Sari la conținut

Mistress Krystyna - 0734515059 / 0734.515.059

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti
Postat

În perioada 14.07 - 17.07 nu voi fi disponibila. Ne revedem după programul cunoscut de luni 18.07.

Ne aduci poze din vacanta, ca anul trecut?:)

Postat

Locația nu e o problema prea mare,se gasesc usor. Stiu ca o profesionistă vrea sa aibă studio dotat cu de toate. La Constanta nu exista nici o profesionistă care sa facă dominare si toata lumea ar fi mulțumită de o sedinta intr-o cameră normală. Aici mai sunt fete care ar vrea sa învețe sa facă dominare si ai putea fi si profesoara.

Postat

Locația nu e o problema prea mare,se gasesc usor. Stiu ca o profesionistă vrea sa aibă studio dotat cu de toate. La Constanta nu exista nici o profesionistă care sa facă dominare si toata lumea ar fi mulțumită de o sedinta intr-o cameră normală. Aici mai sunt fete care ar vrea sa învețe sa facă dominare si ai putea fi si profesoara.

Da e posibil sa ai dreptate dar vara aceasta va fi complicat !

• Oras:galati
  • Oras:galati
Postat

Sârut mâna pt o sedințâ cu bilețele de 50 100 150 de nuiele la fundul gol din care eu sâ extrag un bilețel si care il nimeresc atâtea imi dați cum facem sâ vb?

Postat

Are este suprema dominare feminină? Lovirea testiculelor, tragerea lor, strangerea.Imi faci?

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 1 guest

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...