Sari la conținut

Mistress Krystyna - 0734515059 / 0734.515.059

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti
Postat

Eu tot mai sper sa, te vad la mare. Poate reusesti sa vii.

Chiar in acest an nu stiu daca ajung ! Urmeaza sa plec in vacanta dar nu la mare ! Poate prin toamna cine stie cum !

Postat

Buna Mistress Krystyna. Am scris si pe alt topic dar l-am gasit si pe acesta dedicat tie, asa ca mai scriu odata aici.

As dori sa te rog daca mi-ai putea lasa un email la care sa iti scriu mai multe despre o posibila fantezie pe care mi-as dori foarte mult sa o traiesc. Sunt din Sibiu, am 36 de ani si am niste fetish-uri foarte puternice: foot fetish si tickle fetish. As dori sa scriu in detaliu ce ma intereseaza si cum mi-as dori sa se desfasoare sedinta. daca se poate, pot planifica o vizita la Bucuresti intr-un weekend. Iti muktumesc frumos.

• Oras:Cluj
  • Oras:Cluj
Postat

Ma vad in genunchi, venerand adanc cu limba acel fund Dumnezeesc....

• Like 1
Postat

Ma vad in genunchi, venerand adanc cu limba acel fund Dumnezeesc....

daca nu te grabesti mai ajungi la toamna ! o sa plec in vacanta destul de curand

• Like 1
Postat

Superb. Se pare ca eu nu am norocul sa te vad in vara asta. Pozele care le p ostezi sunt superbe si ramane sa ma delectez cu ele pana reusesc sa te vad pe viu. Astept cu nerăbdare acest moment,păcat ca nu poti veni la mare.

Postat

Deosebita ca de obicei,iar pozele tale creeaza dependenta totala. Voi fi client al tau chiar daca voi fi nevoit sa vin de la capatul celalalt al tarii. Multumesc mult ca imi raspunzi mereu cu cate o poza noua.

Postat

din pacate am avut un mic accident la picior si cateva zile sunt indisponibila !

Daca il sarut, trece?:)

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...