Sari la conținut

Marissa - Mica faptura 0760435474

Vizitator agramat

Postări Recomandate

• Oras:Romania
  • Oras:Romania
Postat

Si cu ăsta ai demonstrat cât poti , imi pare rău nu mă cobor la nivelul tău.

Vai de mine! Si daca faci asta cu 20 clienti intr-o saptamana,ce concluzii "bune" mai tragem noi?

• Like 1
  • Telefon: Only email me regarding my orders
  • Oras:Kiustenge
Postat

De proastă ai schimbat prețul,că te-ai luat după talibanu , si alți pesti si așa ziși curvari care au crezut ei ca ești de top.Si? tu ce faci? Ca și guvernul tarif în funcție de salariu minim pe economie. 20/100.Corect. Părerea mea de economist este sa o ții pe 10 la sută,fără acvarii si fără susținători si ai 3000 pe lună (stiu ce spun)fără probleme .

Adica insinuezi ca @talibanul  ar fi de aceeasi spetā cu de'aia care constrang,prostec,ademenesc  fetele sa ofere placeri carnale??Sti cum este la terorism,ajuti "terorisit",esti terosrist indirect.Aduci reclamati mari,ar fi buni si ceva cre sa iti sustina spusele

• Like 5
Postat

Cine este talibanu ??? :))))))))))))))))))

Chiar asa cine e el?

:habarnam  :habarnam  un berar? :beer

• Like 3
Postat

Bibilistrocizatule!

Sā o frec pe aia cu care vorbesti tu!!

• Like 5
  • Telefon: tali_banu69
  • Oras:Departe
Postat

Cine este talibanu ??? :))))))))))))))))))

Who the fcuk is talibanu?:))

• Like 1
Postat

I-ai usor cu spaniola ca dupa zic baietii ca ii injuri ;)

• Like 1
  • Oras:Pampas
  • Oras:Pampas
Postat

Nu te-a primit de bunavoie,ai amenintato ca scri desre ea ca sa te primesca din cate spui dar totusi crezi ca esti singurul ce ii umple gura..te minti singur sau asa te minte :)

• Like 1
  • Oras:constanta
Postat

Nu am amenințat-o că o să scriu pe forum că nu mă primește, ci faptul că pune lumea aiurea pe drumuri... am stabilit o oră, am ajuns cu 5-10 minute mai devreme și sa spuna că are alt client...nu e ok

Cât despre finalizare orală eu știu că nu prea face...oricum și dacă face, cu atât mai bine pentru toți...

• Like 3
  • Oras:Constanta
Postat

Nu te-a primit de bunavoie,ai amenintato ca scri desre ea ca sa te primesca din cate spui dar totusi crezi ca esti singurul ce ii umple gura..te minti singur sau asa te minte :)

" Amenintat-o" dupa ce ca esti penibil mai esti si analfabet.
  • Like 3
  • Minus 2
Postat

Nu am amenințat-o că o să scriu pe forum că nu mă primește, ci faptul că pune lumea aiurea pe drumuri... am stabilit o oră, am ajuns cu 5-10 minute mai devreme și sa spuna că are alt client...nu e ok

Cât despre finalizare orală eu știu că nu prea face...oricum și dacă face, cu atât mai bine pentru toți...

Iar tu trebuia Sa ajungi la ora stabilita.
  • Like 4
  • Minus 2
Postat

Iar tu trebuia Sa ajungi la ora stabilita.

Pai dacă eu am ajuns cu 5 minute mai devreme și tu zici că tocmai ai luat alt client înseamnă că pe respectivul îl rezolvai in 5 minute (dezbrăcat, spălat, sex, spălat, îmbrăcat)

Bravo, asta da productivitate

• Like 3
Postat

ce 5 minute , maimuta asta mica te face in 30 de secunde daca nu te tine putulica.

Eu de servicii am fost mulțumit...am fost de 5-6 ori la ea...

Totul e să-si respecte și clienții... să respecte programările... să nu meargă pe principiul primul venit, primul servit...

• Like 2
Postat

Totul e să-si respecte și clienții... să respecte programările... să nu meargă pe principiul primul venit, primul servit...

Nu lucrez fara programari , observ ca voi stiti mai bine . Intru pe aici doar sa ma amuz . :))))
  • Like 3
  • Minus 2
Postat

Pai dacă eu am ajuns cu 5 minute mai devreme și tu zici că tocmai ai luat alt client înseamnă că pe respectivul îl rezolvai in 5 minute (dezbrăcat, spălat, sex, spălat, îmbrăcat)

Bravo, asta da productivitate

cam ai dreptate eficientza maxima la pupāza asta.Daca ai ajuns la fara '5 ,si sunat si tia zis ca a luat pe altul si voi aveati stabilit  "intalnire" la fix  inseamna ca este ORDINARĀ-MANGLITOARE.

• Like 6
Postat

ce 5 minute , maimuta asta mica te face in 30 de secunde daca nu te tine putulica.

nu cred ca in 30 sec ii inghite copii lu futacul asta,pentru proba nu ia bani @teribilu

Ce sa respecte?!! doar banul il respecta..  " √Banii, în lipsa inteligenței, sunt periculoși.≈

• Like 5
Postat

nu cred ca in 30 sec ii inghite copii lu futacul asta,pentru proba nu ia bani @teribilu

Ce sa respecte?!! doar banul il respecta..  " √ Banii, în lipsa inteligenței, sunt periculoși.≈

Bine punctat :))))))
  • Like 5
  • Minus 2
Postat

cred ca trebui sa ceri scuze in genuchii si cu gura plina de P....   :blowj0b

Alt retardat :))))
  • Like 4
  • Minus 2

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...