picpoc Reputație: 791 Postat Noiembrie 19, 2014 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Noiembrie 19, 2014 LA SARPE ESTE MIȘTO VARA ... PE TERASĂ!!!! 2
gyorgye69 Reputație: 4035 Postat Noiembrie 19, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Noiembrie 19, 2014 Mie nu-mi place Jaristea. Am fost de cateva ori: e un kitsch cu pretentii de "locanta":D Nici lautarii nu-s chiar grozavi, cat despre maestrul Tufis.... vai de Delilah-ul lui:D 1
picpoc Reputație: 791 Postat Noiembrie 19, 2014 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Noiembrie 19, 2014 TERASA DOAMNEIESTE CA......HANUL DRUMEȚULUI! NUMAI CĂ ESTE IN CENTRU !!! 1
picpoc Reputație: 791 Postat Noiembrie 19, 2014 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Noiembrie 19, 2014 AI LASAȚI O IN PULA MEA! DACĂ SI JARIȘTEA ESTEKITSCH !!!!! BYE 2
Vizitator FLQ Reputație: 0 Postat Noiembrie 19, 2014 Postat Noiembrie 19, 2014 Daca mai spuneti nasoale de Hanul Drumetului v-o luati de la pi$ic bo$$ Nu mai merg niciodata la lautari. Recent m-a pacalit cineva sa merg. Plm era una acolo cu un tricou pe care scria: " Nu am foc. Nu stiu cat e ceasul. Nu vreau sa fiu agatata." Muzica era ok, doar lautarii erau trasi. Pe nas.
phoenix Reputație: -585 Postat Noiembrie 19, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Noiembrie 19, 2014 NU CRED!!!! ATUNCI CARE E MAI ȘMECHER ..CA LOCAȚIE!Bai PicPoc-ule,ce plm nu ti-a placut la Sarpe in interior? Manacare buna,servire,ok,nu arata rau,plus lautarii... Eee?
phoenix Reputație: -585 Postat Noiembrie 19, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Noiembrie 19, 2014 Daca mai spuneti nasoale de Hanul Drumetului v-o luati de la pi$ic bo$$ Nu mai merg niciodata la lautari. Recent m-a pacalit cineva sa merg. Plm era una acolo cu un tricou pe care scria: " Nu am foc. Nu stiu cat e ceasul. Nu vreau sa fiu agatata." Muzica era ok, doar lautarii erau trasi. Pe nas.Nu ai fost la lautarii care trebuieAm zisVb. aici de Catanga,Nelu Ploiesteanu...
picpoc Reputație: 791 Postat Noiembrie 19, 2014 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Noiembrie 19, 2014 Bai PicPoc-ule,ce plm nu ti-a placut la Sarpe in interior? Manacare buna,servire,ok,nu arata rau,plus lautarii... Eee?ESTE OK ..DAR NU DE TALIA LUI...JARISTEA LA ȘARPE ESTE MIȘTO VARA PE TERASA 1
picpoc Reputație: 791 Postat Noiembrie 19, 2014 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Noiembrie 19, 2014 1
picpoc Reputație: 791 Postat Noiembrie 19, 2014 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Noiembrie 19, 2014 Mie nu-mi place Jaristea. Am fost de cateva ori: e un kitsch cu pretentii de "locanta":D Nici lautarii nu-s chiar grozavi, cat despre maestrul Tufis.... vai de Delilah-ul lui:DZI-MI ȘI MIE ..DACA AI FOST... CE ARE IN STĂNGA ȘI DREAPTA..CUM INTRI! 1
phoenix Reputație: -585 Postat Noiembrie 19, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Noiembrie 19, 2014 ESTE OK ..DAR NU DE TALIA LUI...JARISTEA LA ȘARPE ESTE MIȘTO VARA PE TERASAEsti carcotas bah,sa mor ioPai cum plm sa dau 7000 ron la o carciuma? pai de banii astia imi cumpar un city break in orice super capitala a europei,si ma intorc si cu bani
phoenix Reputație: -585 Postat Noiembrie 19, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Noiembrie 19, 2014 ZI-MI ȘI MIE ..DACA AI FOST... CE ARE IN STĂNGA ȘI DREAPTA..CUM INTRI! Iti spun euI stanga este statuia cu mine si fratii mei( marean,georgye,etc)in dreapta e femeile care ne asteapta EditTicutza,fratele meu,iarta-ma,te-am uitat,vezi,daca nu ne-am vz de mult
