Sari la conținut

Cutremur

Postări Recomandate

• Oras:B
Postat

Nu, m-am beshit io de la fasole! :laugh2  Ma bucur ca s-a resimtit :laugh2  :laugh2  :laugh2

Se cunoaște că ții post. Si zdrențele îți simt lipsa și uită cine ești. ;)

• Oras:Bucuresti
Postat

Cat despre trepadusi....stiu eu unul care-i scrie recenzii prietenei tale.

Nu ma interesaza ce stii sau ce nu stii tu sau altcineva. Eu stiu mai multi care fac recenzii false dar NU MA INTERESEAZA. Dupa cum ii spuneam unuia dintre trepadusi aseara, pe mine nu ma fute grija de altii iar daca pe altii ii fute grija de mine este fix treaba lor. Eu nu am nevoie de astfel de manevre ca sa ma ridic din simplul motiv ca mie chiar imi place brebenelul iar asta este atuul principal in a face bani sa vina ei la mine nu sa alerg eu dupa ei ;)

• Oras:Satu' cu ministri
Postat

Port haine normale, nu zdrente, pe alea le dau la aurolaci. Btw... vreau sa arunc niste haine vechi, demodate, sa iti dau adresa?

Postat

Spre deosebire de mine, tu chiar nu mimezi.

• Like 6
  • Minus 14
Vizitator Batranul George
Reputație: 0
Postat

Nu ma interesaza ce stii sau ce nu stii tu sau altcineva. Eu stiu mai multi care fac recenzii false dar NU MA INTERESEAZA. Dupa cum ii spuneam unuia dintre trepadusi aseara, pe mine nu ma fute grija de altii iar daca pe altii ii fute grija de mine este fix treaba lor. Eu nu am nevoie de astfel de manevre ca sa ma ridic din simplul motiv ca mie chiar imi place brebenelul iar asta este atuul principal in a face bani sa vina ei la mine nu sa alerg eu dupa ei ;)

Pai da-i pe toti in vileag aia care fac recenzii false ca iti place sa faci asta.

Nici pe mine nu ma intereseaza absolut deloc ce face altcineva, dar ma enerveaza lupii moralisti.

Si mie chiar nu imi place brebenelul, ce sa-i faci nu avem gusturi comune.

Postat

Spre deosebire de mine, tu chiar nu mimezi.

Ia-ți familia și mai du-te la biserică, ca te ia necuratul pe dinainte.

P.S.: Mi-ai turnat-o bine. Mai bine ca niciodată. Scurt si eficient. Nu stiu daca ea e motivatia de a mai iesi din hibernare. =))

Postat

Ba pulica franaru' tu chiar ai intrat in hibernare, in hibernarea mintii! Daca nu stai in banca ta, povestesc aici cam ce PM-uri de om marunt ai avut indrazneala si nerusinarea sa-mi trimiti! Vezi-ti de frustraile tale si lasa-ne dreaq! Nu prea am timp acum.

Postat

Ia fa o desconspirare. =)) Am avut bunul simt sa nu te iau la mișto la locul public potrivit si ti-am zis privat cum se pisa Sorina in capul tau. Mare secret de stat. =)) Ce am mai zis altceva interesant pentru public?? Ca esti lakici? =))

Chiar incercam sa ma obișnuiesc cu ideea ca azi mi-ai inchis si tu pentru prima data, dar daca ma iei cu amenintari din astea marunte, ca zic lumii ce mi-ai zis. Pai iesi in pula mea de sugar si zi lumii. Ia zi. Te ajut sa faci print screen.

Ce-ai dat-o cu bata in balta. Nu ti-a priit clisma aseara este? Te-ai stricat prea tare la burta de la fasole si varza fiarta. Esti slab rau picoane. Nu o zic cu rautate. Dar zdrentele astea (de pe tine sau de pe capul tau) te-au facut neom. ;)

• Oras:Bucuresti-Periferie
  • Oras:Bucuresti-Periferie
Postat

Nu mai țineți secret ce aveți pe suflet.

Spovediți va la noi.

Suntem buni ascultători si nu ducem vorba mai departe.

