Sari la conținut

Buna tuturor.!! [email protected] 0754664988

Postări Recomandate

• Oras:bucuresti
Postat

Am facut doar o mica completare, rautacioasa, e adevarat, insa apoi mi-am luat revansa, sper...

De data asta te iert. Data viitoare te pedepsesc :P

• Oras:Galati
Postat

De data asta te iert. Data viitoare te pedepsesc :P

Hmmm...tind sa cred ca mi-ar placea ceva mai mult sa ma pedepsesti decat sa ma ierti... :boob

Postat

Tu nu te poti abține, e o arta sa fii răutăcios cu mine ;) nu inteleg de ce simți nevoia sa precizezi mereu același lucru pe care l-ai mai spus de câteva ori..:))) mersi oricum

El doar fura curent intr-un stil barbar... Si nu doar pe topicul tau! Penibil...

• Like 1
Postat

El doar fura curent intr-un stil barbar... Si nu doar pe topicul tau! Penibil...

Bine ca platesti tu curentul si nu esti penibil...asta e parerea ta, care oricum nu conteaza...hai pa, canta la alta masa, pacalitule.

• Telefon: lalely_m
Postat

Subscriu !

Postat

Subscriu !

Si eu subscriu ca esti la fel de pacalit ca si celalalt obosit...hai ca n-are rost sa ne contram aiurea, nu sunt genul care sa se ia la harta cu toti prostanacii, vedeti-va de treburile voastre si la revedere!

Postat

Si eu subscriu ca esti la fel de pacalit ca si celalalt obosit...hai ca n-are rost sa ne contram aiurea, nu sunt genul care sa se ia la harta cu toti prostanacii, vedeti-va de treburile voastre si la revedere!

Iar furi curent...

• Like 1
  • Oras:braila
Postat

Foarte frumoas pozele.Am vorbit sambata.Sper sa ne vedem cat de curand.

Postat

Am sunat-o pe Darya astazi, mai avea putin si ma batea la telefon :))))

• Like 1
Postat

Plus ca a revenit de pe alt numar cu mesajul urmator :

Ea fiind singura la care ma programasem astazi .

http://i62.tinypic.com/2jdko3n.jpg

Lesin de ras asta nu are niciodata prezervative...cred k e stocareala ei sa numai dea bani pe ele....mi-a mai zis cineva care l-a pus sa faca asta:))

Postat

iti dai seama sa dai nas in nas cu nevasta ta in BILA , tu avand in mana cutia de prezervative :)).

Postat

Dupa cum am spus ca va voi demonstra ca nu am nimic!!! Multumesc celor care încearcă sa ma defăimeze.! O zi buna tuturor ;)post-126053-0-20054200-1427980015_thumb.jpgpost-126053-0-73095100-1427980046_thumb.jpg

• Like 2
Postat

Daria eu am o confuzie... de ce activezi numai in GALATI...si in BUCURESTI te ai retras...

Postat

Consider ca motivele pentru care am facut asta nu trebuie sa le împărtășesc cu toata lumea. Însă tin sa mentionez ca ma pot duce in București oricând.!

Postat

Lesin de ras asta nu are niciodata prezervative...cred k e stocareala ei sa numai dea bani pe ele....mi-a mai zis cineva care l-a pus sa faca asta:))

iti dai seama sa dai nas in nas cu nevasta ta in BILA , tu avand in mana cutia de prezervative :)).

Pe ea nu o intereseaza daca atunci cand trimite mesaje de genul, langa telefonul tau e vreun membru din familie.

Asta cu BILLA cred ca e cel mai negativist scenariu, mai ales sa ai si o sotie care sare la bataie cand se enerveaza.

Cred ca n-are nici o idee referitoare la cuvantul "confidentialitate". :)))

Vizitator
Reputație: 0
Postat

M.dame Bucatanschi... unul din (din ce in ce mai) rarii medici buni ai Galatiului....

Postat

M.dame Bucatanschi... unul din (din ce in ce mai) rarii medici buni ai Galatiului....

Problemele ei sunt la mansarda nu la "pasarica" ...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...