muzicantu Reputație: 1 Postat Iulie 4, 2017 Postat Iulie 4, 2017 Maine seara da tot asa dupa 12 jumate poti
roxana ta Reputație: 3526 Postat Iulie 4, 2017 Oras:Peste tooooot Oras:Peste tooooot Postat Iulie 4, 2017 Da,dar sa stiu o ora exacta...
roxana ta Reputație: 3526 Postat Iulie 4, 2017 Oras:Peste tooooot Oras:Peste tooooot Postat Iulie 4, 2017 00:40 sa stiu ca nu afla nimeniMda....acum stie toata lumea de aici Dar de la mine nu afla nimeni
roxana ta Reputație: 3526 Postat Iulie 4, 2017 Oras:Peste tooooot Oras:Peste tooooot Postat Iulie 4, 2017 Vom discuta detaliile la telefon,sa ma suni inainte cu jumatate de ora pentru confirmare.
Vizitator Reputație: 0 Postat Iulie 5, 2017 Postat Iulie 5, 2017 Roxana vreau o programare in 20 de min 30 daca poti Saraca Roxana. Cu 20 deodata !!! Asta da gang-bang. Ce importante sunt uneori niste virgule. 2 1
roxana ta Reputație: 3526 Postat Iulie 5, 2017 Oras:Peste tooooot Oras:Peste tooooot Postat Iulie 5, 2017 Saraca Roxana. Cu 20 deodata !!! Asta da gang-bang. Ce importante sunt uneori niste virgule.Mda, adrian10...ce sa zic,incercam si cu 20 in seara asta,ca oricum, gaurile sunt limitate😂 2
Vizitator Reputație: 0 Postat Iulie 5, 2017 Postat Iulie 5, 2017 Mda, adrian10...ce sa zic,incercam si cu 20 in seara asta,ca oricum, gaurile sunt limitate😂 Vezi sa dai bon de ordine ca sa stie fiecare cand ii vine randul. 1 1
roxana ta Reputație: 3526 Postat Iulie 5, 2017 Oras:Peste tooooot Oras:Peste tooooot Postat Iulie 5, 2017 Vezi sa dai bon de ordine ca sa stie fiecare cand ii vine randul. 😂
daulabuci Reputație: 399 Postat Iulie 5, 2017 Oras:- Oras:- Postat Iulie 5, 2017 ...ce sa zic,incercam si cu 20 in seara asta,ca oricum, gaurile sunt limitatecâte găurici pui la bătaie?
Vizitator Reputație: 0 Postat Iulie 5, 2017 Postat Iulie 5, 2017 Zilele astea am revizitat-o pe Roxana dupa o lunga pauza. Am reintalnit aceeasi fata simpatica, foarte sociabila si cu servicii bune, foarte curata si cu un GFE ridicat. Locatia este acum pe strada Traiana Lalescu. Desi aceasta este o fosta uscatorie, parca este special amenajata pentru prostioare. Prestatia Roxanei o voi cu nota tot cu 9. Am avut parte de un oral neprotejat cu multa saliva si deep. Normalul a fost protejat in mai multe pozitii, iar finalizarea mea a avut loc in gurita Roxanei. Iar imaginea cu sperma curgand din gura lui Roxana pe penisul meu a facut toti banii. O alta piesa de rezistenta la Roxana sunt imensii ei sani de care nu mai ma saturam si i-as fi lins si supt la nesfarsit. La sfarsit am mai stat la o tigara si un pahar de apa. O experienta placuta care a costat 100 Ron/ 35 minute. 10 1
adeun_dayic Reputație: 7557 Postat Iulie 5, 2017 Telefon: [email protected] Oras:ORADEA Telefon: [email protected] Oras:ORADEA Autor Postat Iulie 5, 2017 Sunt gelos. 3
iondelaraion Reputație: 1811 Postat Iulie 5, 2017 Oras:p-ân bordeluri si p-ân crâJme, "revergorez" Oras:p-ân bordeluri si p-ân crâJme, "revergorez" Postat Iulie 5, 2017 Sunt gelos.Nu ești singurul. P.S.: revii? 3
muzicantu Reputație: 1 Postat Iulie 5, 2017 Postat Iulie 5, 2017 Roxana ai timp cum am stabilit de aseara
roxana ta Reputație: 3526 Postat Iulie 5, 2017 Oras:Peste tooooot Oras:Peste tooooot Postat Iulie 5, 2017 Sa inteleg ca ma vrei?