Postat

Pai nu, nici nu era de asteptat sa fie, pentru ca si marile companii de telefonie, indiferent ca-s frantuzesti, britanice, nemtesti, japoneze sau elvetiene :), odata ajunse in Rromanika, isi schimba politica sub influenta fermecata a acestor plaiuri, cum face orice alta firma, din orice domeniu, care activeaza aici: productie frate, profit, pe$o$, valuare dă mylyuane la kombynatye pă sistem, cu investitii minuscule, zero daca ar fi posibil. 

"Ii momim cu preturi (relativ) mici comparativ cu unele tari straine, megaoferte sa atragem alte si alte milioane de abonati, sa ne-aduca bani fara numar fara numar fara numar :) Hardware-ul nu suporta atatea convorbiri? Sa investim in infrastructura retelei? Ce investitii visezi acolo? Da-o-n plm, las-o ba ca mere-asa. Calitatea serviciilor? Care calitate bre, in ce tara te crezi? Da-i in p00la de melteni, n-au unde se duce, ca si concurenta face la fel..."

:(

De fapt e si mai mare bagabonteala. Orange si Vodafone au inceput sa se foloseasca de aceeasi infrastructura in sensul in care isi suie unii altora antenele pe stalpii proprii. Ce inseamna asta ? Nimeni nu doreste sa faca concurenta reala si sa ofere o cat mai buna acoperire, ci doar se tin de intelegerile pe care le fac intre ele, pentru minimizarea costurilor. S-au dus ofertele pe preturi in zonele deficitare, nu se mai doreste atragerea de clienti de la celalalt. ( apropo, incearca sa-ti iei abonament la unul cu datorii la celalalt :D  ), lanseaza 4G impreuna,,,, la anul vedem si TV Vodafone. Se pare ca avem un USDL contra la vie en rose. Si asta din urma a inceput sa investeasca in.... masini. 

• Like 1
Postat

Esti off topik Gabriele nu vezi despre ce se discuta acilea?

• Oras:all over (NU e o ironie...)
  • Oras:all over (NU e o ironie...)
Postat

Eu sunt vinovat, eu i-am ridicat la fileu mingea cu retelele de telefonie...

Oare ne luam ban?  :blushing2

Postat

Nu mai țineți secret ce aveți pe suflet.

Spovediți va la noi.

Suntem buni ascultători si nu ducem vorba mai departe.

Nu am tinut niciodata nimic secret ce tine de forumul asta, dar am zis sa nu il iau la misto public pe piconas, ca mai sar 2-3, si sa o ardem elegant privat. Tot la postari publice am ajuns pana la urma. Sa il lasam sa posteze ce am mai vorbit eu cu el.  :slap2

Postat

M-ai prins. Sint cutremurat! :D 

Eu sunt vinovat, eu i-am ridicat la fileu mingea cu retelele de telefonie...

Oare ne luam ban?  :blushing2

Intrebarea corecta era " Oare ne luam bani ? " ceea ce ai scris tu e de la sine inteles.... mai devreme sau mai tarziu. :D 

• Like 1
  • Oras:Timisoara
Postat

Pai cum sa nu fie cutremul fratilor !

Am citit intr-un studiu, cum ca in orice clipa circa 7% din populatia terei face sex! Va inchipuiti ce miscari tectonice rezulta daca printr-o intamplare nefericita toti imping in aceasi directie ?

• Like 2
Postat

Am citit intr-un studiu, cum ca in orice clipa circa 7% din populatia terei face sex! Va inchipuiti ce miscari tectonice rezulta daca printr-o intamplare nefericita toti imping in aceasi directie ?

Bai da-ma dracu.7%? Poate doar daca aia din Africa si India se fut intr-una ca sunt putori.

Postat

Pai da-i pe toti in vileag aia care fac recenzii false ca iti place sa faci asta.

Nu are niciun rost sa fac eu asta, se dau singuri de gol. Tampit sa fii sa nu iti dai seama care recenzii sunt false si care nu si de catre cine sunt facute. Apoi, trebuie sa recunosc ca nu toti au talentul tau mirific de a face asta ;)

Nici pe mine nu ma intereseaza absolut deloc ce face altcineva, dar ma enerveaza lupii moralisti.

