Sari la conținut

Cate minute inseamna de fapt primul numar?

cassy

51 membri au votat

1. 1. Cate minute insemna de fapt primul numar in general?

• Sub 10 minute
      17
    • Intre 10-15 minute
      9
    • intre 15-20 minute
      7
    • intre 20-30 minute
      8
    • Alta varianta
      10

Postări Recomandate

Postat

As sublinia un aspect foooarte interesant. Pana acum sunt 45 de voturi. Nu stiu cate fete au votat ca sa le scad din acest total.

Oricum e clar ca nici una nu a votat ultimele 2 variante. Deci 18 voturi din ultimele doua categorii nu se regasesc nicaieri. As estima deci cam jumatate din votanti (curvari) au apreciat ca la ei dureaza mai mult, fapt neconfirmat de fete :)

Bine, e interesant si ce fete au votat si cum ziceam, cate.

Cum eu de exemplu am votat la ultima categorie (respectiv altele), inseamna ca n-am fost la nici una dintre cele care a votat :)

Dati-mi si mie fratilor (cei care aveti ceva culori pe voi si puteti vedea) o lista cu fetele astea, ca poate reusesc sa le schimb parerea :)

• Oras:Sfantu Gheorghe (CV)
  • Oras:Sfantu Gheorghe (CV)
Postat

Stai un pic.. exista categoria barbatilor care merg pentru o singura finalizare prelungita.. dar ei nu reprezinta majoritatea, sunt doar cativa care iau o ora direct cu doar o finalizare (lunga), majoritatea barbatilor vor  doua finalizari  daca nu sunt pe graba. (14 fete au votat)

Cassy,la mine dureaza 30 secunde,se pune? :laugh2

Nici nu stiu.. asta e sub 10 minute? :350x

• Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat

Stai un pic.. exista categoria barbatilor care merg pentru o singura finalizare prelungita.. dar ei nu reprezinta majoritatea, sunt doar cativa care iau o ora direct cu doar o finalizare (lunga), majoritatea barbatilor vor  doua finalizari  daca nu sunt pe graba. (14 fete au votat)

Nici nu stiu.. asta e sub 10 minute? :350x

pai cica e sub 10 min,dar e mai "extra" asa,de aia intrebam :laugh2

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...