mihainegrea8866 Reputație: 33 Postat Martie 28, 2015 Oras:Galati Oras:Galati Postat Martie 28, 2015 Toate ca toate, dar nu ti-ai ales persoana potrivita... ))In ce sens nu mi-am ales persoana potrivita?
darya_sweet Reputație: 638 Postat Martie 28, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Autor Postat Martie 28, 2015 Am facut doar o mica completare, rautacioasa, e adevarat, insa apoi mi-am luat revansa, sper... De data asta te iert. Data viitoare te pedepsesc
mihainegrea8866 Reputație: 33 Postat Martie 28, 2015 Oras:Galati Oras:Galati Postat Martie 28, 2015 De data asta te iert. Data viitoare te pedepsesc Hmmm...tind sa cred ca mi-ar placea ceva mai mult sa ma pedepsesti decat sa ma ierti...
cristigl Reputație: 74 Postat Martie 29, 2015 Oras:Galati Oras:Galati Postat Martie 29, 2015 Tu nu te poti abține, e o arta sa fii răutăcios cu mine nu inteleg de ce simți nevoia sa precizezi mereu același lucru pe care l-ai mai spus de câteva ori..)) mersi oricumEl doar fura curent intr-un stil barbar... Si nu doar pe topicul tau! Penibil... 1
darya_sweet Reputație: 638 Postat Martie 29, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Autor Postat Martie 29, 2015
mihainegrea8866 Reputație: 33 Postat Martie 29, 2015 Oras:Galati Oras:Galati Postat Martie 29, 2015 El doar fura curent intr-un stil barbar... Si nu doar pe topicul tau! Penibil...Bine ca platesti tu curentul si nu esti penibil...asta e parerea ta, care oricum nu conteaza...hai pa, canta la alta masa, pacalitule.
Figlio Reputație: 117 Postat Martie 29, 2015 Telefon: lalely_m Oras:Galati Telefon: lalely_m Oras:Galati Postat Martie 29, 2015 El doar fura curent intr-un stil barbar... Si nu doar pe topicul tau! Penibil...Subscriu !
mihainegrea8866 Reputație: 33 Postat Martie 29, 2015 Oras:Galati Oras:Galati Postat Martie 29, 2015 Subscriu !Si eu subscriu ca esti la fel de pacalit ca si celalalt obosit...hai ca n-are rost sa ne contram aiurea, nu sunt genul care sa se ia la harta cu toti prostanacii, vedeti-va de treburile voastre si la revedere!
darya_sweet Reputație: 638 Postat Martie 29, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Autor Postat Martie 29, 2015 Iar eu v-as ruga din suflet pe toti sa nu faceți tam tam pe aici ..
cristigl Reputație: 74 Postat Martie 30, 2015 Oras:Galati Oras:Galati Postat Martie 30, 2015 Si eu subscriu ca esti la fel de pacalit ca si celalalt obosit...hai ca n-are rost sa ne contram aiurea, nu sunt genul care sa se ia la harta cu toti prostanacii, vedeti-va de treburile voastre si la revedere!Iar furi curent... 1
ulise1 Reputație: 71 Postat Martie 30, 2015 Oras:braila Oras:braila Postat Martie 30, 2015 Foarte frumoas pozele.Am vorbit sambata.Sper sa ne vedem cat de curand.
darya_sweet Reputație: 638 Postat Martie 30, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Autor Postat Martie 30, 2015 Foarte frumoas pozele.Am vorbit sambata.Sper sa ne vedem cat de curand. Mersi !
darya_sweet Reputație: 638 Postat Aprilie 2, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Autor Postat Aprilie 2, 2015 6
Figlio Reputație: 117 Postat Aprilie 2, 2015 Telefon: lalely_m Oras:Galati Telefon: lalely_m Oras:Galati Postat Aprilie 2, 2015 Am sunat-o pe Darya astazi, mai avea putin si ma batea la telefon ))) 1
darya_sweet Reputație: 638 Postat Aprilie 2, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Autor Postat Aprilie 2, 2015 Ieri a fost 1 Aprilie )))
Figlio Reputație: 117 Postat Aprilie 2, 2015 Telefon: lalely_m Oras:Galati Telefon: lalely_m Oras:Galati Postat Aprilie 2, 2015 Plus ca a revenit de pe alt numar cu mesajul urmator :Ea fiind singura la care ma programasem astazi .http://i62.tinypic.com/2jdko3n.jpg
darya_sweet Reputație: 638 Postat Aprilie 2, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Autor Postat Aprilie 2, 2015 )))
czr Reputație: 45 Postat Aprilie 2, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Aprilie 2, 2015 Plus ca a revenit de pe alt numar cu mesajul urmator : Ea fiind singura la care ma programasem astazi . http://i62.tinypic.com/2jdko3n.jpgLesin de ras asta nu are niciodata prezervative...cred k e stocareala ei sa numai dea bani pe ele....mi-a mai zis cineva care l-a pus sa faca asta:))
male Reputație: 114 Postat Aprilie 2, 2015 Oras:braila Oras:braila Postat Aprilie 2, 2015 iti dai seama sa dai nas in nas cu nevasta ta in BILA , tu avand in mana cutia de prezervative ).
darya_sweet Reputație: 638 Postat Aprilie 2, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Autor Postat Aprilie 2, 2015 Dupa cum am spus ca va voi demonstra ca nu am nimic!!! Multumesc celor care încearcă sa ma defăimeze.! O zi buna tuturor 2
turbulente Reputație: 443 Postat Aprilie 2, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Aprilie 2, 2015 Daria eu am o confuzie... de ce activezi numai in GALATI...si in BUCURESTI te ai retras...
darya_sweet Reputație: 638 Postat Aprilie 2, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Autor Postat Aprilie 2, 2015 Consider ca motivele pentru care am facut asta nu trebuie sa le împărtășesc cu toata lumea. Însă tin sa mentionez ca ma pot duce in București oricând.!
Figlio Reputație: 117 Postat Aprilie 2, 2015 Telefon: lalely_m Oras:Galati Telefon: lalely_m Oras:Galati Postat Aprilie 2, 2015 Lesin de ras asta nu are niciodata prezervative...cred k e stocareala ei sa numai dea bani pe ele....mi-a mai zis cineva care l-a pus sa faca asta:)) iti dai seama sa dai nas in nas cu nevasta ta in BILA , tu avand in mana cutia de prezervative ).Pe ea nu o intereseaza daca atunci cand trimite mesaje de genul, langa telefonul tau e vreun membru din familie. Asta cu BILLA cred ca e cel mai negativist scenariu, mai ales sa ai si o sotie care sare la bataie cand se enerveaza. Cred ca n-are nici o idee referitoare la cuvantul "confidentialitate". ))
Vizitator Reputație: 0 Postat Aprilie 2, 2015 Postat Aprilie 2, 2015 M.dame Bucatanschi... unul din (din ce in ce mai) rarii medici buni ai Galatiului....
Figlio Reputație: 117 Postat Aprilie 2, 2015 Telefon: lalely_m Oras:Galati Telefon: lalely_m Oras:Galati Postat Aprilie 2, 2015 M.dame Bucatanschi... unul din (din ce in ce mai) rarii medici buni ai Galatiului....Problemele ei sunt la mansarda nu la "pasarica" ...
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum