rezistenta la dat limbi si face febra musculara la limba  :laugh2  :bow

Ce-a patit, insa, un amic de al meu, depaseste orice limita a socantului, incredibilului, "senzationescului" etc. Dupa o asemenea patanie, parca mi-ar fi mai bine sa dau limbi, in continuu, si 24 de ore (doar cu pauze de masa  :laugh2). Cum e posibil sa joci 3 bilete cu cate 6-7 meciuri, avand cote de peste 1,5 si chiar 2 sau 3, (printre care sa strecori si meciul Grecia - Insulele Feroe, pariat mai exact ca: Grecia 1 solist, Grecia cu gol marcat si chiar 1X la sansa dubla). si sa te scoata doar Grecia de pe toate cele 3 bilete ?? :pope Nu mai punem la socoteala ca si-a facut curajul nebun de a paria cate 100 de lei pe fiecare bilet iar castigurile ar fi trecut, pe fiecare bilet, de 1000 si chiar 2000 de lei!!

Asa ca, fratilor, lasati invidiile, mergeti la pusici, dati limbi, simtiti-va bine si, mare grija ce si cum pariati  :bow

PS: O mica erata! Mai degraba, aveti grija ce si cat pariati :P

SI ACUM MORALA :

Iti dai seama cate limbi dadea saracul om de banii pe care i-a bagat la pariul ala??????????? :))))))))))))))

• Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:Ploiesti

Fratilor, nu e randunica vinovata de nimic, prosti sunt cei care platesc pt asa ceva... e cam ca si cu televiziunile care au rating mare la niste emisiuni de tot cacatul si motiveaza ca asta se cere... deci noi suntem singurii vinovati! Asta e, nu te poti caca in gusturile omului... In alta ordine de idei, pizda parca ar avea 3 perechi de buze, parca ar fi asezata pe un con vulcanic... dar una peste alta nu arata rau! Ceea ce mi se pare respingator este manechiura doamnei care prezinta oja cojita... eu nu suport asta, mi se pare chiar gretos! Randunico da un anunt si pt manechiura... vei avea si mainile ingrijite dar si ceva bani in plus... :)

Link spre comentariu
  • Disponibila
  • Disponibila

Facem o afacere ? Daca tu ceri 100 lei ca sa fi linsa in pizda 30 minute.  

Iti fac eu o super oferta ! ;) Iti dau voie sa imi sugi pula 1 ora , contra la 50 lei ! Ce zici iti convine ? 

hai sa facem altfel. iti dau eu tie 150 ron sa ti-o sugi singur. ce zici?iti convine?

• Like 1
Link spre comentariu
  • Disponibila
  • Disponibila

Cum intenționezi să scoți surpriza din kinder?

cum o vrea Dumnezeu

Accepti si analingus.posteaza o poza si cu funduletul sa stim la ce ne bagam

nu mai lucrez...

si nu, nu-mi plac limbile in cur...imi vine sa fac treaba mare

Link spre comentariu

Randunico, tre sa recunosc ca-mi place pizduca ta si as rasfata-o putin... ai avea parte de cel mai bun cunnilingus din toate timpurile!!! Am daruit asta numai celor care mi-au fost aproape de suflet si cand a existat reciprocitate. In cazul tau admit sa-ti ofer aceasta suprema placere numai daca esti capabila sa-mi intorci aceeasi placere, in acelasi mod. Evident, asta si contra "cadoului" suplimentar din partea mea... Ce zici, crezi ca poti? te sarut :)

Link spre comentariu
  • Disponibila
  • Disponibila

Randunico, tre sa recunosc ca-mi place pizduca ta si as rasfata-o putin... ai avea parte de cel mai bun cunnilingus din toate timpurile!!! Am daruit asta numai celor care mi-au fost aproape de suflet si cand a existat reciprocitate. In cazul tau admit sa-ti ofer aceasta suprema placere numai daca esti capabila sa-mi intorci aceeasi placere, in acelasi mod. Evident, asta si contra "cadoului" suplimentar din partea mea... Ce zici, crezi ca poti? te sarut :)

pot, cum sa nu

1000 de euro si se rezolva.

baga banu!

Link spre comentariu

pot, cum sa nu

1000 de euro si se rezolva.

baga banu!

Tu ai facut vreodata ceva fara sa ceri bani?!? Poate si lui Dumnezeu ar trebui sa-i ceri parale ca te lasa sa respiri...! Si nu in ultimul rand ma refeream la ceva cat de cat reciproc... dar n-ai cu cine... V-am spus eu fratilor, totul se reduce la bani! Probabil pt. 10000 EUR l-ai lasa si pe tatal tau sa ti-o linga...! :))
Link spre comentariu

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...