roxana ta Reputație: 3526 Postat Iulie 5, 2017 Oras:Peste tooooot Oras:Peste tooooot Postat Iulie 5, 2017 Sunt gelos.
adeun_dayic Reputație: 7557 Postat Iulie 6, 2017 Telefon: [email protected] Oras:ORADEA Telefon: [email protected] Oras:ORADEA Autor Postat Iulie 6, 2017 Sa inteleg ca ma vrei?Si inca cum. Sti tu bine. 3
roxana ta Reputație: 3526 Postat Iulie 6, 2017 Oras:Peste tooooot Oras:Peste tooooot Postat Iulie 6, 2017 Si inca cum. Sti tu bine.Deci,cand ne vedem? Macar sa ne luam ramas-bun ;
sparatcus Reputație: 1144 Postat Iulie 6, 2017 Oras:Oradea Oras:Oradea Postat Iulie 6, 2017 Buna fratilor. M-am gandit sa-i scriu si eu o recenzie posesoarei topicului. Ieri am reusit sa ma intalnesc cu Roxi dupa cateva incercari esuate.Ieri cu ceva treburi prin oras am contactat-o prin PM si a zis ca ma poate primi in 30 de min. Ajuns in zona am resunat-o si ma dirijat spre locatie. Ajuns in apartamentul ultra mic am ramas surprins placut de aspectul ei. Arata mai bine ca in poze, intr-adevar are cateva kg in plus dar gusturile nu se discuta, pentru mine e de 9+. Am socializat putin, ma servit cu un pahar de apa, am decis sa raman 1 ora si vedem ce va fi. Dupa cateva minute de vorbe am plecat spre dus, ea a facut inainte sa vin eu. Revenit in camera ma astepta goala in pat. A inceput primul numar cu un ON foarte ok, cu de toate saliva deep, priviri perverse apoi a luat junior intre sani.. ce senzatie... A montat capisonul si a venit in LOT dar nu am rezista mult si am terminat in prez dupa vreo 2 minute. A urmat igienizarea, am trecut iarasi la dus, apoi ea. Am luat o pauza, unde am vorbit destul de mult amandoi apoi am incercat al doilea nr. Din nou ON de nota 10, apoi am inceput doggy, schimbat in misionar, si din nou LOT, dar finalizarea a ramas pe data viitoare. Ea s-a straduit dar nu am reusit a doua oara. Ma revansez data viitoare. A urmat din nou o mica igienizare, am achitat halatul si dus am fost. +1 punct ca nu a cerut banii inainte, desi acuma am fost prima data la ea. Pentru mine a fost o experineta super ok. Notele: - Locatie 10, - Pat mare, baie cam mica dar curata cu tot ce trebuie - Aspect 10 - Ii dau 10, gusturile nu se discuta - Atitudine 10 - Parca ne cunosatem de o vesnicie - Igiena 10 Curata, parfumata - Oral 10 - Cum am mai scris cu de toate, saliva, lins oo, deep, - Normal 10 - Se implica,chiar s-a straduit a doua oara dar e vina mea nu a ei - GFE 9 - Nu am intrebat / incercat sarut, poate data viitoare - Halat 200 RON - ON/NP - 1H - Pret/ calitate 10 - De revenit DA! Eu sigur o sa revin - De recomandat Da, 6
roxana ta Reputație: 3526 Postat Iulie 6, 2017 Oras:Peste tooooot Oras:Peste tooooot Postat Iulie 6, 2017 Buna fratilor. M-am gandit sa-i scriu si eu o recenzie posesoarei topicului. Ieri am reusit sa ma intalnesc cu Roxi dupa cateva incercari esuate.Ieri cu ceva treburi prin oras am contactat-o prin PM si a zis ca ma poate primi in 30 de min. Ajuns in zona am resunat-o si ma dirijat spre locatie. Ajuns in apartamentul ultra mic am ramas surprins placut de aspectul ei. Arata mai bine ca in poze, intr-adevar are cateva kg in plus dar gusturile nu se discuta, pentru mine e de 9+. Am socializat putin, ma servit cu un pahar de apa, am decis sa raman 1 ora si vedem ce va fi. Dupa cateva minute