gyorgye69 Reputație: 4035 Postat Noiembrie 19, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Noiembrie 19, 2014 Jaristea? Hai sa vedem:- matroana de bordel - grasa, urata si plictisitoare- scaunele: inconfortabile, si locurile la mese cam inghesuite- Argintarie la greu, dar eu nu sunt fan- lautarii: e blonda aia slabanoaga si batrana care canta subtire la propriu. tambalagiul de exceptie, vioara Ok, de acrodeon nu mai tin minte:))))- program: un amestec ciudat de lautaresc, cu vorbele in dodii ale matroanei, cu dans modern, cu maestrul Tufis... L-am prins o data si Pavel acolo... kitchos:D- servirea: buna- mancarea: ok, fara sa te dea pe spate- preturile: ohohohohohohooooooooEste locul perfect sa duci un strain sa-l epatezi, dar nu e locul unde sa te apuce dimineata cu "da mama cu biciu-n mine!:D"
dönitz Reputație: 606 Postat Noiembrie 19, 2014 Oras:Grünau Oras:Grünau Postat Noiembrie 19, 2014 nu e locul unde sa te apuce dimineata cu "da mama cu biciu-n mine!:D"Dacă asta vrei, ia de-aici
gyorgye69 Reputație: 4035 Postat Noiembrie 19, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Noiembrie 19, 2014 Eu m-am simtit bine mereu la Burebista vanatoresc pe Batistei, dar de cand e la moda Centrul Vechi, nu am mai ajuns acolo. Btw, in centrul vechi sunt lautari la Curtea domneasca: bunicei si aia:D
phoenix Reputație: -585 Postat Noiembrie 19, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Noiembrie 19, 2014 Eu m-am simtit bine mereu la Burebista vanatoresc pe Batistei, dar de cand e la moda Centrul Vechi, nu am mai ajuns acolo. Btw, in centrul vechi sunt lautari la Curtea domneasca: bunicei si aia:DAi dreptate frate ML-eu,dar servirea si mancarea e varza
Vizitator Reputație: 0 Postat Noiembrie 19, 2014 Postat Noiembrie 19, 2014 Eu m-am simtit bine mereu la Burebista vanatoresc pe Batistei, dar de cand e la moda Centrul Vechi, nu am mai ajuns acolo. Btw, in centrul vechi sunt lautari la Curtea domneasca: bunicei si aia:D vino la o petrecere de-a mea iti dau lautari sa asculti cati vrei, si ai si femei si bautura .. 3 4
gyorgye69 Reputație: 4035 Postat Noiembrie 19, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Noiembrie 19, 2014 vino la o petrecere de-a mea iti dau lautari sa asculti cati vrei, si ai si femei si bautura ..Vin coane!
jonny23 Reputație: -458 Postat Noiembrie 19, 2014 Oras:Berceni sect 4 Oras:Berceni sect 4 Postat Noiembrie 19, 2014 vino la o petrecere de-a mea iti dau lautari sa asculti cati vrei, si ai si femei si bautura ..Spune ma si pretul!
phoenix Reputație: -585 Postat Noiembrie 19, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Noiembrie 19, 2014 vino la o petrecere de-a mea iti dau lautari sa asculti cati vrei, si ai si femei si bautura ..Am loc si eu?
Vizitator Reputație: 0 Postat Noiembrie 19, 2014 Postat Noiembrie 19, 2014 Spune ma si pretul! ieftin 600 ron.. bautura, mancare si 3 femei 3 4
Vizitator Reputație: 0 Postat Noiembrie 19, 2014 Postat Noiembrie 19, 2014 Am loc si eu? toata lumea are loc
phoenix Reputație: -585 Postat Noiembrie 19, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Noiembrie 19, 2014 Spune ma si pretul! Mai conteaza? conteaza sa te simti bine
phoenix Reputație: -585 Postat Noiembrie 19, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Noiembrie 19, 2014 toata lumea are loc Pai si atunci de ce plm mai iesim in oras? nu mai bine e la tine?
Vizitator Reputație: 0 Postat Noiembrie 19, 2014 Postat Noiembrie 19, 2014 Pai si atunci de ce plm mai iesim in oras? nu mai bine e la tine? si eu ma intreb )
Postări Recomandate