Sari la conținut

Corina baby.blue si Sophia Arrakis

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti
Postat

Vad ca si-a sters si pagina de facebook cu afacerea, o fi dat faliment sau s-a dat la fund? Imi pare rau ca parea pasionata de ce facea...

Nici contul personal nu mai e

Vizitator sarlatanu
Reputație: 0
Postat

Am gasit o poza cu domnisoara corina....

post-171724-0-98003100-1472233151_thumb.jpg

zice ca VA PUPA  :laugh2

• Minus 1
Vizitator
Postat

Am gasit o poza cu domnisoara corina....

attachicon.gif30061.jpg

zice ca VA PUPA  :laugh2

Sunt toți acoloşa?
  • Minus 15
  • Administrator
  • Oras:La butoane
Postat

s-a recuperat paguba de 50.000 de euro pana la urma ??

large.xxxxx.gif.e9e57a37567b71fee318ced754364ca4.gif

Vizitator
Postat

Da ..... s-a dat NUP

Cine cântă la tine la masă ?

• Like 1
  • Minus 15
Vizitator sarlatanu
Postat

Sunt toți acoloşa?

Da, sunt toti, fara 48.000,cam asa, in rest sunt toti...

• Minus 1
Postat

Nu, n-a schimbat username-ul, e acelasi de ani de zile, poate ca tu nu stii de contul ala :)

Postat

Nu, n-a schimbat username-ul, e acelasi de ani de zile, poate ca tu nu stii de contul ala :)

Un singur cont am la friends :) (din ce imi amintesc)

Stai ca nu mai inteleg nimic. De cand o stiu, o aveam cu username-ul cu .... flame. Asta stiu sigur. Ce nu stiu sigur e ce si cum a fost trecerea pe celalalt cont.

Pana mai azi, dupa scandalurile de pe aici, era dezactivat. Astazi apare activ, dar nu sunt la friends, doar posibilitatea de a trimite mesaje, in schimb sunt la friends pe celalalt.

Vizitator taki
Postat

Da, sigur, 50.000 euro + dobanda a recuperat!

Vizitator
Postat

A deschis iar blog? :o

Cu numele vechi, asa cum o stia lumea

Ce nu a omorat-o (discutiile din topicurile alea, unde apareau detalii personale), a intarit-o :)

bai nene , trezeste-te , femeia se fute pe bani si nici in cur n-o doare de discutii si moralitate.

• Like 1
  • Minus 1
Vizitator taki
Postat

Da dar nu e placut cand afla familia

Depinde, sunt si familii ca i doare in cur si daca fetita scoate banii mult si ei i convine.

Postat

Din moment ce la ea programarile se faceau doar pe email si la 10 seara dadea stingerea inseamna ca nu stiau

Vizitator
Postat

spune-ne tot ce stii chris..

Știe o pulă...

Vizitator
Postat

Si tu stii tot o pula da' a mea-i mai mare!

=))

modest ca deobicei

=))

• Like 1
  • Minus 16
  • Administrator
Postat

Știe o pulă...

Mie imi aduce aminte de craioveanca asta: O femeie din Craiova a înscenat un furt, după ce a cheltuit fără ştirea soţului aproape 30.000 euro pe haine , pantofi si parfumuri. Femeia de 32 de ani din Craiova, a cheltuit însă economiile pe îmbrăcăminte, pantofi sau parfumuri şi atunci când, întors în ţară, bărbatul i-a cerut cei aproape 30.000 de euro pe care ştia că îi adunase, pentru a achiziţiona un autoturism, soţia i-a spus că banii au fost furaţi şi a alertat poliţia. - http://www.mediafax.ro/social/o-femeie-din-craiova-a-inscenat-un-furt-dupa-ce-a-cheltuit-aproape-30-000-euro-pe-haine-si-pantofi-15407938

Mareane tu ce ai face daca nevasta te-ar pacali si ti-ar fura 50.000 de euro? Imagineaza-ti sa lucrezi la depozitul de lemne in spania si sa-i trimiti lunar bani pana se aduna suma pentru masina. Iar dupa multe luni de cautari sa ai norocul sa iti gasesti masina potrivita pe autovit.ro, un cls ca asta

post-2-0-48046200-1472757640_thumb.jpg

post-2-0-20374700-1472757641_thumb.jpg

post-2-0-92118500-1472757641_thumb.jpg

post-2-0-59172800-1472757642_thumb.jpg

iar cand ajungi acasa sa faci tranzactia.... sa observi ca singura masina potrivita cu banii ramasi, sa fie doar dacia 1310 la 1477 ron :

post-2-0-67783600-1472758082_thumb.jpg

post-2-0-68446100-1472758083_thumb.jpg

:no2 :no2 :no2 :no2 :no2

post-2-0-36706600-1472758194_thumb.jpg

• Like 3

large.xxxxx.gif.e9e57a37567b71fee318ced754364ca4.gif

Vizitator
Postat

Mie imi aduce aminte de craioveanca asta: O femeie din Craiova a înscenat un furt, după ce a cheltuit fără ştirea soţului aproape 30.000 euro pe haine , pantofi si parfumuri. Femeia de 32 de ani din Craiova, a cheltuit însă economiile pe îmbrăcăminte, pantofi sau parfumuri şi atunci când, întors în ţară, bărbatul i-a cerut cei aproape 30.000 de euro pe care ştia că îi adunase, pentru a achiziţiona un autoturism, soţia i-a spus că banii au fost furaţi şi a alertat poliţia. - http://www.mediafax.ro/social/o-femeie-din-craiova-a-inscenat-un-furt-dupa-ce-a-cheltuit-aproape-30-000-euro-pe-haine-si-pantofi-15407938

Mareane tu ce ai face daca nevasta te-ar pacali si ti-ar fura 50.000 de euro? Imagineaza-ti sa lucrezi la depozitul de lemne in spania si sa-i trimiti lunar bani pana se aduna suma pentru masina. Iar dupa multe luni de cautari sa ai norocul sa iti gasesti masina potrivita pe autovit.ro, un cls ca asta

La noi muncesc nevestele... e cam imposibil sa se întâmple așa ceva.... ea îmi dă bani dă curve :)

• Like 1
  • Minus 16

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...