de vorbe am plecat spre dus, ea a facut inainte sa vin eu. Revenit in camera ma astepta goala in pat. A inceput primul numar cu un ON foarte ok, cu de toate saliva deep, priviri perverse apoi a luat junior intre sani.. ce senzatie... A montat capisonul si a venit in LOT dar nu am rezista mult si am terminat in prez dupa vreo 2 minute. A urmat igienizarea, am trecut iarasi la dus, apoi ea. Am luat o pauza, unde am vorbit destul de mult amandoi apoi am incercat al doilea nr. Din nou ON de nota 10, apoi am inceput doggy, schimbat in misionar, si din nou LOT, dar finalizarea a ramas pe data viitoare. Ea s-a straduit dar nu am reusit a doua oara. Ma revansez data viitoare. A urmat din nou o mica igienizare, am achitat halatul si dus am fost. +1 punct ca nu a cerut banii inainte, desi acuma am fost prima data la ea. Pentru mine a fost o experineta super ok. Notele: - Locatie 10, - Pat mare, baie cam mica dar curata cu tot ce trebuie - Aspect 10 - Ii dau 10, gusturile nu se discuta - Atitudine 10 - Parca ne cunosatem de o vesnicie - Igiena 10 Curata, parfumata - Oral 10 - Cum am mai scris cu de toate, saliva, lins oo, deep, - Normal 10 - Se implica,chiar s-a straduit a doua oara dar e vina mea nu a ei - GFE 9 - Nu am intrebat / incercat sarut, poate data viitoare - Halat 200 RON - ON/NP - 1H - Pret/ calitate 10 - De revenit DA! Eu sigur o sa revin - De recomandat Da, Multumesc,chiar m-am simtit extraordinar de bine alaturi de tine 4
davaistu33 Reputație: 60 Postat Iulie 8, 2017 Oras:satu mare Oras:satu mare Postat Iulie 8, 2017 Va salut stimabililorVreau sa va impartasesc ce mi s-a intamplat cu domnita Roxana.Sunat ieri posesoarea topicului pe numarul cu 0748550096 pentru o prorgamare pe azi la ora 11. Raspuns promt foare volubila ne intelegem foarte bine, aranjat intalnirea. M-am inteles cu d-soara ca inainte cu 20 de minute inaintea intalnirii sun pentru detalii de locatie etc.Azi purces spre urbea de pe malurile Crisului Repede pentru mirifica intalnire. Ajuns in Oradea, sun domnita si surpriza "Ati accesat mesageria vocala a abonatului.", ma gandesc super tare. Mai pierd vremea prin oras mai incerc sa sun de cateva ori intr-un interval de aproximativ o ora aceeasi poveste, trimit si un sms chiar in speranta ca da de iese ceva, in schimb nimic..Nu sunt nici posesorul unui smartphone, din anumite principii, sa caut celalalt numar.sa o contactez, eu avand mirificul model 1109 de la Nokia, cunoscatorii stiu ce model "beton" de telefon este .Dupa un timp suparat pe viata am luat hotararea sa vin spre casa fara sa ma intalnesc cu d-soara.Cam asta a fost "intalnirea" mea cu Roxana.Cel mai mult imi pare rau de timpul pierdut pe drumuri eu facand azi cateva sute de kilometrii pe degeaba. PS: In trecut am mai incercat sa ma intalnesc cu dansa cred ca de vreo 2 ori, dar mi-a intervenit ceva si a trbuit sa aman intalnirile. @ Roxana te-as ruga pe viitor daca nu ai chef, nervi, sa te intalnesti cu un client, esti ocupata, sau ti-a intervenit ceva, da un semn si eu cel putin te inteleg si mai mult ca sigur si ceilalti te-ar intelege, mai ales cei care te cunosc.Eu te-am anuntat de fiecare data cand a trebuit sa contramandez intalnirea cu tine. Mersi de intelegereZi faina va doesc tuturor si week-end placut in continuare!!!Sa auzim numai de bine.. 5
