mistress krystyna Reputație: 10075 Postat August 22, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat August 22, 2016 8
parolistul Reputație: 178 Postat August 24, 2016 Postat August 24, 2016 Pe zi ce trece ma uimesti. Pozele pe care le postezi demonstrează ca aria fanteziilor tale este f f f vasta. Daca ai fi venit la mare in vacanta ta,in urmatoarele clipe eram prezent la tine. Nu ramane decat sa astept si sa te vad cand ajung in Bucuresti. Sigur creezi dependenta. Concediu placut. 2
mistress krystyna Reputație: 10075 Postat August 24, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat August 24, 2016 9
Vizitator kingsartoris Reputație: 0 Postat August 24, 2016 Postat August 24, 2016 Esti superba Stapana Cristina! Sa nu-mi spui ca ai iesit asa imbracata in public!?
mistress krystyna Reputație: 10075 Postat August 24, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat August 24, 2016 Esti superba Stapana Cristina!Sa nu-mi spui ca ai iesit asa imbracata in public!?Ba da de ce nu ? Bine nu in România pentru motiversiunea lesne de inteles 1
mistress krystyna Reputație: 10075 Postat August 24, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat August 24, 2016 10
eek# Reputație: 0 Postat August 25, 2016 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat August 25, 2016 Ești superba !!!când te întorci din vacanta?și Cum pot lua legătura pentru o programare?
mistress krystyna Reputație: 10075 Postat August 25, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat August 25, 2016 Ești superba !!!când te întorci din vacanta?și Cum pot lua legătura pentru o programare?După 1 sept
Vizitator Reputație: 0 Postat August 25, 2016 Postat August 25, 2016 Ba da de ce nu ? Bine nu in România pentru motiversiunea lesne de inteles esti la cap d'agde? 10 1
mistress krystyna Reputație: 10075 Postat August 25, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat August 25, 2016 5
parolistul Reputație: 178 Postat August 27, 2016 Postat August 27, 2016 Ceva nou in legatura cu fanteziile tale deosebite?
mistress krystyna Reputație: 10075 Postat August 27, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat August 27, 2016 Ceva nou in legatura cu fanteziile tale deosebite?Adică?
parolistul Reputație: 178 Postat August 27, 2016 Postat August 27, 2016 Pozele pe care le postezi spun totul legat de fanteziile tale. Cu fiecare poza pe care o p ostezi spui cate ceva nou despre fanteziile pe care le ai intr-o sedinta pe care o faci. Experienta ta vorbeste de la sine. Daca m-a i întreba pe mine ce as vrea eu sa facem in cadrul unei sedinte as lasă la alegerea ta pentru ca eu nu as sti ce sa cer,avînd in vedere experienta ta si fanteziile pe care tu le exprimi prin pozele postate aici. Când o sa ajung la tine am sa te întreb eu pe tine ce ai dori sa facem. 3
mistress krystyna Reputație: 10075 Postat August 27, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat August 27, 2016 8
parolistul Reputație: 178 Postat August 27, 2016 Postat August 27, 2016 Deosebita si unica in arta dominării. Ma bucur sa te vad deocamdată măcar in poze.
raoul73 Reputație: 52 Postat August 28, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat August 28, 2016 Poza asta chiar arata sadism fata de privitori:) 1
mistress krystyna Reputație: 10075 Postat August 29, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat August 29, 2016 De mâine din nou disponibila 2
parolistul Reputație: 178 Postat August 29, 2016 Postat August 29, 2016 Ma bucur ca reincepi treaba,dar imi pare rău ca eu tot nu pot sa ajung la tine. Deocamdată privesc cu admirație doar pozele postate de tine,asta e.
curvarr Reputație: 0 Postat August 29, 2016 Oras:pitesti Oras:pitesti Postat August 29, 2016 Pentru dominare in public
stefanbotezator Reputație: 0 Postat August 31, 2016 Postat August 31, 2016 Buna sa va fie ziua la toti!Ca si prima recenzie trebuie sa raportez de pe front:Am programat o sedinta la Doamna Krystyna, despre locatie, Doamna si servicii nu are sens sa fac descriere, sunt descrise cu lux de amanunte de antevizitatori, totul la superlativ, Doamna chiar simte unde sunt limitele si le forteaza doar un pic, astfel ca sesiunea sa fie perfecta. Din pacate am ramas dator la ea cu ceva, dar ma voi recompensa cu proxima ocazie.
mistress krystyna Reputație: 10075 Postat Septembrie 1, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 1, 2016 Buna sa va fie ziua la toti!Ca si prima recenzie trebuie sa raportez de pe front:Am programat o sedinta la Doamna Krystyna, despre locatie, Doamna si servicii nu are sens sa fac descriere, sunt descrise cu lux de amanunte de antevizitatori, totul la superlativ, Doamna chiar simte unde sunt limitele si le forteaza doar un pic, astfel ca sesiunea sa fie perfecta. Din pacate am ramas dator la ea cu ceva, dar ma voi recompensa cu proxima ocazie.multumesc pentru apreciere !
raoul73 Reputație: 52 Postat Septembrie 1, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 1, 2016 Buna sa va fie ziua la toti!Ca si prima recenzie trebuie sa raportez de pe front:Am programat o sedinta la Doamna Krystyna, despre locatie, Doamna si servicii nu are sens sa fac descriere, sunt descrise cu lux de amanunte de antevizitatori, totul la superlativ, Doamna chiar simte unde sunt limitele si le forteaza doar un pic, astfel ca sesiunea sa fie perfecta. Din pacate am ramas dator la ea cu ceva, dar ma voi recompensa cu proxima ocazie.Buna sa ne fie ziua, o relatare jenanta, zic!
chris73 Reputație: 3808 Postat Septembrie 2, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 2, 2016 Buna sa va fie ziua la toti!Ca si prima recenzie trebuie sa raportez de pe front:Am programat o sedinta la Doamna Krystyna, despre locatie, Doamna si servicii nu are sens sa fac descriere, sunt descrise cu lux de amanunte de antevizitatori, totul la superlativ, Doamna chiar simte unde sunt limitele si le forteaza doar un pic, astfel ca sesiunea sa fie perfecta. Din pacate am ramas dator la ea cu ceva, dar ma voi recompensa cu proxima ocazie.Nu ti-au ajuns banii? Sau n-ai reusit sa-i produci orgasm prin cunni? 2
tudor1 Reputație: 55 Postat Septembrie 2, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 2, 2016 Buna sa va fie ziua la toti!Ca si prima recenzie trebuie sa raportez de pe front:Am programat o sedinta la Doamna Krystyna, despre locatie, Doamna si servicii nu are sens sa fac descriere, sunt descrise cu lux de amanunte de antevizitatori, totul la superlativ, Doamna chiar simte unde sunt limitele si le forteaza doar un pic, astfel ca sesiunea sa fie perfecta. Din pacate am ramas dator la ea cu ceva, dar ma voi recompensa cu proxima ocazie. Adevarul este ca nu are rost sa ne mai obosim sa lasam o recenzie corespunzatoare, doar acest forum nu este pentru cei ce vor sa incerce ceva, ci pentru cei care au incercat deja sau au o imaginatie bogata. Deci oricum se stie! Sunt doar 27 pagini a cateva zeci de comentarii. Cine este interesat sa caute, nu are asa mult ))) In plus este si foarte dificil sa relatezi o intamplare (recenzie), trebuie sa gandesti, sa rasfoiesti putin caietele din generala, sa pierzi timpul pe google... N-are rost! Trebuia sa ma abtin ?Neaah.. n-are rost! )))
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum