? ec ed Reputație: -439 Postat Noiembrie 23, 2014 Oras:aer Oras:aer Postat Noiembrie 23, 2014 De ce cucu are coaie si puta femeii nu?Asta inseamna ca femeia nu are 'coaie'? 2
dönitz Reputație: 606 Postat Noiembrie 23, 2014 Oras:Grünau Oras:Grünau Postat Noiembrie 23, 2014 Da. De asta cucu' îşi duce ouale în alte cuiburi în timp ce femeia adună coaie. 1
daywalker78 Reputație: 14869 Postat Noiembrie 23, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Noiembrie 23, 2014 Femeia are coaie. De exemplu prietena mea mi-a spus că ale mele sunt ale iei și că dacă fac vreo prostie mi le taie. Deci femeia are și ea coaie. 1 1
Johanes vot Reputație: 32 Postat Noiembrie 23, 2014 Telefon: sug pula ,ma fut în cur si ocazional piÅŸ bărbații pe pulă Oras:Romania Telefon: sug pula ,ma fut în cur si ocazional piÅŸ bărbații pe pulă Oras:Romania Postat Noiembrie 23, 2014 Unele nu toate ,ca si bărbatii de altfel,unii sunt mai pizde decît pizdele
andreea_good Reputație: 2383 Postat Noiembrie 23, 2014 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Postat Noiembrie 23, 2014 Cucul e pasăre sură, te aștepți să aibă *ul*Altfel cum se mai înmoaie, dacă nu ar avea coa3?Ar rămâne mereu tare și lipsit de apărareȘi ar sta în pantaloni, cucul până la șoșoni. Dar pupăza are moț, de-aia i se pune cloț,Ca să nu o fure altu'; Nea' Vasile cu trabantu'.Și de-aia i-a crescut creastă, să știe să se tocmească.Dai o sută și-i vioaie. De ce-i mai trebuie coa3? Când în mare ți le scalzi și la soare ți le arziCucul pupăză se face, iar pupăza i se coace.Vine-un crab în apa ta, la ea n-are ce pișca.Dar să vezi cum ți le taie, crabul când se-nfinge-n coa3! 7
randunica Reputație: 6344 Postat Noiembrie 23, 2014 Telefon: 0758609361 Oras:Bucuresti Disponibila Telefon: 0758609361 Oras:Bucuresti Disponibila Postat Noiembrie 23, 2014 Femeile au si ele testicule. Ovarele. Doar ca la ele sunt in interior, la barbati in exteriorTesticulele reprezintă varianta masculuină a ovarelor, cu excepţia că sunt situate în afara corpului. Acestea au rolul de a susţine penisu şi fac din băieţi bărbaţi.Adica pe romaneste, in burta mamii, toti barbatii sunt intai femei. in timpul primului semestru de sarcina se formeaza sexul copilului, cand ovarele raman acolo, fatul devenind femeie sau ovarele coboara, fatul devenind baiat. 2
tendoi Reputație: -550 Postat Noiembrie 23, 2014 Oras:Bucuresti-Periferie Oras:Bucuresti-Periferie Postat Noiembrie 23, 2014 Adica pe romaneste, in burta mamii, toti barbatii sunt intai femei. in timpul primului semestru de sarcina se formeaza sexul copilului, cand ovarele raman acolo, fatul devenind femeie sau ovarele coboara, fatul devenind baiat. Tu te-ai uitat in gura lu' ala care ti-a spus bazaconia asta ?)))))))) Eu am invatat ca x=fetita si y=baiat, nineintels vorbim de cromozonii prezenti in spermatozoizi Avand in vedere ca femeile au doar x, acum depinde de barbat ce pompeaza...x sau y pentru ca xx=fetitza si xy= baiat.
tendoi Reputație: -550 Postat Noiembrie 23, 2014 Oras:Bucuresti-Periferie Oras:Bucuresti-Periferie Postat Noiembrie 23, 2014 In legatura cu ed ec ?, el sa fie mai prost ?Este in trend )))
cassy Reputație: 16361 Postat Noiembrie 23, 2014 Oras:Sfantu Gheorghe (CV) Oras:Sfantu Gheorghe (CV) Postat Noiembrie 23, 2014 Testiculele reprezintă varianta masculuină a ovarelor, cu excepţia că sunt situate în afara corpului. Acestea au rolul de a susţine penisu şi fac din băieţi bărbaţi. Na, dar asta a fost tare Randunica... te superi daca merge la de pe forum adunate? Eu am senzatia ca nu sustin nimic ci atarnaContinuand firul logic .. cine nu are coaie ii cade puta... 3
dönitz Reputație: 606 Postat Noiembrie 23, 2014 Oras:Grünau Oras:Grünau Postat Noiembrie 23, 2014 Na, dar asta a fost tare Randunica... te superi daca merge la de pe forum adunate? Eu am senzatia ca nu sustin nimic ci atarnaContinuand firul logic .. cine nu are coaie ii cade puta...N-ai înțeles. Testiculele oferă susținere morală penisului. 2
phoenix Reputație: -585 Postat Noiembrie 23, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Noiembrie 23, 2014 Continuand firul logic .. cine nu are coaie ii cade puta...Pai de cand mama naibii coaiele sustin cariciu? N-ai înțeles. Testiculele oferă susținere morală penisului. Doar atat
? ec ed Reputație: -439 Postat Noiembrie 23, 2014 Oras:aer Oras:aer Autor Postat Noiembrie 23, 2014 Eu ziceam asa...dupa ce s-au dat cateva raspunsuri la o intrebare, se poate trece la urmatoarea,cine o vrea sa scrie,in felul asta mai vedem si noi un raspuns funny, sau pertinent, sau caterincos... oly:cauta-ma pe Neajlov,sunt cu caiacul.
phoenix Reputație: -585 Postat Noiembrie 23, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Noiembrie 23, 2014 Eu ziceam asa...dupa ce s-au dat cateva raspunsuri la o intrebare, se poate trece la urmatoarea,cine o vrea sa scrie,in felul asta mai vedem si noi un raspuns funny, sau pertinent, sau caterincos... oly:cauta-ma pe Neajlov,sunt cu caiacul. Pe Delta Neajovului? 1
? ec ed Reputație: -439 Postat Noiembrie 23, 2014 Oras:aer Oras:aer Autor Postat Noiembrie 23, 2014 Pe Delta Neajovului? Nu,pe rau! Pe delta ma dau cu canoe.