ryan07 Reputație: 63 Postat Iulie 8, 2017 Oras:Oradea Oras:Oradea Postat Iulie 8, 2017 Am vizitat-o si eu pe Roxana anul trecut. Am fost determinat sa o vizitez dupa ce am vazut pozele sexy de pe forum, mie imi plac genul asta de fete cu forme. Am sunat-o si mi-a raspuns din prima si am programat intalnirea seara undeva pe la ora 9. Cand am ajuns la ea mi-a deschis usa fiind complet dezbracata si cand am vazut sanii aia mari, mi s-a sculat instant. M-a servit cu un pahar cu apa timp in care am stat putin de vorba insa cu greu imi gaseam cuvintele , am ales sa stau o ora, dupa care am trecut la actiune. A inceput cu un oral foarte sexy, mi-a luat-o toata in gura la un moment dat si imi arunca niste priviri perverse de m-a terminat destul de repede. Am mers repede la un dus, dupa am mai stat putin de vorba si apoi am trecut la al 2 lea nr. A inceput cu un oral la fel de bun dupa care a urmat lot si mai multe pozitii, ea a avut initiativa, eu fiind incepator in domeniu. Nu am reusit sa termin si la al doilea nr, insa m-am simtit foarte bine in prezenta ei. Imi pare rau ca nu am sarutat-o pe sanii aia mari insa n-am avut curajul, poate data viitoare. Notele din partea mea sunt 10 pe linie, nota de plata a fost 200 de lei. 5
roxana ta Reputație: 3526 Postat Iulie 8, 2017 Oras:Peste tooooot Oras:Peste tooooot Postat Iulie 8, 2017 Va salut stimabililorVreau sa va impartasesc ce mi s-a intamplat cu domnita Roxana.Sunat ieri posesoarea topicului pe numarul cu 0748550096 pentru o prorgamare pe azi la ora 11. Raspuns promt foare volubila ne intelegem foarte bine, aranjat intalnirea. M-am inteles cu d-soara ca inainte cu 20 de minute inaintea intalnirii sun pentru detalii de locatie etc.Azi purces spre urbea de pe malurile Crisului Repede pentru mirifica intalnire. Ajuns in Oradea, sun domnita si surpriza "Ati accesat mesageria vocala a abonatului.", ma gandesc super tare. Mai pierd vremea prin oras mai incerc sa sun de cateva ori intr-un interval de aproximativ o ora aceeasi poveste, trimit si un sms chiar in speranta ca da de iese ceva, in schimb nimic..Nu sunt nici posesorul unui smartphone, din anumite principii, sa caut celalalt numar.sa o contactez, eu avand mirificul model 1109 de la Nokia, cunoscatorii stiu ce model "beton" de telefon este .Dupa un timp suparat pe viata am luat hotararea sa vin spre casa fara sa ma intalnesc cu d-soara.Cam asta a fost "intalnirea" mea cu Roxana.Cel mai mult imi pare rau de timpul pierdut pe drumuri eu facand azi cateva sute de kilometrii pe degeaba. PS: In trecut am mai incercat sa ma intalnesc cu dansa cred ca de vreo 2 ori, dar mi-a intervenit ceva si a trbuit sa aman intalnirile. @ Roxana te-as ruga pe viitor daca nu ai chef, nervi, sa te intalnesti cu un client, esti ocupata, sau ti-a intervenit ceva, da un semn si eu cel putin te inteleg si mai mult ca sigur si ceilalti te-ar intelege, mai ales cei care te cunosc.Eu te-am anuntat de fiecare data cand a trebuit sa contramandez intalnirea cu tine. Mersi de intelegereZi faina va doesc tuturor si week-end placut in continuare!!!Sa auzim numai de bine.. Imi pare foarte rau! Nu o sa te mint,am uitat de programare....Sper sa ma pot revansa fata de tine! 5
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum