Sari la conținut

Dependenta de forum...

Postări Recomandate

• Telefon: amada.bdsm
  • Oras:Bucuresti
Postat

Sunt Amada si sunt dependenta de forum.

Intitial am fost dependenta de internet, acum a devenit cam acelasi lucru daca nu pun in calcul putin mess si niste filme...

De ce am ales s-o spun?

Vreau sa-mi intre in cap clar si raspicat ca ce am facut pana acum nu a fost pentru binele meu!

Vreau sa declansez partea constienta care ignora faptul ca atat cat nu dorm, eu nu fac decat sa stau la laptop, cu exceptia momentelor cand sunt cu cineva...

Imi vreau viata inapoi, acea viata in care ma plimbam, faceam fitness, savuram o cafea la terasa, etc...

Sa nu interpretati ca am ceva impotriva acestui loc per general, sunt impotriva excesului si simt ca il fac de prea mult timp...

Deja ma simt mai bine.

O sa recitesc asta pana se intipareste definitiv...

:hug1

• Like 21
  • Oras:B
Postat

Eu sunt dolores, iar picon ma acuza ca am devenit dependent de viata lui virtuala, in care traieste mai mult.

Cred ca am devenit dependent sa imi bag pula in gura lui la orice postare de lingau pe care o face. =))

Vizitator Batranul George
Reputație: 0
Postat

Eu sunt dependent de pizda, dar nu vreau sa scap de aceasta dependenta.

• Like 3
  • Minus 6
Postat

Eu sunt dependent de pizda, dar nu vreau sa scap de aceasta dependenta.

Mai nou esti dependent de culoarea verde  :laugh2

Vizitator Batranul George
Reputație: 0
Postat

Eu sunt dolores, iar picon ma acuza ca am devenit dependent de viata lui virtuala, in care traieste mai mult.

Cred ca am devenit dependent sa imi bag pula in gura lui la orice postare de lingau pe care o face. =))

Ti-am dat punct ca sa iti arat ca pot.Mi-au venit banii de la fete si m-am facut verde.

• Like 5
  • Minus 6
Postat

Ti-am dat punct ca sa iti arat ca pot.Mi-au venit banii de la fete si m-am facut verde.

Ai apasat din greseala pe +? =)) Vezi batrane ca fazanu ie pentru prosti?  :laugh2 Ce naiba... smecherii sa stiu, nu sa inventeaza. Fara verde parca nu esti tu.

• Oras:n-am locatie, doar outcall
  • Oras:n-am locatie, doar outcall
Postat

amado, nu te mai faci bine.. si eu eram dependent de calculator dar asta pe la 14 ani =))

• Like 1
  • Oras:pe forum...
Postat

Imi aduc aminte ca acum ceva vreme , vreo cateva luni draga Amada ai ras putin de mine si de aceesi dependenta.

Vezi cum se intoarce roata , acum este iarna , hai  sa scapam mai spre primavara de ea :)la dependenta ma refer

Intitial am fost dependenta de internet, acum a devenit cam acelasi lucru daca nu pun in calcul putin mess si niste filme...

De ce am ales s-o spun?

Vreau sa-mi intre in cap clar si raspicat ca ce am facut pana acum nu a fost pentru binele meu!

Vreau sa declansez partea constienta care ignora faptul ca atat cat nu dorm, eu nu fac decat sa stau la laptop, cu exceptia momentelor cand sunt cu cineva...

Imi vreau viata inapoi, acea viata in care ma plimbam, faceam fitness, savuram o cafea la terasa, etc...

Sa nu interpretati ca am ceva impotriva acestui loc per general, sunt impotriva excesului si simt ca il fac de prea mult timp...

Deja ma simt mai bine.

• Like 2
  • Minus 7
Postat

De ce am ales s-o spun?

Deja ma simt mai bine.

Buna Amadaaaa   :D 

Postat

Imi aduc aminte ca acum ceva vreme , vreo cateva luni draga Amada ai ras putin de mine si de aceesi dependenta.

Vezi cum se intoarce roata , acum este iarna , hai  sa scapam mai spre primavara de ea :)la dependenta ma refer

Nu stau sa caut, din ce imi amintesc am spus ceva de genul ca nu stiu cine esti, etc, am mentionat ceva si de dependenta, dar nu in bataie de joc...

Cauta tu, eu stiu ce am gandit la momentul respectiv.

PS. Eu aici vorbeam de dependenta de forum, nu de a face sex cu 2,3 femei pe zi...

Continua, cu cat mai mult mi se face sila de reactia de aici, cu atat mai multe sanse am sa-mi bag indiferenta in tot...

Merci pt patricipare!

Postat

Nu stau sa caut, din ce imi amintesc am spus ceva de genul ca nu stiu cine esti, etc, am mentionat ceva si de dependenta, dar nu in bataie de joc...

PS. Eu aici vorbeam de dependenta de forum, nu de a face sex cu 2,3 femei pe zi...

Continua, cu cat mai mult mi se face sila de reactia de aici, cu atat mai multe sanse am sa-mi bag indiferenta in tot...

Merci pt patricipare!

Ba eu am sa te rog sa-ti ti indiferenta in cutie. Si asa am tot auzit reclamatii ca e cam mare si te cam ustura, daca nu pui lubrifiant.

