Sari la conținut

Mistress Krystyna - 0734515059 / 0734.515.059

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti
Postat

Din pacate nu este posibil mai ales ca in 30 min nu se poate face o sesiune de bun simt macar. Ar fi doar o mică păcăleală pe repede înainte

se poate jumatate din timp la jumatate de pret?

• Oras:Pitesti
Postat

Da Stapana, sincer as vreea !

vai de pula voastra de sclavi idioti ca va umiliti ca cretinii.Pacat ca nu va impusca astia si va lasa sa va si imultiti

Postat

buna seara, in perioada 7-10 august sunteti disponibila in bucuresti? Multumesc

Postat

vai de pula voastra de sclavi idioti ca va umiliti ca cretinii.Pacat ca nu va impusca astia si va lasa sa va si imultiti

Pun pariu pe 5 lei ca pe facebook ai trecut la educatie "scoala vietii" si ca abia astepti sa vina primavara sa porti pantaloni scurti, insa nu ar trebui sa critici ceea ce nu intelegi, e clar ca nu intelegi conceptul de dominare. Dar ca si paranteza ar trebui sa sti ca sunt atrasi de dominare barbatii alfa, cei ce in viata reala sunt pe pozitii de conducere sau de management, sunt cei ce ii vezi tu in masini de lux cand te duci dimineata la servici. Stiu ca e greu de inteles insa trebuie sa ai incredere in mine, dute pe alta sectiune a forumului 

Postat

Pun pariu pe 5 lei ca pe facebook ai trecut la educatie "scoala vietii" si ca abia astepti sa vina primavara sa porti pantaloni scurti, insa nu ar trebui sa critici ceea ce nu intelegi, e clar ca nu intelegi conceptul de dominare. Dar ca si paranteza ar trebui sa sti ca sunt atrasi de dominare barbatii alfa, cei ce in viata reala sunt pe pozitii de conducere sau de management, sunt cei ce ii vezi tu in masini de lux cand te duci dimineata la servici. Stiu ca e greu de inteles insa trebuie sa ai incredere in mine, dute pe alta sectiune a forumului 

Iti dau eu 5 lei daca scrii "dute" corect data viitoare. Si inca 5 pentru serviciu. Asa e si cu dominarea, doar ca invers :P

• Like 1
  • Minus 1
Postat

Pui pariu aiurea.barbatul trebuie sa fie barbat nu cretin care se umileste la o femeie.

• Like 1
Postat

Iti dau eu 5 lei daca scrii "dute" corect data viitoare. Si inca 5 pentru serviciu. Asa e si cu dominarea, doar ca invers :P

Imi dai tu 5 lei? Ce raspus de fatalau, faci si dominare gramaticala? sau esti doar sclav?

Postat

Pui pariu aiurea.barbatul trebuie sa fie barbat nu cretin care se umileste la o femeie.

Desigur ca nu se poate generaliza, trebuie sa privesti ca fiind o fantezie, sunt convins ca sunt si exceptii si ca sunt barbati care imping limita mai mult decat e cazul.

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...