Vizitator FLQ Reputație: 0 Postat Noiembrie 23, 2014 Postat Noiembrie 23, 2014 De ce pula ( cu coaie) e discriminata? Exemple: -ce faci, ma?-mi-e rau in pula mea. Baaaa, ce ai facut?-Am spart geamul. Sa mi bag pula in el! -Ce are, ma, nu mai merge?-Nu mai merge, sa mi bag pula in ea de masina! Iti taie unu calea in trafic si tot el iti arata degetul mijlociu. Il injuri:-Sa-mi bag pula in mortii tai! Concluzia? Pula e vinovata de serviciu, orice e naspa pica vina pe ea. E chinuita rau, fute fiare si geamuri sparte! In plus, e homosexuala si necrofila! Pizda are numai avantaje, niciodata nu e pusa intr o situatie aiurea. -Moamă, ce masina pizda ti ai luat! -Cum a fost in concediu?-A fost pizdaaa! La anu' tot acolo ma duc! Ati auzit vreodata "am spart geamul. Sa mi bag cioburile in pizda? @De ce-ule, ia atitudine! @Alex, da pizda in judecata! 1
phoenix Reputație: -585 Postat Noiembrie 24, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Noiembrie 24, 2014 Nu,pe rau! Pe delta ma dau cu canoe. Oricum e de vis acolo
Johanes vot Reputație: 32 Postat Noiembrie 24, 2014 Telefon: sug pula ,ma fut în cur si ocazional piÅŸ bărbații pe pulă Oras:Romania Telefon: sug pula ,ma fut în cur si ocazional piÅŸ bărbații pe pulă Oras:Romania Postat Noiembrie 24, 2014 De ce nu sunt verde
picon Reputație: 1046 Postat Noiembrie 24, 2014 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Noiembrie 24, 2014 De ce pula ( cu coaie) e discriminata? Exemple:-ce faci, ma?-mi-e rau in pula mea. Baaaa, ce ai facut?-Am spart geamul. Sa mi bag pula in el! -Ce are, ma, nu mai merge?-Nu mai merge, sa mi bag pula in ea de masina! Iti taie unu calea in trafic si tot el iti arata degetul mijlociu. Il injuri:-Sa-mi bag pula in mortii tai! Concluzia? Pula e vinovata de serviciu, orice e naspa pica vina pe ea. E chinuita rau, fute fiare si geamuri sparte! In plus, e homosexuala si necrofila! Pizda are numai avantaje, niciodata nu e pusa intr o situatie aiurea. -Moamă, ce masina pizda ti ai luat! -Cum a fost in concediu?-A fost pizdaaa! La anu' tot acolo ma duc! Ati auzit vreodata "am spart geamul. Sa mi bag cioburile in pizda? @De ce-ule, ia atitudine!@Alex, da pizda in judecata! Euflo, da asta zici?http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=dlFdMwr2X84 5 14
Vizitator FLQ Reputație: 0 Postat Noiembrie 24, 2014 Postat Noiembrie 24, 2014 Euflo, da asta zici?http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=dlFdMwr2X84cine stie, re--cunoaste!
picon Reputație: 1046 Postat Noiembrie 24, 2014 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Noiembrie 24, 2014
sorina4u Reputație: 79 Postat Noiembrie 24, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Noiembrie 24, 2014 http://maternitate.ro/diferenta-dintre-sexul-feminin-si-cel-masculin/ Gonade: Glanda sexuala, masculina sau feminina (testicul sau ovar), care produce celulele germinale (celulele a caror diviziune si maturare conduc la formarea de celule sexuale sau gameti).
huang fu Reputație: 36 Postat Noiembrie 24, 2014 Oras:RO Oras:RO Postat Noiembrie 24, 2014 De ce cucu are coaie si puta femeii nu?Asta inseamna ca femeia nu are 'coaie'?Deoarece trebuia ca cineva sa intrebe!
gabrogabro Reputație: 2348 Postat Noiembrie 24, 2014 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat Noiembrie 24, 2014 O fetita si un baietel se joaca in pielea goala in nisipul de pe malul marii. Baietelul spune aratand spre pulicica:-Eu am... tu nu ai !!! -La care fetita raspunde :-Mamica mea mi-a spus ca daca voi fi mare o sa am si eu cate vreau !!!
Johanes vot Reputație: 32 Postat Noiembrie 25, 2014 Telefon: sug pula ,ma fut în cur si ocazional piÅŸ bărbații pe pulă Oras:Romania Telefon: sug pula ,ma fut în cur si ocazional piÅŸ bărbații pe pulă Oras:Romania Postat Noiembrie 25, 2014 De ce nu ma lasi sa fiu galbena
Johanes vot Reputație: 32 Postat Noiembrie 25, 2014 Telefon: sug pula ,ma fut în cur si ocazional piÅŸ bărbații pe pulă Oras:Romania Telefon: sug pula ,ma fut în cur si ocazional piÅŸ bărbații pe pulă Oras:Romania Postat Noiembrie 25, 2014 Vreau galbena
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum