mistress krystyna Reputație: 10075 Postat Decembrie 29, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Decembrie 29, 2016 Multumesc la fel si tie ! Link spre comentariu
mistress krystyna Reputație: 10075 Postat Ianuarie 3, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Ianuarie 3, 2017 5 Link spre comentariu
cererea Reputație: 60 Postat Ianuarie 5, 2017 Oras:baia mare Oras:baia mare Partajează Postat Ianuarie 5, 2017 Va urmaresc pozele zi de zi de cand sunt acasa 1 Link spre comentariu
br0oklyn Reputație: 15 Postat Ianuarie 5, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Ianuarie 5, 2017 Buna ziua, As avea si eu o intrebare:Am citit mai sus ca poti sa faci si scissoring ? Ai mai facut ?? Cat de dura poti sa fi, pana la somn ? MUltumesc anticipat de rasp! Link spre comentariu
supernova32 Reputație: 4 Postat Ianuarie 9, 2017 Partajează Postat Ianuarie 9, 2017 Buna ziua Stapana, imi poti spune cand revi? Banuiesc ca esti plecata. Multumesc! Link spre comentariu
supernova32 Reputație: 4 Postat Ianuarie 9, 2017 Partajează Postat Ianuarie 9, 2017 Stapana Krystyna, te rog cand ai timp sa-mi raspunzi si mie la e-mail-ul trimis azi. Multumesc! Link spre comentariu
supernova32 Reputație: 4 Postat Ianuarie 9, 2017 Partajează Postat Ianuarie 9, 2017 E-mail-ul acela lung Link spre comentariu
supernova32 Reputație: 4 Postat Ianuarie 9, 2017 Partajează Postat Ianuarie 9, 2017 )))) Link spre comentariu
bogdantyubur Reputație: 0 Postat Ianuarie 9, 2017 Oras:Hhgjgyh Oras:Hhgjgyh Partajează Postat Ianuarie 9, 2017 Buna ziua, As avea si eu o intrebare:Am citit mai sus ca poti sa faci si scissoring ? Ai mai facut ?? Cat de dura poti sa fi, pana la somn ? MUltumesc anticipat de rasp!Nu ai fost pentru asta si la carla?Cum a fost? Merita? Ko? Link spre comentariu
br0oklyn Reputație: 15 Postat Ianuarie 10, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Ianuarie 10, 2017 Nu ai fost pentru asta si la carla?Cum a fost? Merita? Ko?Am fost la Karla. Tramplingu f misto, ma pus la somn cu un picior bine plasat pe gat si lasat cu toata greutatea... nu am simtit nimik decat nani La scissoring mai e de munca, stia cateva din pozitii dar nu s-a apropiat de Ko deloc, adika nici macar sa ma chinui sa respir. Probabil nu avea forta necesara. Link spre comentariu
bogdantyubur Reputație: 0 Postat Ianuarie 10, 2017 Oras:Hhgjgyh Oras:Hhgjgyh Partajează Postat Ianuarie 10, 2017 Stiu una care va veni in bucuresti la sfarsirul lui aprilie. O gaseati cu numele SkyStorm.Am vorbit cu ea pe mail si mi-a zis.Este din america, dar vine pt cateva saptamani http://www.sessiongirls.com/SkyStorm/profile Am fost la Karla. Tramplingu f misto, ma pus la somn cu un picior bine plasat pe gat si lasat cu toata greutatea... nu am simtit nimik decat nani La scissoring mai e de munca, stia cateva din pozitii dar nu s-a apropiat de Ko deloc, adika nici macar sa ma chinui sa respir. Probabil nu avea forta necesara. Link spre comentariu
bogdantyubur Reputație: 0 Postat Ianuarie 10, 2017 Oras:Hhgjgyh Oras:Hhgjgyh Partajează Postat Ianuarie 10, 2017 Da-mi un email sa putem discuta despre asta. Am fost la Karla. Tramplingu f misto, ma pus la somn cu un picior bine plasat pe gat si lasat cu toata greutatea... nu am simtit nimik decat nani La scissoring mai e de munca, stia cateva din pozitii dar nu s-a apropiat de Ko deloc, adika nici macar sa ma chinui sa respir. Probabil nu avea forta necesara. Link spre comentariu
