Sari la conținut

Mistress Krystyna - 0734515059 / 0734.515.059

Postări Recomandate

Postat

Cei ce ajung la Krystyna ar fi păcat sa nu scrie o recenzie. Toate recenziile sunt interesante pentru ca nu mergi la orice domina,mergi la Krystyna iar ea este foarte interesanta in tot ceeace face in cadrul unei sedinte.

Vizitator falcosul
Reputație: 0
Postat

Cei ce ajung la Krystyna ar fi păcat sa nu scrie o recenzie. Toate recenziile sunt interesante pentru ca nu mergi la orice domina,mergi la Krystyna iar ea este foarte interesanta in tot ceeace face in cadrul unei sedinte.

de cand spui, si nu te sui...

• Oras:Bucuresti
Postat

Buna! Oferi si servicii de dominare pentru cupluri?

Cuplurile sunt binevenite la sedintele mele dar cu o singura conditie ! partea feminina sa fie convinsa ca asta isi doreste !

Postat
Se pare
Mistress Krystyna, astazi esti de

Se pare ca m ai găsit. ......

Din fericire, da. Urmeaza si recenzia

Postat

Asadar:

Aceeasi locatie dintre Podul Grant si Piata Crangasi, bine dotata cu elemente BDSM. Ca de fiecare data, prosoape impecabile, baia la fel.

Mistress Krystyna m-a asteptat intr-una din tinutele din pozele recente, ceea ce m-a innebunit inca de la usa.

Acelasi corp bine intretinut si bronzat, o milfa care mie mi se pare ideala ca prezenta si atitudine pentru SM.

Autoritara, inventiva, dar si intuitiva.

A decis din nou sa ma foloseasca drept jucarie sexuala, si-a provocat orgasme folosindu-ma : cunilingus si penetrare normala, pasionala si totodata autoritara. M-a scos din minti zimbetul ei dracos si faptul ca a vorbit mult pe fondul excitarii.

La plecare imi tremurau picioarele. O ora, o suta...ii raman fidel.

• Like 5
Postat

Asadar:

Aceeasi locatie dintre Podul Grant si Piata Crangasi, bine dotata cu elemente BDSM. Ca de fiecare data, prosoape impecabile, baia la fel.

Mistress Krystyna m-a asteptat intr-una din tinutele din pozele recente, ceea ce m-a innebunit inca de la usa.

Acelasi corp bine intretinut si bronzat, o milfa care mie mi se pare ideala ca prezenta si atitudine pentru SM.

Autoritara, inventiva, dar si intuitiva.

A decis din nou sa ma foloseasca drept jucarie sexuala, si-a provocat orgasme folosindu-ma : cunilingus si penetrare normala, pasionala si totodata autoritara. M-a scos din minti zimbetul ei dracos si faptul ca a vorbit mult pe fondul excitarii.

La plecare imi tremurau picioarele. O ora, o suta...ii raman fidel.

Multumesc Raoul! Ești un drăguț!

Postat

Cu placere, ce-i drept, nu asta era scopul, sa fiu dragut, ci sa-mi informez "colegii". Dar, imi asum :)))

• Like 2
Postat

Cu placere, ce-i drept, nu asta era scopul, sa fiu dragut, ci sa-mi informez "colegii". Dar, imi asum :)))

Scopul l-am inteles din prima dar ......si eu informez colegele ca esti un dragut !

• Like 1
Postat

e pretena cu loredana chivu doamna krystyna.

incepuse si loredana sa se bage in seama pe twitter. ea care cunoscuta ca sub total (a relatat ca o mardea unul din fosti).

se baga in seama printre "stapane", chiar si cu Ezada.

nah, dak iese banu incepe sa devina interesant..femdomu :laugh2

Postat

e pretena cu loredana chivu doamna krystyna.

incepuse si loredana sa se bage in seama pe twitter. ea care cunoscuta ca sub total (a relatat ca o mardea unul din fosti).

se baga in seama printre "stapane", chiar si cu Ezada.

nah, dak iese banu incepe sa devina interesant..femdomu :laugh2

Totuși cred ca trebuie lămurite lucrurile pt ca nu e prima oară când aud poveste ăsta. În afară de o prietenie virtuala nu am nimic în comun cu lordeana chivu pe care fie vorba intre noi o admir pt felul în care arata.

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 1 guest

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...