Comportamentul si grijile tale din ultimul timp, spun cu totul altceva. ;)

• Like 1
Postat

Chiar crezi ca noi le zguduim asa de tare ?  :D  Eu bat pariu ca daca ne apucam sa face sex deodata toti barbatii de pe pamant nu reusim nici 2 pe scara Richter. :D 

Postat

Chiar crezi ca noi le zguduim asa de tare ?   :D  Eu bat pariu ca daca ne apucam sa face sex deodata toti barbatii de pe pamant nu reusim nici 2 pe scara Richter. :D

Cica se pot muta obiecte numai cu energia gandului ! Dapoi daca mai dai si din fund...

• Telefon: sug pula ,ma fut în cur si ocazional piÅŸ bărbații pe pulă
  • Oras:Romania
  • Telefon: sug pula ,ma fut în cur si ocazional piÅŸ bărbații pe pulă
  • Oras:Romania
Postat

Daaaaaaa?

Postat

Ia fa o desconspirare. =)) Am avut bunul simt sa nu te iau la mișto la locul public potrivit si ti-am zis privat cum se pisa Sorina in capul tau. Mare secret de stat. =)) Ce am mai zis altceva interesant pentru public?? Ca esti lakici? =))

Chiar incercam sa ma obișnuiesc cu ideea ca azi mi-ai inchis si tu pentru prima data, dar daca ma iei cu amenintari din astea marunte, ca zic lumii ce mi-ai zis. Pai iesi in pula mea de sugar si zi lumii. Ia zi. Te ajut sa faci print screen.

Ce-ai dat-o cu bata in balta. Nu ti-a priit clisma aseara este? Te-ai stricat prea tare la burta de la fasole si varza fiarta. Esti slab rau picoane. Nu o zic cu rautate. Dar zdrentele astea (de pe tine sau de pe capul tau) te-au facut neom. ;)

Hai sa lamurim treburile:

Sorina m-a rugat sa nu mai postez balarii pe topicul ei, ca si asa sunt destui. Nu m-a lasat ranza si am mai postat o chestie. S-a necajit mandra, a si postat, am vorbit apoi si gata. Intamplarea face ca de ea sa ma lege si alte chestii care nu au nicio leatura cu forumul si curvasareala. Nu am vizitat-o decat o data, as mai fi vrut, dar ea stie motivul pentru care m-am oprit acolo.

Nea tata asta cu dureri de neuroni, mi-a trimis un PM in care cu multa satisfatie, ii ghiceam ranjetul de om marunt, imi spunea ca cea pe care am pupat-p in fund ...etc. ne ia l aranga. I-am eplicat ca nu e cazul sa se bucure degeaba. A continuat cu balariile.

De ce important ce v-am spus aici? Pai nu e nimic exploziv, nu m-a ingurat, e interesant sau mai degraba dezamagitor caracterul lui. Caracter neschin, de om marunt, cu orizont mic, caracter nu doar de misogin ci chiar de mizantrop, lucru vizibil din postari. Efectiv, nu are treaba, si-a inchipuit niste dusmani virtuali, isi boraste frustrarile si complexele fara incetare ... bref: un dus cu capul.

Cica a vrut sa nu zica pe forum, sa ma menajeze, dar la topicul Sorinei a postat ceva destul de transparent. Sa fii "menajat" de cineva ca el, e mai degraba o insulta.

Domnule "tata dolores", vezi-ti omule de viata ta, bucura-te de ea ( daca ai asa ceva), lasa-ne pe noi asa cum suntem. Nu-ti mai fa tu grija de noi, ai grija de tine, trateaza-te, castiga bani sa nu te mai plangi ca una sau alta si-au marit tarifele, saracule la minte si la punga!

Hai pa, ca mi-am pierdut prea mult timp cu tine!

Probabil pana maine seara, nu voi mai putea intra pe forum. "Vorbim" maine....adica, mai degraba vei vorbi singur.

• Like 7
  • Minus 14

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Confirm ca am 18+ ani si sunt de acord cu Termeni de Utilizare