P.S. Eu raman sa dorm la tara. Daca vrei, ai tren peste jumatate de ora. Nu mai am cafea, dar am wireless. :D 

Postat

Ba eu am sa te rog sa-ti ti indiferenta in cutie. Si asa am tot auzit reclamatii ca e cam mare si te cam ustura, daca nu pui lubrifiant.

P.S. Eu raman sa dorm la tara. Daca vrei, ai tren peste jumatate de ora. Nu mai am cafea, dar am wireless. :D

Nu-mi mai permit sa ma inmoi asa mult, dar am apreciat gluma cu tine pe aici, de multe ori mi-a facut ziua... :)

Postat

Hai sa te ajut si eu putin, dar sa stii ca nu cred ca  este  solutia potrivita incercarea ta , sau oricum  sigur nu cea mai  buna.

Mai jos ce spuneai tu de obsesia mea , care era in legatura cu forumul si nu de apetitul meu sexual :)

Habar nu am cine esti, vad ca esti la curent cu tot ce se intampla pe aici, deci daca nu intru o zi - am pe cine sa intreb...   :hihat

"Bine ai revenit" sau mai bine spus "succes la obsesie in continuare"!  :)

Merci pt patricipare!

• Oras:aer
  • Oras:aer
Postat

Sunt Rudolf si sunt dependent de forum.

Vreau sa nu mai fiu, dar sunt.

De ce sunt? Fiindca nu stiu cum sa fac sa nu mai fiu dependent.

O sa ma mai uit in continuare la topicul asta si poate reusesc sa nu mai fiu dependent.

Sper sa ajung sa-mi dau seama ca sunt intr-adevar dependent de forum si sa nu mai fiu la un moment dat.

Doamne ajuta si succes la toti!

• Oras:Grünau
  • Oras:Grünau
Postat

Eu din 1910 sunt dependent de submarine şi cuirasate.

După ce măgarii de aliaţi au scufundat si Bismarck şi Tirpitz, am intrat într-o grea depresie şi perioadă de cumpănă.

Mi-am înecat amarul in băutură bună şi femei frumoase. 

Cănd baba mea şi-a pierdut şi ultimul dinte (pe care îl purta de 10 ani în poşetă) am început să merg la curve.

Depresia s-a adâncit şi tot aşteptam să se inventeze dracului internetul şi Nimfomane!

Greu a fost, mai ales că internetul a aparut şi Nimfomane nu. Se pare că Pisicuts încă se juca de crăpa cu motoceii legaţi de aragazul cu butelie. Dar am tot aşteptat şi am fost răsplătit. 

Când să mă bucur şi eu, după atâta suferinţă, hop ca vrea să se retragă Amada!

Aşa ceva nu se poate. Ce mai urmează? Dacă se retrage şi picpoc nu mai am altă şansă decât să-mi pun la tâmplă ţeava vechiului meu Mauser. 

• Like 3
  • Telefon: sug pula ,ma fut în cur si ocazional piÅŸ bărbații pe pulă
  • Oras:Romania
Postat
post-140118-0-44257500-1416804690_thumb.jpg
  • Oras:Bucuresti-Periferie
  • Oras:Bucuresti-Periferie
Postat

De ce am ales s-o spun?

Deja ma simt mai bine.

Fa-ti un prieten/prietena. :(

Sau fa ca mine acum un an parca...incearca o saptamana sanu intri deloc....daca poti e de bine....peste cateva saptamani incearca sa intri...dar doar sa citesti, fara sa scrii nimic....daca poti si asta inseamna ca NU  esti dependenta.

Postat

Suma viciilor este INTOTDEAUNA o constanta. Eu am inlocuit dependenta de cazino cu dependenta de brebenel iar dependenta de forum am inlocuit-o cu dependenta de .... iubire.

• Like 1
  • Oras:Berceni sect 4
  • Oras:Berceni sect 4
Postat

Buna!Sunt Jonny si sunt dependent de forum.Raportat la ce a scris Amada eu imbin prezenta pe forum cu celelalte activitati:la sala de sport mai postez ceva in pauzele dintre serii,la terasa sau in club stau pe forum,la servici stau pe forum!Nu stau pe forum decat atunci cand dorm.Imi beau cafeaua de dimineata cu"Nimfomane"...iubesc"Nimfomane"!

• Like 2
  • Minus 3
Postat

Haloo sunt Stefy sunt dependenta de forum si de pisicuțe

• Like 1

• Oras:Latitude:37.245265° Longitude:-115.803418°
  • Oras:Latitude:37.245265° Longitude:-115.803418°
Postat

Buna ! Am uitat numele cu care mi-am facut primul cont.

Eu nu sunt dependent de forum, cand dorm, sofez sau urmaresc serialul Suleyman Magnificul ma deloghez de la forum.

Forumul imi face viata placuta la serviciu pentru ca toate injuraturile si nedreptatile pe care mi le fac superiorii si colegii se transforma in comentarii pe forum astfel la plecare acasa sunt calm si relaxat.

Imi plac extraordinar oamenii cu probleme care intra si se exprima in toata splendoarea patologiei lor, daca as cere casete cu pacienti sau stenograme de la psihiatri as fi refuzat.

Hai, s-aveti o saptamana la fel de stresanta ca si precedenta.

• Like 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...