parolistul Reputație: 178 Postat Septembrie 2, 2016 Postat Septembrie 2, 2016 Cei ce ajung la Krystyna ar fi păcat sa nu scrie o recenzie. Toate recenziile sunt interesante pentru ca nu mergi la orice domina,mergi la Krystyna iar ea este foarte interesanta in tot ceeace face in cadrul unei sedinte.
Vizitator falcosul Reputație: 0 Postat Septembrie 2, 2016 Postat Septembrie 2, 2016 Cei ce ajung la Krystyna ar fi păcat sa nu scrie o recenzie. Toate recenziile sunt interesante pentru ca nu mergi la orice domina,mergi la Krystyna iar ea este foarte interesanta in tot ceeace face in cadrul unei sedinte. de cand spui, si nu te sui...
parolistul Reputație: 178 Postat Septembrie 2, 2016 Postat Septembrie 2, 2016 M-as duce cu mare placere dar nu sunt bucurestean si locuiesc cam departe. Când ajung in Bucuresti fii sigur ca-i fac o vizită.
bigredhead Reputație: 0 Postat Septembrie 4, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 4, 2016 Buna! Oferi si servicii de dominare pentru cupluri?
mistress krystyna Reputație: 10075 Postat Septembrie 4, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 4, 2016 Buna! Oferi si servicii de dominare pentru cupluri?Cuplurile sunt binevenite la sedintele mele dar cu o singura conditie ! partea feminina sa fie convinsa ca asta isi doreste !
curvarr Reputație: 0 Postat Septembrie 4, 2016 Oras:pitesti Oras:pitesti Postat Septembrie 4, 2016 Buna faci dominare in public .
mistress krystyna Reputație: 10075 Postat Septembrie 5, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 5, 2016 Buna faci dominare in public .eu in general nu am o problema cu dominarea in public numai tu sa fi hotarat sa o faci !
curvarr Reputație: 0 Postat Septembrie 5, 2016 Oras:pitesti Oras:pitesti Postat Septembrie 5, 2016 Unde putem discuta .
mistress krystyna Reputație: 10075 Postat Septembrie 5, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 5, 2016 Unde putem discuta .[email protected] Scrie mi cum vezi tu lucrurile ! vom dialoga si vedem ce si cum ! 1
raoul73 Reputație: 52 Postat Septembrie 7, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 7, 2016 Mistress Krystyna, astazi esti de gasit?
mistress krystyna Reputație: 10075 Postat Septembrie 7, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 7, 2016 Se pare Mistress Krystyna, astazi esti de Se pare ca m ai găsit. ......
raoul73 Reputație: 52 Postat Septembrie 7, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 7, 2016 Se pare Mistress Krystyna, astazi esti de Se pare ca m ai găsit. ...... Din fericire, da. Urmeaza si recenzia
mistress krystyna Reputație: 10075 Postat Septembrie 7, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 7, 2016 ame="mistress krystyna" post="2153407" timestamp="1473242393"]Se pare Din fericire, da. Urmeaza si recenziaOK
raoul73 Reputație: 52 Postat Septembrie 8, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 8, 2016 Asadar:Aceeasi locatie dintre Podul Grant si Piata Crangasi, bine dotata cu elemente BDSM. Ca de fiecare data, prosoape impecabile, baia la fel.Mistress Krystyna m-a asteptat intr-una din tinutele din pozele recente, ceea ce m-a innebunit inca de la usa.Acelasi corp bine intretinut si bronzat, o milfa care mie mi se pare ideala ca prezenta si atitudine pentru SM.Autoritara, inventiva, dar si intuitiva.A decis din nou sa ma foloseasca drept jucarie sexuala, si-a provocat orgasme folosindu-ma : cunilingus si penetrare normala, pasionala si totodata autoritara. M-a scos din minti zimbetul ei dracos si faptul ca a vorbit mult pe fondul excitarii. La plecare imi tremurau picioarele. O ora, o suta...ii raman fidel. 5
mistress krystyna Reputație: 10075 Postat Septembrie 14, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 14, 2016 Asadar:Aceeasi locatie dintre Podul Grant si Piata Crangasi, bine dotata cu elemente BDSM. Ca de fiecare data, prosoape impecabile, baia la fel.Mistress Krystyna m-a asteptat intr-una din tinutele din pozele recente, ceea ce m-a innebunit inca de la usa.Acelasi corp bine intretinut si bronzat, o milfa care mie mi se pare ideala ca prezenta si atitudine pentru SM.Autoritara, inventiva, dar si intuitiva.A decis din nou sa ma foloseasca drept jucarie sexuala, si-a provocat orgasme folosindu-ma : cunilingus si penetrare normala, pasionala si totodata autoritara. M-a scos din minti zimbetul ei dracos si faptul ca a vorbit mult pe fondul excitarii. La plecare imi tremurau picioarele. O ora, o suta...ii raman fidel.Multumesc Raoul! Ești un drăguț!
raoul73 Reputație: 52 Postat Septembrie 15, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 15, 2016 Cu placere, ce-i drept, nu asta era scopul, sa fiu dragut, ci sa-mi informez "colegii". Dar, imi asum )) 2
mistress krystyna Reputație: 10075 Postat Septembrie 15, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 15, 2016 Cu placere, ce-i drept, nu asta era scopul, sa fiu dragut, ci sa-mi informez "colegii". Dar, imi asum ))Scopul l-am inteles din prima dar ......si eu informez colegele ca esti un dragut ! 1
alexb5 Reputație: 1 Postat Septembrie 16, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 16, 2016 poze cu piciorusele mistress ?
raoul73 Reputație: 52 Postat Septembrie 17, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 17, 2016 poze cu piciorusele mistress ? Vezi un pic mai in spate
mistress krystyna Reputație: 10075 Postat Septembrie 18, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 18, 2016 În perioada 20.09 - 25.09 voi fi plecata din tara ! Disponibila doar luni 19.09 !
mistress krystyna Reputație: 10075 Postat Septembrie 18, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 18, 2016 4
pelecaci Reputație: 19 Postat Septembrie 18, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 18, 2016 e pretena cu loredana chivu doamna krystyna.incepuse si loredana sa se bage in seama pe twitter. ea care cunoscuta ca sub total (a relatat ca o mardea unul din fosti).se baga in seama printre "stapane", chiar si cu Ezada.nah, dak iese banu incepe sa devina interesant..femdomu
mistress krystyna Reputație: 10075 Postat Septembrie 18, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 18, 2016 e pretena cu loredana chivu doamna krystyna.incepuse si loredana sa se bage in seama pe twitter. ea care cunoscuta ca sub total (a relatat ca o mardea unul din fosti).se baga in seama printre "stapane", chiar si cu Ezada.nah, dak iese banu incepe sa devina interesant..femdomu Totuși cred ca trebuie lămurite lucrurile pt ca nu e prima oară când aud poveste ăsta. În afară de o prietenie virtuala nu am nimic în comun cu lordeana chivu pe care fie vorba intre noi o admir pt felul în care arata.
baubau82 Reputație: 0 Postat Septembrie 20, 2016 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Septembrie 20, 2016 Buna seara! Wrestling faceti?
mistress krystyna Reputație: 10075 Postat Septembrie 24, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 24, 2016 În perioada 20.09 - 25.09 voi fi plecata din tara ! Disponibila doar luniPERIOADA DE INDISPONIBILITATE SE PRELUNGESTE. ! ANUNT CAND REVIN TOT AICI !
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum