Sari la conținut

Cutremur

Postări Recomandate

• Oras:Sfantu Gheorghe (CV)
Postat

Eu... a fost lung... cam 4.5?

• Like 2
Postat

5-5.5 cica, mi s-a parut mai mic.. poate pt ca au fost mai multe miscari mici si lungi si una mai mare..

Ultima cea de 4.8 mi s-a parut mai violent, asta.. nici nu eram sigura ca simt bine ce simt. Era mai mult ceva tremurat :)

• Like 1
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat

Mie mi s-a parut mare...peste 5 grade. Dar nu am vazut sa comenteze pe undeva subiectul...

Mi-e groaza de ce poate face ... natura, cat ai clipi...:((((

• Like 2
Postat

A avut 5.6, epicentrul la o adancime de 40 de km

Vizitator Batranul George
Reputație: 0
Postat

ce-mi mai plac cutremurele,un pretext bun sa bag si eu comentarii aici sa ma fac galben

• Oras:-----------
Postat

Suntem niste ''nimeni'' in fata naturii....

Omul nu a ajuns incă să stăpânească natura, nici ea pe el încă  :laugh2 

• Oras:Los Angeles
Postat

Ba mai mult....omul face rau naturii si aceasta se razbuna pe noi prin tot felul de fenomene stranii...nu ne asteapta un viitor sigur din acest punct de vedere, incalzire globala, tzunami, cutremure, tornade...se schimba totul in natura! Noi o belim ca furnicile in noroi!

:)

Postat

Insa Romania are o problema grava.. la aceasta intensitate au picat toate retelele de telefonie...

• Like 1
Postat

Operatorii de telefonie mobila din Romania....sunt penibili la ce servicii proaste au. Le cade reteaua des si cand nu este cutremur!

:laugh2

• Like 4
  • Oras:Ploiesti
  • Oras:Ploiesti
Postat

Insa Romania are o problema grava.. la aceasta intensitate au picat toate retelele de telefonie...

Acum ca citesc ce spuneti voi imi dau sema ca a fost cutremur... la mine s-a hatanat tastatura putin dar am crezut ca am atins eu biroul cu piciorul... Stau la et.2 dar a fost insesizabil aici...
Postat

Operatorii de telefonie mobila din Romania....sunt penibili la ce servicii proaste au. Le cade reteaua des si cand nu este cutremur!

:laugh2

da, si dupa o pana de curent, tehnologia e f fragila, nu tine de țară, o explozie solara si pa, ajungem in evul mediu

Postat

Ba mai mult....omul face rau naturii si aceasta se razbuna pe noi prin tot felul de fenomene stranii...nu ne asteapta un viitor sigur din acest punct de vedere, incalzire globala, tzunami, cutremure, tornade...se schimba totul in natura! Noi o belim ca furnicile in noroi!

hm...unii zic ca da, alții că ba, nu ști ce să mai crezi, vom vedea

• Oras:Wonderland
  • Oras:Wonderland
Postat

Eu n-am simtit nimic, inseamna ca sunt un nesimtit? :P

Ca sa-l citez pe George Carlin: "Save the planet... the planet is FINE, humans are f*cked!" :)

Postat

hm...unii zic ca da, alții că ba, nu ști ce să mai crezi, vom vedea

doamne ajuta sa ne fie bine!

Postat

Nu e chiar asa ca sa il citez pe xoxo.

Retelele nu au picat, au fost doar aglomerate.

• Telefon: lorapuisor6969
  • Oras:bucuresti
  • Telefon: lorapuisor6969
  • Oras:bucuresti
Postat

Eram in culmea fericirii!! Deci...n-am simtit :))))

• Like 3
  • Oras:Grünau
  • Oras:Grünau
Postat

De acord cu tine. Totuşi, e un cutremur fără victime, din căte văd. Dacă era unul serios, ce dracu se faceau ăia care chiar aveau nevoie de ajutor?

Postat

Si cand lumea o sa aiba nevoie sa sune la 112 pt ca e ranit, sub ruine.. sau doar pe strada, oriunde.. ar suna ca are nevoie de ajutor.. mai mult ca sigur si atunci o sa pice toate

• Like 1
Postat

Pai aici e spiritul balcanic.Majoritatea au sunat imediat sa intrebe: "ai simtit?" "ai simtit?"

Si cand va fi unul mare atunci cade reteaua pe bune.

• Like 4
  • Minus 6

Postat

Totusi cand pica cladiri nu cred ca o sa sune sa intrebe daca au simtit.. mda, atunci o sa sune la rude sa-i intrebe daca sunt ok. Problema asta oricum trebuie rezolvata, ori cu devoltarea retelelor, ori cu educatia populatiei

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Confirm ca am 18+ ani si sunt de acord cu Termeni de Utilizare