Sari la conținut

Mistress Krystyna - 0734515059 / 0734.515.059

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti
Postat

Am vizitat-o astazi din nou pe Mistress Krystyna. Totul a fost ca de fiecare data, la un high level cu care am fost obisnut in ceea ce o priveste: impecabila din punctul de vedere al curateniei, atat ea cat si apartamentul, baia, prosopul, etc. Camera de lucru dotata la superlativ, pentru cunoscatori, boutiqul Demask din Amsterdam e unacdin surse. Desprea Krystyna nu am ce sa adaug mai mult decat releva pozele.

Noutatea care m-a determinat sa scriu o noua recenzie a fost fantezia bifata astazi: a decis sa ma foloseasca acum ca sclav sexual.

M-a intrebuintat pentru placerea ei, a decis ferm ce si cand trebuie sa fac pentru a-i produce satisfactie, m-a folosit in toate pozitiile si sensurile care i-au trecut prin cap. I-am apreciat si de data asta inventivitatea.

Locatia:acelasi apartament in zona podului Grant

Pretul: 100€

• Like 3
Postat

Esti fenomenala si cu pozele tale poti innebuni pe oricine. Doritori cred ca sunt foarte multi . De ce naiba nu sunt in bucuresti. Nu cred ca m-as mai gandi vreun pic si as veni urgent la tine.Poti obtine un jet atat de subtire? E o arta. :crazylove

• Oras:galati
Postat

Sârut mâna o sedințâ care sâ includâ bâtâițâ la fundul gol cu nuia de ratân in care sâ faceți bilețele cu 50 100 150 de lovituri din care eu sâ extrag unul si câte scrie pe el atâtea imi dați. Ms astept râspuns. Sârut mâna.

Postat

Sârut mâna o sedințâ care sâ includâ bâtâițâ la fundul gol cu nuia de ratân in care sâ faceți bilețele cu 50 100 150 de lovituri din care eu sâ extrag unul si câte scrie pe el atâtea imi dați. Ms astept râspuns. Sârut mâna.

ai jucat mult loz in plic la viata ta ?...de acolo vine fantezia ? 

• Like 2
Postat

Sârut mâna o sedințâ care sâ includâ bâtâițâ la fundul gol cu nuia de ratân in care sâ faceți bilețele cu 50 100 150 de lovituri din care eu sâ extrag unul si câte scrie pe el atâtea imi dați. Ms astept râspuns. Sâ

In anumite conditii fantezia ta se poate pune in aplicare !

Postat

Condiția cu țipatul pot sâ o indeplinesc. Mistress dețin o rezistențâ foarte bunâ

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...