br0oklyn Reputație: 15 Postat Ianuarie 11, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Ianuarie 11, 2017 [email protected] Despre ce discutam ? am zis cam cum a fost cu karla Link spre comentariu
supernova32 Reputație: 4 Postat Ianuarie 12, 2017 Partajează Postat Ianuarie 12, 2017 Buna seara Stapana Krystyna,Credeam ca re-am pierdut dar vad ca raspunzi pe alt topic deschis. Am gresit cu ceva? Link spre comentariu
supernova32 Reputație: 4 Postat Ianuarie 16, 2017 Partajează Postat Ianuarie 16, 2017 Stapana Krystyna, esti in vacanta sau faci pauza? Link spre comentariu
mistress krystyna Reputație: 10075 Postat Ianuarie 16, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Ianuarie 16, 2017 Am fost in vacanta de maine revin Link spre comentariu
supernova32 Reputație: 4 Postat Ianuarie 16, 2017 Partajează Postat Ianuarie 16, 2017 Credeam ca te-am pierdut.... te rog sa cauti e-mail-ul de la mine si sa-mi raspunzi te rog. Multumesc! Link spre comentariu
mistress krystyna Reputație: 10075 Postat Ianuarie 16, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Ianuarie 16, 2017 Credeam ca te-am pierdut.... te rog sa cauti e-mail-ul de la mine si sa-mi raspunzi te rog. Multumesc!Te rog retrimite l. Link spre comentariu
supernova32 Reputație: 4 Postat Ianuarie 16, 2017 Partajează Postat Ianuarie 16, 2017 Din pacate l-am sters si era destul de lung. Este trimis de pe b_32_bug. Link spre comentariu
supernova32 Reputație: 4 Postat Ianuarie 19, 2017 Partajează Postat Ianuarie 19, 2017 Buna, Stapana Krystyna!! 🤔🤔 Link spre comentariu
alexsirius96 Reputație: 2 Postat Ianuarie 23, 2017 Oras:Londra Oras:Londra Partajează Postat Ianuarie 23, 2017 ai facut cumva schimbare de sex? Link spre comentariu
aalexxiss_ Reputație: 652 Postat Ianuarie 24, 2017 Telefon: Intrucat nu mai exista... :) Oras:Spania. Barcelona. Sau pe langa... Telefon: Intrucat nu mai exista... :) Oras:Spania. Barcelona. Sau pe langa... Partajează Postat Ianuarie 24, 2017 ai facut cumva schimbare de sex? Si intrebarea asta vine cu ce scop? Asa, ca sa te dai inteligent? Nu ca ti-ar iesi, dar sa semnalizezi in halul asta este semn clar ca este exact invers. Link spre comentariu
dorian91 Reputație: 421 Postat Ianuarie 25, 2017 Oras:Constanta / Bucuresti Oras:Constanta / Bucuresti Partajează Postat Ianuarie 25, 2017 Buna. Poti sa imi dai si mie te rog frumos o adresa de mail ca sa iti scriu? Link spre comentariu
mistress krystyna Reputație: 10075 Postat Ianuarie 25, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Ianuarie 25, 2017 Buna. Poti sa imi dai si mie te rog frumos o adresa de mail ca sa iti scriu?[email protected] Link spre comentariu
br0oklyn Reputație: 15 Postat Ianuarie 26, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Ianuarie 26, 2017 Buna ziua, As avea si eu o intrebare:Am citit mai sus ca poti sa faci si scissoring ? Ai mai facut ?? Cat de dura poti sa fi, pana la somn ? MUltumesc anticipat de rasp! Poti sa imi dai si mie un rasp te rog .. Multumesc, Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum